koostaas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σε όλους. Τώρα τελευταία άρχισα αν βαριέμαι την Samsung και έχω σκοπό να αλλάξω το s21 plus μου με κάποια άλλη συσκευή γύρω στα 740 καινούριο (για να αφαιρέσω ΦΠΑ) ή γύρω στα 600 μεταχειρισμένο. Εγώ προσωπικά έχω βάλει στο μάτι μου το Oneplus 9 Pro (ίσως και κάποιο από τα νέα Xiaomi αν και ακούω πολλά για το MIUI). Όλες οι απαντήσεις ευπρόσδεκτες.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 15 λεπτά πριν, koostaas είπε Καλησπέρα σε όλους. Τώρα τελευταία άρχισα αν βαριέμαι την Samsung και έχω σκοπό να αλλάξω το s21 plus μου με κάποια άλλη συσκευή γύρω στα 740 καινούριο (για να αφαιρέσω ΦΠΑ) ή γύρω στα 600 μεταχειρισμένο. Εγώ προσωπικά έχω βάλει στο μάτι μου το Oneplus 9 Pro (ίσως και κάποιο από τα νέα Xiaomi αν και ακούω πολλά για το MIUI). Όλες οι απαντήσεις ευπρόσδεκτες. Σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν πολλες επιλογες , καλυτερα να συμπληρωσεις την φορμα για να δουμε τις αναγκες σου , ριξε μια ματια και στο realme gt 2 pro
koostaas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Αξίζει κατά την γνώμη σου να δώσω τόσα λεφτά για realme (το έχω κάνει εικόνα ότι θα προτιμούσα να τα έδινα σε oneplus και xiaomi παρά σε realme). Επίσης επειδή δεν ασχολούμαι και πολύ με το φόρουμ, όταν εννοείς φόρμα τι ακριβώς εννοείς?
GATE123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, koostaas είπε Αξίζει κατά την γνώμη σου να δώσω τόσα λεφτά για realme (το έχω κάνει εικόνα ότι θα προτιμούσα να τα έδινα σε oneplus και xiaomi παρά σε realme). Επίσης επειδή δεν ασχολούμαι και πολύ με το φόρουμ, όταν εννοείς φόρμα τι ακριβώς εννοείς? Σου προτείνει Realme γιατί έχει ίδιο λειτουργικό με το OnePlus,ενώ τα Xiaomi έχουν Miui που θα σε ξενερώσει. Εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδέα με σύγκριση OnePlus/Realme/Samsung https://www.kimovil.com/el/sygkrish/oneplus-9-pro,realme-gt-2-pro,samsung-galaxy-s21-plus Η φόρμα αγοράς είναι αυτή εδώ Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από GATE123
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 41 λεπτά πριν, koostaas είπε Αξίζει κατά την γνώμη σου να δώσω τόσα λεφτά για realme (το έχω κάνει εικόνα ότι θα προτιμούσα να τα έδινα σε oneplus και xiaomi παρά σε realme). Επίσης επειδή δεν ασχολούμαι και πολύ με το φόρουμ, όταν εννοείς φόρμα τι ακριβώς εννοείς? Oneplus , realme , vivo, oppo ισως και καμια ακομα ανοικουν στον ιδιο ομιλο (BBK) Εχω το realme gt 2 , μετα απο Op6 και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος
CaptainChris Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Πόσο παλιό είναι το Samsung S21 plus και θέλεις να το αλλάξεις; Έχει κάτι που δεν σου αρέσει; Οσο για One Plus είναι πολύ καλές και ποιοτηκες συσκευές, αλλά οχι Xiaomi βρε φίλε, τέτοια υποβάθμιση; Δες και τα Oppo που επιτέλους ήρθαν στην Ελλάδα.
koostaas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Ξέρω και εγώ έτσι νιώθω αλλά πλέον έχω βαρεθεί την samsung (είχα και πριν από αυτό) και το μετάνιωσα θα έλεγε κανείς, άν μπορείς να το πείς αυτό για τόσο ακριβό τηλέφωνο. Μετά από λίγη έρευνα και εγώ κατέληξα στο γεγονός ότι η xiaomi έχει δρόμο για να φτάσει την samsung σε αντίθεση με την ποιότητα και όσα προσφέρουν τα oneplus. Άμα γίνει η αλλαγή προτείνετε Oneplus 9 pro?
chios Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Αν αντέχεις την άθλια μπαταρία του, και γενικά από τότε που πήγε στο color os έχει πολλά θέματα το λογισμικό. Για μένα είναι πολύ κακή επιλογή σε σχέση με αυτό που έχεις, άσε που ο sd888 είναι ότι χειρότερο έχει βγει. 28 λεπτά πριν, koostaas είπε Άμα γίνει η αλλαγή προτείνετε Oneplus 9 pro?
koostaas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 έχεις και ένα δίκιο...έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν με συμφέρει κιόλας να αλλάξω συσκευή. Άρα υπομονή! Επίσης έχω άλλη μια απορία. Έχει κάποιος γνώμη για το GT NEO 3 της Realme? Φαίνεται φοβερό.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Στις 5/7/2022 στις 11:42 ΜΜ, koostaas είπε έχεις και ένα δίκιο...έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν με συμφέρει κιόλας να αλλάξω συσκευή. Άρα υπομονή! Επίσης έχω άλλη μια απορία. Έχει κάποιος γνώμη για το GT NEO 3 της Realme? Φαίνεται φοβερό. Στην τιμη που βγαινει δεν αξιζει στα ιδια λεφτα παιζουν πολυ καλυτερες συσκευες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα