al3xgio10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Καλημερα γνωρίζετε αν μπορώ να μου μετατρέψουν τα πίσω κλειστά παράθυρα σε ηλεκτρικά παράθυρα σε κουπέ ibiza του 04? Αν ναι σε ποιο συνεργείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν δεν ειναι ανοιγομενα εστω με μανιβελα πολυ πολυ δυσκολο Αν ειναι με μανιβελα οπου εχουν αξεσουαρ αυτοκινητων Το ειχα κανει σε μπροστινα σε Nissan sunny του 1988 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, al3xgio10 είπε Καλημερα γνωρίζετε αν μπορώ να μου μετατρέψουν τα πίσω κλειστά παράθυρα σε ηλεκτρικά παράθυρα σε κουπέ ibiza του 04? Αν ναι σε ποιο συνεργείο? Ανοίγουν με μανιβέλα τουλάχιστον; Koυπέ εννοείς δίπορτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, al3xgio10 είπε σε κουπέ ibiza του 04? Aν με τη λέξη κουπέ εννοείς το 3πορτο τότε ξέχασέ το. Δε γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, al3xgio10 είπε Καλημερα γνωρίζετε αν μπορώ να μου μετατρέψουν τα πίσω κλειστά παράθυρα σε ηλεκτρικά παράθυρα σε κουπέ ibiza του 04? Αν ναι σε ποιο συνεργείο? Σε κουπέ αυτοκίνητο ;;;; Αν και εφόσον ανοίγουν προς τα έξω χειροκίνητα και με την προϋπόθεση ότι υπάρχει τέτοιος μηχανισμός να τοποθετηθεί που θα φαίνεται βέβαια καθώς θα είναι μέσα στην καμπίνα. Αν δεν ανοίγουν καθόλου απλά το ξεχνάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, al3xgio10 είπε Καλημερα γνωρίζετε αν μπορώ να μου μετατρέψουν τα πίσω κλειστά παράθυρα σε ηλεκτρικά παράθυρα σε κουπέ ibiza του 04? Αν ναι σε ποιο συνεργείο? Και που θα πηγαίνουν τα τζάμια όταν ανοίγουν? Στα τετράπορτα μπαίνουν μέσα στην πόρτα, στο δικό σου δεν υπάρχει χώρος. Και να γίνεται πάντως θα χρειαστεί πολύ κόψε ράψε, πιο φτηνά θα σου έρθει να το πουλήσεις και να πάρεις άλλο τετράπορτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Nabuko είπε Aν με τη λέξη κουπέ εννοείς το 3πορτο τότε ξέχασέ το. Δε γίνεται. Αν είναι σαν το αυτοκίνητο της φωτογραφίας, όπου τα πίσω ανοίγουν μέσα-έξω, ίσως μπορεί να γίνει με αρκετό d-i-y. Στο παρελθόν είχα ψιλοψαχτεί αλλά δεν είχα βρει έτοιμη λύση. Τουλάχιστον όχι γι' αυτή την κατηγορία αυτοκινήτων. Όμως με ένα γραμμικό μοτέρ για ανοιγοκλείσιμο όσο θέλεις, ή με ένα solenoid για απλό άνοιγμα-κλείσιμο κάτι μπορεί να παίξει. Αλλά να επαναλάβω μόνο με αρκετή πατέντα Ή τέλος κανιβαλίζοντας σε κάποιο scrap yard κάποιο μοντέλο που να έχει τέτοια λειτουργία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, haris_216 είπε Αν είναι σαν το αυτοκίνητο της φωτογραφίας, όπου τα πίσω ανοίγουν μέσα-έξω, ίσως μπορεί να γίνει με αρκετό d-i-y. Από τις απάντησεις στο θρεντ, συμπεραίνω ότι όλοι καταλάβαμε ότι ο ts θέλει να ανοίγουν κάτω. Εσύ κατάλαβες ότι ψάχνει μηχανισμό για να ανοίγουν ηλεκτρικά μέσα έξω (το συμπεραίνω και απ' το βίντεο που έβαλες). Ας ξεκαθαρίσει ο ίδιος τι εννοεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, Nabuko είπε Από τις απάντησεις στο θρεντ, συμπεραίνω ότι όλοι καταλάβαμε ότι ο ts θέλει να ανοίγουν κάτω. Εσύ κατάλαβες ότι ψάχνει μηχανισμό για να ανοίγουν ηλεκτρικά μέσα έξω (το συμπεραίνω και απ' το βίντεο που έβαλες). Ας ξεκαθαρίσει ο ίδιος τι εννοεί. Η μόνη (σχετικά) ρεαλιστική περίπτωση για άνοιγμα σταθερού πίσω παραθύρου είναι το μέσα-έξω. Οτιδήποτε άλλο αγγίζει αν όχι τη σφαίρα της φαντασίας, τουλάχιστον της ανακατασκευής αμφοτέρων των πίσω μερών του οχήματος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
al3xgio10 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Αυτό π εννοώ είναι τα πίσω παράθυρα σε τρίπορτο να βυθίζονται στη πόρτα όπως τα μπροστά. Οκ πήρα την απάντηση μ ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 16 λεπτά πριν, al3xgio10 είπε Αυτό π εννοώ είναι τα πίσω παράθυρα σε τρίπορτο να βυθίζονται στη πόρτα όπως τα μπροστά. Οκ πήρα την απάντηση μ ευχαριστώ Ξέχνα το. Αν θες πιο πολύ αέρα βάλε ηλιοροφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 41 λεπτά πριν, al3xgio10 είπε Αυτό π εννοώ είναι τα πίσω παράθυρα σε τρίπορτο να βυθίζονται στη πόρτα όπως τα μπροστά. Οκ πήρα την απάντηση μ ευχαριστώ πιστεύω ποιο φτηνά θα βγει να πουλήσεις το αμαξι και να πάρεις άλλο παρά να κάνεις μετατροπή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Άστα πίσω να είναι πάντα κλειστά, εγώ οταν έχω την 7χρονη κόρη μου στο Corolla,μονίμως θέλει να τα τα εχει τέρμα ανοιχτά, όταν μπαίνει στο Clk, που πίσω είναι φιξ, παραπονιέται αλλά έχω την ησυχία μου. Εξάλλου και να πλήρωσεις ένα κάρο λεφτά, το ερώτημα που έθεσε σωστά πιο πάνω ο Joshua είναι που θα πάνε τα τζάμια όταν κατεβαίνουν. Θα κόψεις το μισό Ibiza; Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, jmmys είπε Άστα πίσω να είναι πάντα κλειστά, εγώ οταν έχω την 7χρονη κόρη μου στο Corolla,μονίμως θέλει να τα τα εχει τέρμα ανοιχτά, όταν μπαίνει στο Clk, που πίσω είναι φιξ, παραπονιέται αλλά έχω την ησυχία μου. Εξάλλου και να πλήρωσεις ένα κάρο λεφτά, το ερώτημα που έθεσε σωστά πιο πάνω ο Joshua είναι που θα πάνε τα τζάμια όταν κατεβαίνουν. Θα κόψεις το μισό Ibiza; Εγώ έχω βγάλει τις μανιβελες από πίσω γιατί τα ανοίγουν τα παιδιά 😆 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα