polemikos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Εκτός από τις τρεις συσκευές της σειράς Xiaomi 12S (12S, 12S Pro και 12S Ultra), η Κινέζικη εταιρεία παρουσίασε το πιο εξελιγμένο της smartband, το οποίο «θολώνει τη διαχωριστική γραμμή» ανάμεσα στα smartbands και τα smartwatches. Το νέο Xiaomi Mi Band 7 Pro διαθέτει μία αρκετά πιο πλατιά οθόνη από το Mi Band 7 και είναι μεγαλύτερη ακόμα και από την οθόνη 1,47” του Redmi Smart Band 7 Pro. Η οθόνη που έχει διαγώνιο 1,67” είναι τεχνολογίας AMOLED και σύμφωνα με την εταιρεία, έχει «retina level» πυκνότητα εικονοστοιχείων, καθώς υποστηρίζει 326ppi. Χάρη στην οθόνη ανάλυσης 280 x 456 pixels (να θυμίσουμε ότι το Mi Band 7 διαθέτει οθόνη ανάλυσης 192 x 490 pixels ενώ το Redmi Band 7 Pro έχει οθόνη ανάλυσης 320 x 360 pixels) υπάρχει περισσότερος χώρος για την απεικόνιση δεδομένων που αφορούν την υγεία ή τις ειδοποιήσεις. Σημαντική βελτίωση είναι η ύπαρξη του ambient light sensor που ενεργοποιεί δυνατότητα αυτόματης φωτεινότητας ανάλογα τις συνθήκες που επικρατούν στο περιβάλλον, τόσο για την βελτίωση της ευκρίνειας όσο και για την εξοικονόμηση ενέργειας. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα πέρα από την οθόνη είναι ο ενσωματωμένος δέκτης GPS (υποστηρίζονται GPS, Glonass, Galileo, Beidou και QZSS). Η νέα συσκευή της Xiaomi υποστηρίζει all-day heart rate και blood-oxygen tracking και έτσι πέρα από τους καρδιακούς παλμούς μπορεί να σας πληροφορήσει και για τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα (SpO2). Αν η συσκευή διαπιστώσει ότι τα επίπεδα του οξυγόνου είναι χαμηλά θα σας ειδοποιήσει άμεσα. Σημαντικές βελτιώσεις έχουν γίνει και στον τομέα της παρακολούθησης του ύπνου (sleep tracking) με την συσκευή να παρακολουθεί τον ύπνο σας σε τρία επίπεδα (ελαφρύς ύπνος, βαθύς ύπνος, κατάσταση REM). Ως ένα γνήσιο smartband προσφέρει επίσης 117 λειτουργίες άσκησης, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και 10 λειτουργίες για τρέξιμο, λειτουργίες Moderate-Intensity Interval Training (MIIT) ή λειτουργίες αεροβικής, αντοχής κ.ά. Το Xiaomi Mi Band 7 Pro είναι αδιάβροχο (ATM) και επομένως «αντέχει» για μπάνιο στην πισίνα. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 235mAh και σύμφωνα με την εταιρεία προσφέρει στη συσκευή αυτονομία 12 ημερών με κανονική χρήση ή 6 ημερών με βαριά χρήση. Για την πλήρη φόρτιση της δεν απαιτείται παραπάνω από μία ώρα περίπου. Από τον εξοπλισμό του smartband δεν απουσιάζει επίσης το NFC ενώ όταν η συσκευή κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι και στη χώρα μας, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανέπαφες πληρωμές με το Xiaomi Pay, σε συνεργασία με την τράπεζα Alpha. Το Xiaomi Mi Band 7 Pro κυκλοφόρησε στην Κίνα (αρχικά με τιμή CNY380, ωστόσο μόλις λήξει η προσφορά που θα κρατήσει μέχρι την Πέμπτη, θα πωλείται με τιμή CNY400, δηλαδή περίπου €60). Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
chrisxpap Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μπορείς να πληρώσεις μόνο με xiaomi pay ή δέχεται κανονικά και Google pay?
IcemanGr71 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Για μένα που προτιμώ τα band (γιατί αυτό band δεν θεωρείται πιά) θέλω κάτι μικρό στο χέρι μου, βολικό για να βλέπω ώρα, βήματα κτλ. μου είναι ψιλοαδιάφορο.... Υπάρχουν πολλές επιλογές στη κατηγορία αυτή..... Next please... 4
ethereum Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 πολύ ωραίο , καλη τιμή , παίρνεις και τρια λουρακια διαφορετικο χρώμα , gps , nfc , μονο 60 ευρω ?
IcemanGr71 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, ethereum είπε πολύ ωραίο , καλη τιμή , παίρνεις και τρια λουρακια διαφορετικο χρώμα , gps , nfc , μονο 60 ευρω ? προσφορά στην Κίνα... Eδώ 60€ κάνει το απλό τώρα.... Ίσως σε μερικούς μήνες... Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από IcemanGr71 2
alminaios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 21 λεπτά πριν, chrisxpap είπε Μπορείς να πληρώσεις μόνο με xiaomi pay ή δέχεται κανονικά και Google pay? Δυστυχώς μόνο Xiaomi Pay που εδώ στην Ελλάδα συνεργάζεται μόνο την Alpha Bank, ακόμα. Νομίζω, μπορείς να βάλεις και Curve, αν έχεις, στην οποία μπορείς να συνδέσεις όλες τις κάρτες σου, από όλες τις τράπεζες, οπότε υπάρχει λύση για όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν κάρτες από άλλες τράπεζες. Αλλά θα πρέπει να έχεις Curve. 1
liospi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 το λουράκι το βελτιώσανε ή θα ξεκουμπώνει και αυτό από το «ρολόι»; αν ναι, μοιάζει καλή περίπτωση 1
sv398 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 33 λεπτά πριν, ALXIOA είπε Ελληνικα θα εχει???😁 Αν δεν είναι παραεισαγωγή από Κίνα θα έχει.
nick_corobos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δεν ξερω πως μπορει ο κοσμος και φοραει ρολογια γενικα. Οσες φορες εχω προσπαθησει ειναι απλα αβολο. 1 1 7
Neural_handshake Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, nick_corobos είπε Δεν ξερω πως μπορει ο κοσμος και φοραει ρολογια γενικα. Οσες φορες εχω προσπαθησει ειναι απλα αβολο. ειναι πιο αβολο να ψαχνεις το κινητο για να δεις τι ωρα ειναι εκτος κ αν το εχεις μονιμως στο χερι οποτε εχεις σημαντικοτερο προβλημα 8
Devil9697 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Για 60-80ε είναι οτο πρέπει! Ας μην μππυμε σε συγκρίσεις με αρα παρόμοια ρολογια, δεν είναι ίδια!
spectaculator Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Θα είναι σούπερ λύση για το έτερον ήμισυ μου που μου τα έπρηξε από τότε που πήρα το Garmin. Οικονομικό και με καλά χαρακτηριστικά.
inetien12 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Ωραιο το καινουριο ρολοι της Apple εεε της Xiaomi ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα