marsele Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Καλημέρα, θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την επιλογή ηχείων για το corsaki μου. Θέλω για αρχή να αντικαταστήσω τα εργοστασιακά μπροστά ηχεία (6,5"). Η πηγή ήχου είναι εργοστασιακή. Σαν επιλογές προσανατολίζομαι στις παρακάτω: 1)Pionneer (Σαν πιο οικονομική λύση) 2)Renegade 3)Hertz Σαν χρήστης δεν έχω τρελές απαιτήσεις απλά θέλω να "βγάζουν" καθαρό ήχο και να απαλλαγώ από τα εργοστασιακά 12ετίας ηχεία! Θα με ενδιέφεραν οι προτάσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
meletis_m Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 59 λεπτά πριν, marsele είπε Καλημέρα, θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με την επιλογή ηχείων για το corsaki μου. Θέλω για αρχή να αντικαταστήσω τα εργοστασιακά μπροστά ηχεία (6,5"). Η πηγή ήχου είναι εργοστασιακή. Σαν επιλογές προσανατολίζομαι στις παρακάτω: 1)Pionneer (Σαν πιο οικονομική λύση) 2)Renegade 3)Hertz Σαν χρήστης δεν έχω τρελές απαιτήσεις απλά θέλω να "βγάζουν" καθαρό ήχο και να απαλλαγώ από τα εργοστασιακά 12ετίας ηχεία! Θα με ενδιέφεραν οι προτάσεις σας. Τα Pionner τα είχα βάλει σε corsa c . Έχω πηγή της Pionner . Εάν τα περάσεις μόνος σου θα χρειαστείς ανταπτορες και ανταπτορακια για τις εργοστασιακές φισες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsele Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 hours ago, meletis_m said: Τα Pionner τα είχα βάλει σε corsa c . Έχω πηγή της Pionner . Εάν τα περάσεις μόνος σου θα χρειαστείς ανταπτορες και ανταπτορακια για τις εργοστασιακές φισες Εάν χρησιμοποιήσω τις ήδη υπάρχουσες βάσεις των εργοστασιακών ηχείων δεν μπορούν να προσαρμοστούν στα pionneer; (Εννοώ να τις κόψω και να τις προσαρμόσω στα καινούρια). Από απόδοση είσαι ικανοποιημένος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 απο την στηγμη που δεν εχεις ενισχυτή η καλύτερη λυση ειναι επηλογη ηχειον με μεγαλη ευαισθησία πχ hertz DSK165.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsele Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 10 hours ago, Black Demis said: απο την στηγμη που δεν εχεις ενισχυτή η καλύτερη λυση ειναι επηλογη ηχειον με μεγαλη ευαισθησία πχ hertz DSK165.3 Σε hertz έχω ξεχωρίσει τα παρακάτω:Hertz Uno K165 Νομίζω ότι και αυτά έχουν στα χαρακτηριστικά τους μεγάλη ευαισθησία (93,5db). Άρα να αποφύγω την πιο οικονομική λύση μιας και δεν υπάρχει ενισχυτής;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsele Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Τελικά αγόρασα τα bass habit p165c και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση τους. Θα αντικαταστήσω μάλλον και τα πίσω ηχεία με τα bass habit p130. Η ερώτηση μου είναι η εξής: αν μελλοντικά θέλω να αναβαθμίσω τον ήχο με την εγκατάσταση ενός ενισχυτή, να προτιμήσω έναν τετρακαναλο μικρού μεγέθους (compact) ή να αντικαταστήσω πρώτα την πηγή και μετά να στραφώ σε ενισχυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Στις 24/7/2022 στις 5:11 ΜΜ, marsele είπε Τελικά αγόρασα τα bass habit p165c και είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την απόδοση τους. Θα αντικαταστήσω μάλλον και τα πίσω ηχεία με τα bass habit p130. Η ερώτηση μου είναι η εξής: αν μελλοντικά θέλω να αναβαθμίσω τον ήχο με την εγκατάσταση ενός ενισχυτή, να προτιμήσω έναν τετρακαναλο μικρού μεγέθους (compact) ή να αντικαταστήσω πρώτα την πηγή και μετά να στραφώ σε ενισχυτή; Εχεις δίπορτο ή 4πορτο ? Επειδή στο δίπορτο είναι λίγο μανίκι να βγουν τα πίσω απ οσο ξέρω 😕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marsele Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 22 minutes ago, panosno1com said: Εχεις δίπορτο ή 4πορτο ? Επειδή στο δίπορτο είναι λίγο μανίκι να βγουν τα πίσω απ οσο ξέρω 😕 5-θυρο είναι και απ' ότι έχω δει σε βίντεο στο you tube βγαίνουν αρκετά εύκολα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα