SDRF71 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Αφου δεν εχει ραδιοφωνο FM απο εμενα τρωει ακυρο..... 1 3
alexpap Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Παιδιά έχω πέντε Band (2,3,4,5,6) . Πείτε μου γιατί να μην το πάρω ? Και μετά γιατί να μην το ξαναπάρω. 1
kostasfalcon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, nick_corobos είπε Δεν ξερω πως μπορει ο κοσμος και φοραει ρολογια γενικα. Οσες φορες εχω προσπαθησει ειναι απλα αβολο. Δεν μπορώ πλέον να με φανταστώ χωρίς smart watch....και ήμουν άκρως αδιάφορος πριν μου κάνουν δώρο το galaxy watch.... 1
Neural_handshake Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, alexpap είπε Παιδιά έχω πέντε Band (2,3,4,5,6) . Πείτε μου γιατί να μην το πάρω ? Και μετά γιατί να μην το ξαναπάρω. γιατι δεν ειναι πλεον το φτηνο διακριτικο band με την απειρη αυτονομια κ ολα τα βασικα που χρειαζοσουν 5
kostasfalcon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 27 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε γιατι δεν ειναι πλεον το φτηνο διακριτικο band με την απειρη αυτονομια κ ολα τα βασικα που χρειαζοσουν Να πάρει το σκέτο band 7 τότε....αλλά να τον βγάλεις τόν αρνητισμο σου αδελφέ....
mples Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, SDRF71 είπε Αφου δεν εχει ραδιοφωνο FM απο εμενα τρωει ακυρο..... Υπαρχει καποιο καλο με fm ? 1
panther_512 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, spectaculator είπε Θα είναι σούπερ λύση για το έτερον ήμισυ μου που μου τα έπρηξε από τότε που πήρα το Garmin. Οικονομικό και με καλά χαρακτηριστικά. Αν δεν θές να ξοδιαστείς, υπάρχουν και άλλες smart λύσεις για το έτερον ήμισυ:
spectaculator Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, panther_512 είπε Αν δεν θές να ξοδιαστείς, υπάρχουν και άλλες smart λύσεις για το έτερον ήμισυ: ... Και μετά η γυναίκα: Οι γυναίκες φίλε μου δεν είναι για τέτοια αστεία... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από spectaculator
alexpap Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 54 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε Να πάρει το σκέτο band 7 τότε....αλλά να τον βγάλεις τόν αρνητισμο σου αδελφέ.... Τί εννοείς σκέτο πόσα μοντέλα band 7 υπάρχουν ξέρεις?
dtk-386 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, alexpap είπε Τί εννοείς σκέτο πόσα μοντέλα band 7 υπάρχουν ξέρεις? Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από dtk-386 1
alexpap Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Δεν σχολιάζω άλλο για σήμερα. Είσαι σίγουρος και αύριο θα είναι ΚΑΙ άλλα πόσα?
agnostos13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, spectaculator είπε Θα είναι σούπερ λύση για το έτερον ήμισυ μου που μου τα έπρηξε από τότε που πήρα το Garmin. Οικονομικό και με καλά χαρακτηριστικά. Spoiler (TYN) Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από agnostos13
MetroStar Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Ωραία συσκευή παρακολουθησης. Φετιχισμός των δεδομένων σε όλο του το μεγαλειο. Σώνει και καλά προσπαθήσουμε να να ποσοτικοποιήσουμε κάθε έκφανση της ανθρώπινης εμπειρίας. Συλλογη δεδομένων μας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο χωρίς κανείς να είναι 100% σίγουρος που ταξιδεύουν αυτά τα δεδομένα, που αποθηκεύονται και πως χρησιμοποιούνται. Νοόμιζα πως τα βραχιολάκια είναι για τους κατάδικους, μα κάποιοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τα φορέσουν. 1
kostasfalcon Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, alexpap είπε Τί εννοείς σκέτο πόσα μοντέλα band 7 υπάρχουν ξέρεις? Ενημερώσου λίγο πρώτα όμως... ίντερνετ έχεις...
Dr.Spy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, MetroStar είπε Ωραία συσκευή παρακολουθησης. Φετιχισμός των δεδομένων σε όλο του το μεγαλειο. Σώνει και καλά προσπαθήσουμε να να ποσοτικοποιήσουμε κάθε έκφανση της ανθρώπινης εμπειρίας. Συλλογη δεδομένων μας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο χωρίς κανείς να είναι 100% σίγουρος που ταξιδεύουν αυτά τα δεδομένα, που αποθηκεύονται και πως χρησιμοποιούνται. Νοόμιζα πως τα βραχιολάκια είναι για τους κατάδικους, μα κάποιοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τα φορέσουν. Απλώς οι κατάδικοι δεν πρέπει να τα βγάζουν. Αν θες να παρακολουθήσεις τη δραστηριότητα σου, αν παλεύεις να επανέλθεις σε μια αξιοπρεπή φυσική κατάσταση, αν θες να συγκεντρώσεις δεδομένα για να μιλήσεις με το/τη γιατρό σου, προσφέρουν σημαντική υπηρεσία. Μιλάω έχοντας την εμπειρία. Φιλικά με ευχές για καλή συνέχεια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα