Προς το περιεχόμενο

Μηχανικό πάρκινγκ σε πολυκατοικία

Lux Aeterna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα! Έχω βρει ένα διαμέρισμα για αγορά, αλλά με προβληματίζει το ότι έχει μηχανική θέση στάθμευσης. Όπως πχ τα έξοδα συντήρησης που μπορεί να χρειάζεται, η πρακτικότητα της κλπ. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία να πει μια γνώμη;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και αμα κολλήσει αυτο😁 πως θα βγάλεις το αμάξι απο κατω, εγω δεν θα έβαζα το αυτοκίνητο μου σε ενα τέτοιο πάρκινγκ 

Ασε που μπορει να εχεις ιστορίες με τον άλλο (σκέφτομαι το μελλον)

• Like 1

Μόλις τώρα, NikosKallithea είπε

Και αμα κολλήσει αυτο😁 πως θα βγάλεις το αμάξι απο κατω, εγω δεν θα έβαζα το αυτοκίνητο μου σε ενα τέτοιο πάρκινγκ 

Να υποθέσω ότι δεν μπαίνεις ούτε σε ασανσέρ; Αν κολλήσει πως θα βγεις;

• Like 9

Δεν  μενεις  μεσα. Βαζεις  το  αυτοκινητο   και  βγαινεις. Αυτα  παραμενουν   στον  κλωβο

και  ανεβοκατεβαινουν   με  διακοπτη.

Πολλα  απο  αυτα   οπως  και  οι  ανελκυστηρες  διαθετουν  UPS  για  τυχον  διακοπη   ρευματος.

Δε φτάνει που τα κάνουν στενά να μην μπορείς να ανοίξεις πόρτα, τώρα αρχίσαμε και τα μηχανικά που δεν χωράει SUV.

Τώρα στα έξοδα συντήρησης φαντάζομαι θα είναι λιγότερα από ένα ασανσέρ αλλά αυτό είναι κάτι που μπορείς να δεις από τα κοινόχρηστα

3 λεπτά πριν, Haldol είπε

Και λέει τσακώνεσαι με το γείτονα, και παρατάει το δικό του από πάνω! :P

Δεν πληρώνει ένας τα κοινόχρηστα και κόβουν το ρεύμα.

5 ώρες πριν, Lux Aeterna είπε

Καλησπέρα! Έχω βρει ένα διαμέρισμα για αγορά, αλλά με προβληματίζει το ότι έχει μηχανική θέση στάθμευσης. Όπως πχ τα έξοδα συντήρησης που μπορεί να χρειάζεται, η πρακτικότητα της κλπ. Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία να πει μια γνώμη;;

Σιγά το συστημα μωρέ 

2 μπουκάλες έχει και ένα εγκέφαλο απλό για να κάνει τις λειτουργίες 

Άμα σε βολεύει προχωρά 

Όλα στο μέλλον έτσι θα είναι 

Κι εγώ σκεφτόμουν κάτι τέτοιο για ένα χώρο που έχω αλλά ακόμα δεν το προχώρησα 

• Like 2

• Moderators

Σε εταιρια ανεκλυστηρων που δουλευα σε τετοια κατασκευη περναμε 20 ευρω τη ραμπα το μηνα , το μεγαλυτερο προβλημα ηταν οτι "βιαστικοι" δεν ανεβαιναν σωστα στη ραμπα και επειδη τους επιαναν τα φωτοκυταρα δεν δουλευε , βαλαμε bipper στα φωτοκυταρα ωστε αν τα ενοχλει κατι για πανω απο 30 sec να κτυπαει μηπως καποιος δεν το καταλαβαινει, και καταληξαμε επειδη καποιον τον ενοχλουσαν να ξηλωνουν την σειρηνα 5-6 φορες το μηνα 

Επισης σε περιπτωση διακοπης ναι μεν υπαρχει εφερδικο συστημα τυπου UPS παρολα αυτα  τα περισσοτερα (φτηνα που δουλευουν οι περισσοτεροι) υποστιριζουν μονο να κατεβει η ραμπα στην θεση της για να μην υπαρξει ατυχημα ,δεν εχει αρκετη ισχυ για να σηκωσει 3-4 τονους , αλλα και τα ακριβα που εχουν δυναμη συνηθως την φορα που θα τα χρειαστεις δεν θα εχουν μπαταρια γιατι σχεδον ποτε δεν ελεγχονται

• Like 1

Επισκέπτης
14 ώρες πριν, tigergreg είπε

Κατι  τετοιο....

spacer.png

Ερώτηση, εαν πλημμυρισει το γκαραζ τι γίνετε; πως το καλυπτει η ασφαλεια;

Σύμφωνα με το νόμο του Μέρφι, κάτι θα πάει στραβά και όλα μαζί τη στιγμή που δεν πρέπει.

Αυτό το σύστημα μπορεί να είναι καλό π.χ. σε ένα parking που το χειρίζονται άλλοι και σου φέρνουν το αμάξι, αλλά σε πολυκατοικία μου φαίνεται δύσχρηστο. Αν π.χ. κάτι ξεχάσεις αφού έχεις κλειδώσει, θα ανεβοκατεβάζεις τη ράμπα;

Αλλά το βασικό είναι: σου αρέσει το διαμέρισμα; Αν ναι και πολύ, προχώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...