Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κοινότητα.

Αυτό είναι το πρώτο θέμα που ανοίγω εδώ! 
  Ας ξεκινήσω με την ιστορία μου 😀
  Έχω ένα Ipad 8gen το οποίο υποστηρίζει Apple Pencil1. Το είχα βαλει σε αγγελία αλλά με τον καιρό η τιμή του έπεφτε και ήρθα σε ένα σημείο και σκέφτηκα πως δεν θέλω να το σκοτώσω άλλο για λίγα χρήματα. Αποφάσισα να το κρατήσω όμως πρόλαβα και έδωσα το pencil μου.  
Τώρα είμαι σε αναζήτηση κάποιου pencil και θέλω να ρωτήσω αν σε ipad έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο pencil από αυτό της apple. Βρήκα αυτό εδώ αλλά δεν γνωρίζω αν θα κάνει καλή χρήση : https://the-istore.gr/esr-digital-stylus-sensitive-pencil-black/?gclid=CjwKCAjwwo-WBhAMEiwAV4dybfWLkfUYVYAuoLmc1F3VRMZ43E3KXDn7T0a16bJUSDnuR4pyLhPo-hoChNsQAvD_BwE

Παρακαλώ κάθε πληροφορία θα με διαφωτήσει!! Σας ευχαριστώ!!

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, soumela_ko είπε

Καλησπέρα κοινότητα.

Αυτό είναι το πρώτο θέμα που ανοίγω εδώ! 
  Ας ξεκινήσω με την ιστορία μου 😀
  Έχω ένα Ipad 8gen το οποίο υποστηρίζει Apple Pencil1. Το είχα βαλει σε αγγελία αλλά με τον καιρό η τιμή του έπεφτε και ήρθα σε ένα σημείο και σκέφτηκα πως δεν θέλω να το σκοτώσω άλλο για λίγα χρήματα. Αποφάσισα να το κρατήσω όμως πρόλαβα και έδωσα το pencil μου.  
Τώρα είμαι σε αναζήτηση κάποιου pencil και θέλω να ρωτήσω αν σε ipad έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο pencil από αυτό της apple. Βρήκα αυτό εδώ αλλά δεν γνωρίζω αν θα κάνει καλή χρήση : https://the-istore.gr/esr-digital-stylus-sensitive-pencil-black/?gclid=CjwKCAjwwo-WBhAMEiwAV4dybfWLkfUYVYAuoLmc1F3VRMZ43E3KXDn7T0a16bJUSDnuR4pyLhPo-hoChNsQAvD_BwE

Παρακαλώ κάθε πληροφορία θα με διαφωτήσει!! Σας ευχαριστώ!!

apple pencil ειναι μονόδρομος για το συγκεκριμένο μοντέλο. Μπορει να ειναι ακριβο αλλα οι αλλες επιλογες ειναι αχρηστες .....

Δημοσ.
4 ώρες πριν, evakousk είπε

Ωραίο και αυτό της Logitech! Το έχετε δοκιμάσει σε iPad ? Έχει ωραία λαβή και ωραία μύτη!!! 

Δημοσ.

Τρομερό το crayon, κανω την δουλεια μου - κρατάω σημειώσεις και ολα σχεδον άψογα. Ουτε το μεγαλύτερο ελαφρως latency καταλαβαινεις. 

Επίσης πολυ σημαντικο πως επικοινωνεί ΑΥΤΟΜΑΤΑ με το ipad οπως το pencil¨

Aρνητικα? Η εξωτερική φόρτιση με lightning , η αδυναμια να καταλαβεις ποσο ειναι φορτισμένο ( πρασινο γενικα και κόκκινο οταν παει κατω απο 10% ) και οτι δεν μπορεί να μαγνητίσει πάνω στο ipad.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/7/2022 στις 3:22 ΜΜ, Vault13 είπε

Γιατι καποιος να παρει το crayon και οχι το αυθεντικο apple pencil 1? 95€ Εχει στο skroutz. Για να γλιτωσετε 40€? 

Ναι γιατί τα οικονομικά μου δεν είναι καλά και σκέφτηκα να ψαχτώ πριν κάνω την κίνηση! 

Δημοσ.

Μια τιμια επιλογη ειναι το blitzwolf αλλα δεν ξερω πως θα παιζει στο δικο σου.

πχ σε ipad 9.7 pro δεν μουβεχει palm rejection αρα ειναι αχρηστο, αλλα σε ipad pro 11 παιζει σαν το apple pencil 2.

βεβαια οτι πληρωνεις παιρνεις.

θα σου ελεγα αν δεν μπορεις να πας σε apple pencil 1 πηγαινε εστω σε logitech, δεν παιζει να εχει αλλο πιατοποιηση apple

• Like 1
Δημοσ.

Aν βαλεις τα 2 παραπανω pen στο youtube θα βρεις 5 τουλαχιστον συγκρητικα βιντεο και Ελληνικο ακομα ισως. Αποψη μου; Τελικα δεν θα παρεις τιποτα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Vault13 είπε

Aν βαλεις τα 2 παραπανω pen στο youtube θα βρεις 5 τουλαχιστον συγκρητικα βιντεο και Ελληνικο ακομα ισως. Αποψη μου; Τελικα δεν θα παρεις τιποτα

Δυστηχώς το χρειάζομαι. Ήδη το είχα και με βόλευε αλλα μετά το παράτησα. Και τώρα ψάχνομαι!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

** UPDATE για Pencil IPAD **

Καλησπέρα φίλοι. 

Όπως σας είχα πεί πριν καιρό δεν ήθελα να διαθέσω πολλά χρήματα για Apple Pencil για το IPAD διότι δεν ήξερα αν θα το κρατήσω η όχι και πόσο θα με βόλευε.
Λοιπόν μετά από πολύ αναζήτηση κατέφυγα σε μία πιο οικονομική λύση και αγόρασα το JOYROOM K12 από Σκρούτζ!

Το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετές εβδομάδες και πραγματικά δεν βλέπω μεγάλες διαφορές από το Apple Pencil. Η χρήση που το κάνω είναι συνήθως για GoodNotes και έχω δοκιμάσει και Procreate και μπορώ να πώ πως λειτουργεί άψογα. 

Πλεονεκτήματα που εντόπισα :

• Οικονομικό (στα 37€ από Σκρούτζ)
  • Αρκετά καλή μπαταρία.
  • Λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται σύνδεση με το IPAD μέσω bluetooth.
  • Πολύ πιο ελαφρύ και εργονομικό στο χέρι από το Apple Pencil + υποστηρίζει Palm Rejection.

Μειονεκτήματα που εντόπισα :

• Φόρτιση με Type C το οποίο δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα.
  • Κάποιες φορές από χτύπημα στο επάνω μέρος ενεργοποιεί την λειτουργία για android. 

Άν κάποιος το χρησιμοποιεί πολύ θα ήθελα να ακούσω την γνώμη του για το συγκεκριμένο pencil.
Καλή συνέχεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...