Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικα το παυπαλ παει σκατα εδω και χρονια

και δεν φτανει που πεφτε ι η μετοχη θελει να τη ριξει κιαλλο

καλα να παθουν εγω εχω σταματησει να το χρησιμοποιω απο περισι που δεν με καλυψε αλλα με χρεωσε οταν καποιος πηρε προιον υπηρεσια στο ονομα μου

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Cyber_Spartacus είπε

Αυτο το αγοραζεις τωρα και πληρώνω μετα απο ενα μηνα με εχει βολεψει αφανταστα 

Είμαι σίγουρος ότι αυτό που περιγράφεις υπάρχει εδώ και 30+ χρόνια και λέγεται πιστωτική κάρτα.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

και πάλι, ας υποθέσουμε ότι είναι λίγο ποιο ακριβό και έχει ζόρικες διαδικασίες. Δεκτό. Δεν έχω κρατήσει καθόλου χρήματα σε Ελληνικές τράπεζες για ευνόητους λόγους. Ποιος θυμάται το κράχ των CC και ποιος ξέρει αν θα ξαναγίνει ; Ομοίως και σε Κύπρο που έγινε κούρεμα. Στο UK λιγότερα "ζόρια" είχα τραβήξει από τράπεζες σε σχέση πάντα τις ευρωπαϊκές. Το paypal ας το τοποθετήσουμε κάπου στη μέση. Στις υπηρεσίες που χρησιμοποιώ αναγκάζομαι και τα δηλώνω και έχω επαγ. paypal. Στο λέω από οπτική ενός που ασχολείται με πληρωμές, που ακόμη και εκεί θα προτιμήσω το paypal.

Επειδή βλέπω ότι ασχολείσαι... Σε ποια τράπεζα εξωτερικού μέσω εφαρμογής αξίζει να μεταφέρω όλα τα χρήματα μου; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς στην Ελλάδα του 2015 και με την επιβολή των CC, μπορεί να έγινε ότι έγινε αλλά κανείς δεν έχασε λεφτά άμεσα, με τη λογική σήμερα έχω 50.000 αύριο ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση έχω 40.000. Αυτό δε συνέβει και ευτυχώς για εμάς. Στην Κύπρο επίσης το κούρεμα έγινε 10% στα άνω των 100.000 μόνο. Και μην ξεχνάμε ότι οι τράπεζες στην Κύπρο σε μεγάλα ποσά έδιναν 5% επιτόκιο. Άρα κάποιος που έφαγε κούρεμα 10% πρακτικά αυτό που έχασε ήταν οι τόκοι 2 χρόνων.

(λάθος μου το ξαναδιάβασα και τα θυμόμουν όλα λάθος, 40% ήταν στα πάνω από 100.000, τραγικό!!)

Εκεί που έγιναν τα δράματα ήταν όταν π.χ. μια Ελληνική κατασκευαστική με σκοπό να χρηματοδοτήσει μια επένδυση έστειλε στην Κύπρο ένα σεβαστό ποσό και ξαφνικά μια μέρα της πήραν το 10% (λάθος, 40%!!!). Ή του Ρώσου "επενδυτή" που επέλεξε να παρκάρει τα λεφτά στην Κύπρο νομίζοντας ότι τα εξασφαλίζει και κερδίζει και 5%.

Αν παρόλα αυτά έχει κανείς σίγουρο τρόπο παρκαρίσματος κεφαλαίου, ας μας τον πει και εμάς γιατί πραγματικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει.

Επεξ/σία από dchatz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dpolal είπε

Είμαι σίγουρος ότι αυτό που περιγράφεις υπάρχει εδώ και 30+ χρόνια και λέγεται πιστωτική κάρτα.

Με μικρή λεπτομέρεια όμως το 0% επιτόκιο για το paypal

Επεξ/σία από moderndrummer
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, moderndrummer είπε

Με μικρή λεπτομέρεια όμως το 0% επιτόκιο για το paypal

To oποίο ίσχυε και για τις πιστωτικές αν γινόταν πλήρη εξόφληση του ποσού τον πρώτο μήνα. ;)
Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα, έχω κόψει τις πιστωτικές εδώ και χρόνια.

Επεξ/σία από dpolal
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Επειδή βλέπω ότι ασχολείσαι... Σε ποια τράπεζα εξωτερικού μέσω εφαρμογής αξίζει να μεταφέρω όλα τα χρήματα μου; 

Πάρε την κληρονομιά και βάλε τα κάτω απο το στρώμα.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Effective July 28, 2022:

• U.S. business accounts will not be able to receive personal transactions from U.S. PayPal accounts.
  • U.S. PayPal accounts will not be able to send personal transactions to U.S. business accounts.
  • The rate for the “Send/Receive Money for Goods and Services” payment type will be 2.99% (with no fixed fee). This pricing change will result in fee increases for some transactions. You can preview the Merchant Fees page that will be effective on July 28, 2022, following such changes.
Δημοσ.

Το PayPal το χρησιμοποιούσα από το 2001 έως το 2021. 20 χρόνια όπου έχω δει ό,τι έχει περάσει ως υπηρεσία στους κανόνες του. Όταν πέρυσι ως πωλητής δεν ίσχυσε το Sellers protection plan σε μια συναλλαγή ενός ανεκδιήγητου πρώην πελάτη μου, το σταμάτησα ακαριαία. Δεν αξίζει παιδιά πια, παλιότερα σου παρείχε μια ασφάλεια όταν το web banking είχε μαύρα μεσάνυχτα. Έχει παλιώσει ως υπηρεσία, δεν εξελίσσεται και αυξάνει για όλους αυθαίρετα τα κόστη και όπως όλοι ξέρουμε πληρώνεται διπλά σε όλα γιατί έχει δικιά του ισοτιμία στα νομίσματα.

Μακριά και αγαπημένοι, καιρός για άλλα παιδιά.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Αγόρασε ελιές. 

• Like 2
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πάρε την κληρονομιά και βάλε τα κάτω απο το στρώμα.

Τράπεζα είναι ήδη 

14 λεπτά πριν, e-k είπε

Αγόρασε ελιές. 

Εχω ελιές όλα καλά τρώμε 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Pokemon640 είπε

δεν το νομίζω, λογικές τιμές έχει για τις υπηρεσίες που προσφέρει, οι Ελληνικές τράπεζες με το καλημέρα χρεώνουν 4€ (από τη μια τράπεζα στην άλλη), συν τους περιορισμούς συναλλαγών (σε μεγάλα ποσά).

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Θεωρώ πως η paypal είναι πολύ σοβαρή και φθηνή υπηρεσία για τα όσα σου παρέχει, δηλαδή και μόνο που ανοίγεις δωρεάν λογαριασμό υπάρχει το hide των προσωπικών πληροφοριών και αναλαμβάνει για τον καθένα ξεχωριστά να μπει μεσάζοντας όταν δεν βγαίνει άκρη με πωλητές του ebay, ΑΡΚΕΙ!

Κάτι ανάλογο με την Revolut που στα free plans έχει δείξει πόσο πολύ σέβεται έναν πελάτη κι ας είναι μόνο για vpn και netflix. Το support και των δύο είναι πολύ σοβαρό.

Καλά για ελληνικές τράπεζες ούτε λόγος, τέτοιο μπάχαλο δεν ξέρω σε ποιες άλλες χώρες μπορεί να υπάρχει. Από που να τους πιάσεις, από εξέλιξη και διευκόλυνση σε ότι αφορά το ebanking? Από διαχείριση POS που η Πειραιώς χωρίς να σε ρωτήσει μετέφερε τη διαχείριση στην e-pay και δεν σε ρωτήσανε και για τις αλλαγές που σου κάνανε; Τραγικές χρεώσεις για συναλλαγές; Εδώ ένα ιστορικό να ζητήσεις ανάλογα με το πόσο παλιά θα ψάξουν θα σου ζητήσουνε και τα ανάλογα χρήματα.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, dpolal said:

Ναι αλλα εμενα με βολεύει γιατι δεν θελω πιστωτική

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Κανόνας 1.

Δεν βάζουμε όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι.

Όταν λες "αξίζει" τι εννοείς ακριβώς;

Ασφάλεια; απόδοση (επιτόκιο); Αν θέλεις και τα 2, δυστυχώς δεν συνδυάζονται.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Doubt είπε

Κανόνας 1.

Δεν βάζουμε όλα τα αυγά στο ίδιο καλάθι.

Όταν λες "αξίζει" τι εννοείς ακριβώς;

Ασφάλεια; απόδοση (επιτόκιο); Αν θέλεις και τα 2, δυστυχώς δεν συνδυάζονται.

Αν αξίζει κάποια τράπεζα στο εξωτερικό για ασφάλεια εννοώ. Δεν θέλω επιτόκιο κλπ είμαι οκ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...