Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω πέντε Band (2,3,4,5,6) . Πείτε  μου γιατί να μην το πάρω ? Και μετά γιατί να μην το ξαναπάρω.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nick_corobos είπε

Δεν ξερω πως μπορει ο κοσμος και φοραει ρολογια γενικα. Οσες φορες εχω προσπαθησει ειναι απλα αβολο.

Δεν μπορώ πλέον να με φανταστώ χωρίς smart watch....και ήμουν άκρως αδιάφορος πριν μου κάνουν δώρο το galaxy watch....

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexpap είπε

Παιδιά έχω πέντε Band (2,3,4,5,6) . Πείτε  μου γιατί να μην το πάρω ? Και μετά γιατί να μην το ξαναπάρω.

γιατι δεν ειναι πλεον το φτηνο διακριτικο band με την απειρη αυτονομια κ ολα τα βασικα που χρειαζοσουν

• Like 5
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε

γιατι δεν ειναι πλεον το φτηνο διακριτικο band με την απειρη αυτονομια κ ολα τα βασικα που χρειαζοσουν

Να πάρει το σκέτο band 7 τότε....αλλά να τον βγάλεις τόν αρνητισμο σου αδελφέ....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SDRF71 είπε

Αφου δεν εχει ραδιοφωνο FM απο εμενα τρωει ακυρο.....

Υπαρχει καποιο καλο με fm ?

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, spectaculator είπε

Θα είναι σούπερ λύση για το έτερον ήμισυ μου που μου τα έπρηξε από τότε που πήρα το Garmin. Οικονομικό και με καλά χαρακτηριστικά.

Αν δεν θές να ξοδιαστείς, υπάρχουν και άλλες smart λύσεις για το έτερον ήμισυ:

81xDBpolcBL._AC_SL1500_.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Αν δεν θές να ξοδιαστείς, υπάρχουν και άλλες smart λύσεις για το έτερον ήμισυ:

81xDBpolcBL._AC_SL1500_.jpg

... Και μετά η γυναίκα:

womanscorned-killer.gif.c87fb7157f3b711fc62ab1411ed4df78.gif

Οι γυναίκες φίλε μου δεν είναι για τέτοια αστεία...

Επεξ/σία από spectaculator
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, kostasfalcon είπε

Να πάρει το σκέτο band 7 τότε....αλλά να τον βγάλεις τόν αρνητισμο σου αδελφέ....

Τί εννοείς σκέτο πόσα μοντέλα band 7 υπάρχουν ξέρεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, alexpap είπε

Τί εννοείς σκέτο πόσα μοντέλα band 7 υπάρχουν ξέρεις?

xiaomi-mi-band-7.jpg

Επεξ/σία από dtk-386
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

xiaomi-mi-band-7.jpg

Δεν σχολιάζω άλλο για σήμερα. Είσαι σίγουρος και αύριο θα είναι ΚΑΙ άλλα πόσα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, spectaculator είπε

Θα είναι σούπερ λύση για το έτερον ήμισυ μου που μου τα έπρηξε από τότε που πήρα το Garmin. Οικονομικό και με καλά χαρακτηριστικά.

Spoiler

karma scrooge GIF

(TYN)

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.

Ωραία συσκευή παρακολουθησης. Φετιχισμός των δεδομένων σε όλο του το μεγαλειο. Σώνει και καλά προσπαθήσουμε να να ποσοτικοποιήσουμε κάθε έκφανση της ανθρώπινης εμπειρίας. 

Συλλογη δεδομένων μας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο χωρίς κανείς να είναι 100% σίγουρος που ταξιδεύουν αυτά τα δεδομένα, που αποθηκεύονται και πως χρησιμοποιούνται. 

Νοόμιζα πως τα βραχιολάκια είναι για τους κατάδικους, μα κάποιοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τα φορέσουν.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, MetroStar είπε

Ωραία συσκευή παρακολουθησης. Φετιχισμός των δεδομένων σε όλο του το μεγαλειο. Σώνει και καλά προσπαθήσουμε να να ποσοτικοποιήσουμε κάθε έκφανση της ανθρώπινης εμπειρίας. 

Συλλογη δεδομένων μας 24 ώρες το εικοσιτετράωρο χωρίς κανείς να είναι 100% σίγουρος που ταξιδεύουν αυτά τα δεδομένα, που αποθηκεύονται και πως χρησιμοποιούνται. 

Νοόμιζα πως τα βραχιολάκια είναι για τους κατάδικους, μα κάποιοι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για τα φορέσουν.

Απλώς οι κατάδικοι δεν πρέπει να τα βγάζουν. Αν θες να παρακολουθήσεις τη δραστηριότητα σου, αν παλεύεις να επανέλθεις σε μια αξιοπρεπή φυσική κατάσταση, αν θες να συγκεντρώσεις δεδομένα για να μιλήσεις με το/τη γιατρό σου, προσφέρουν σημαντική υπηρεσία. Μιλάω έχοντας την εμπειρία. Φιλικά με ευχές για καλή συνέχεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...