madkid18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα στην ομάδα. Το ξέρω ότι είναι κακή περίοδος για αγορά υπολογιστή. Όμως για πολύ καιρό θα είναι. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν υπολογιστή (μόνο το Desktop) έως 870 ευρώ και να είναι από το e shop συγκεκριμένα διότι θα το πάρω με πιστωτική. Τα games που παίζω είναι lol fortnite fifa(δεν είναι βαριά αλλά θέλω να σηκώνω και κάνα άλλο αν μου τη βιδώσει) PS:χωρίς κάρτα γραφικών διότι θα την αγοράσω Χριστούγεννα με το δώρο. Αν έχει το χρόνο κάποιος θα ήθελα να μου στείλει από το eshop κομμάτι κομματι το καλύτερο δυνατό με αυτά τα χρήματα που διαθέτω. Πείτε μου και αν αξίζει ο Intel core i5 12600k που έχει ενσωματωμένα γραφικά πανω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!
nickol-us Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν είναι και πολύ κακή περίοδος για αγορά υπολογιστή. Γιατί επιλέγεις μονάχα το eshop; Πιστωτική παίζει κι αλλού, σε άλλα καταστήματα (πχ καβατζα) έχει μεγαλύτερη γκάμα, με λίγο καλύτερες τιμές οπότε φτιάχνεις και καλύτερη σύνθεση. Τι κάρτα έχεις σκοπό να βάλεις; Είναι χρήσιμο να ξέρουμε για την επιλογή τροφοδοτικού. Επίσης τα παιχνίδια που λες σε τι ανάλυση τα παίζεις; Χωράει να μπει στο build μια κάρτα 200-250 ευρώ από τώρα αν θες Αν τελικά δεν βάλεις κάρτα και πας για αργότερα, εφόσον σκοπός είναι τα παιχνίδια, πρακτικά είναι μονόδρομος να πας σε ryzen g(5600g ή 5700g). 5600g σούπερ 6πυρηνος και το καλύτερο vfm αυτή τη στιγμή, 5700g αν πας στη λογική ότι καλύτερο χωράει στο budget σου. Δυστυχώς και οι δύο επεξεργαστές στερούνται του pcie 4 και δεν είναι οι πιο δυνατοί gaming cpu στα λεφτά τους, όταν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν παράλληλα με gpu. 0 12600κ είναι ίσως ότι καλύτερο χωράει το budget σου, δυστυχώς οι μητρικές που έχει το eshop για αυτόν είναι σχετικά ακριβές και περιορισμένες. Πολύ δυνατός επεξεργαστής όμως δεν θα σου δώσει τη δυνατότητα να χαρείς ιδιαίτερα κάποιο game μέχρι να αγοράσεις κάρτα γραφικών. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από nickol-us
Aten-Ra Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, madkid18 είπε Καλησπέρα στην ομάδα. Το ξέρω ότι είναι κακή περίοδος για αγορά υπολογιστή. Όμως για πολύ καιρό θα είναι. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω έναν υπολογιστή (μόνο το Desktop) έως 870 ευρώ και να είναι από το e shop συγκεκριμένα διότι θα το πάρω με πιστωτική. Τα games που παίζω είναι lol fortnite fifa(δεν είναι βαριά αλλά θέλω να σηκώνω και κάνα άλλο αν μου τη βιδώσει) PS:χωρίς κάρτα γραφικών διότι θα την αγοράσω Χριστούγεννα με το δώρο. Αν έχει το χρόνο κάποιος θα ήθελα να μου στείλει από το eshop κομμάτι κομματι το καλύτερο δυνατό με αυτά τα χρήματα που διαθέτω. Πείτε μου και αν αξίζει ο Intel core i5 12600k που έχει ενσωματωμένα γραφικά πανω. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! Πάρε το παρακάτω και μετά βάλε και μια κάρτα, με τα ενσωματωμένα UHD770 θα μπορείς να παίξεις τα παιχνίδια που θέλεις με παραχωρήσεις σε γραφικά. Κουτί βάλε ότι θέλεις εσύ, και το Innovator J3 στα 30 ευρώ μια χαρά είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα