Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα, αυτές τις ημέρες ασχολήθηκα λίγο, για πρώτη φορα ως νέος iPhone χρήστης, με το Apple TV app και κάπου σκάλωσα. Λίγο τα φώτα σας παρακαλώ. Μέσα στο: TV APP > Κλικ στο προφίλ > ΠΗΓΕΣ: Συνδεμένες εφαρμογές, βλέπω μια "συνδεμένη εφαρμογή" το Disney+. Δεν ξέρω αν πάτησα κάτι κατα λάθος και υπάρχει εκεί ή αν ήταν εκει με την αγορά της συσκευης. Υπάρχει κάποιος να τσεκάρει λίγο στο δικό του και να μου πει; Κι αν το πρόσθεσα κατα λάθος, πως το αφαιρώ ρε παιδια; Ψάχνω εδω και 2 ημέρες αλλά τίποτα. Την εφαρμογή Disney+ πάντως δεν την εχω το κινητό καθώς δεν με ενδιαφέρει. Παρ' ολα αυτα υπάρχει το τικ και μπορεί να ενεργοποιηθεί. Help???
evakousk Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Σου δίνει τη δυνατότητα, αν θες, να βλέπεις Disney+ (αν έχεις συνδρομή) μέσα από το app της Apple TV. Μου εμφάνισε τέτοια επιλογή κι εμένα στο iPad, αλλά δε με ενδιέφερε και το απέρριψα. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από evakousk
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Καλημερα, υπάρχει τρόπος να το αφαιρέσω απο το iPhone να μην φαίνεται καν σαν επιλογή; Εγω πάτησα απο κεκτημένη ταχύτητα ΝΑΙ στην αρχή και το πρόσθεσε και τώρα δεν μπορώ να βρω τρόπο να φυγει. 😔
evakousk Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Στις 4/7/2022 στις 8:31 ΜΜ, Kostas88KG είπε Παρ' ολα αυτα υπάρχει το τικ και μπορεί να ενεργοποιηθεί. Όπως ενεργοποιήθηκε, δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις? (Αν και δεν έχει καθόλου σημασία, εφόσον δεν έχεις συνδρομή disney)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα