Kostasspil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, έχω κάποια αρχεία σε pdf τα οποία είναι φόρμες, τις τυπώνει ο πελάτης και συμπληρώνει τα πεδία. Τώρα αυτό που χρειάζεται είναι να μετατραπούν αν γίνεται σε Word, ή σε editable pdf, ώστε να μπορεί να τα συμπληρώνει στο pc του. Κάποια βοήθεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Kthulhou Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 1. τα σκαννάρεις με OCR και τα κάνεις εσύ word , μετά τα στέλνεις στον πελάτη 2. adobe suite => τα κάνεις ό,τι θες 3. adobe reader DC, έχεις 7 μέρες δωρεάν δοκιμή τον editor ώστε να τα κάνεις word κ να τα στείλεις στον πελάτη σίγουρα υπάρχουν κ άλλα 1
micos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορείς να το κάνεις και με το ABBYY Finereader pro. Έχω δουλέψει την έκδοση 8 με πάρα πολύ καλά αποτελέσματα. Για δωρεάν, μπορείς να κάνεις ένα fillable pdf, δηλαδή να έχει σαν background την φόρμα και να προσθέσεις από πάνω πεδίο προς συμπλήρωση μέσα από κάποιο online εργαλείο https://www.jotform.com/fillable-pdf-form-creator/ ή και με το δωρεάν libre office Αν έχεις ήδη το ms office Μπορείς να το κάνεις και με το word Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από micos000
clampro Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Τι Office έχεις; Οι τελευταίες εκδόσεις του MS Office, ανοίγουν και PDF. Αν οι φόρμες που θες δεν έχουν τίποτα περίεργο, μπορεί και να τις ανοίξει ψιλο-νορμάλ και να μπορέσεις μετά να τις φέρεις εκεί που θες.
micos000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι φόρμες δεν είναι editable αλλά απλά εκτυπώσιμα έγγραφα.
HamerZ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Θα βόλευε να χρησιμοποιείσει το PDF2DocX ίσως. Μια δοκιμή που έκανα, αρχικό αρχείο σε pdf, το μετέτρεψε σε Doc και DocX δίχως να δω κάποια ατέλεια στο τελικό αρχείο 1
Kostasspil Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Καλημέρα & ευχαριστώ για τις προτάσεις. Τελικά χρησιμοποίησα αυτό, το γράφω για να υπάρχει σαν πρόταση. Ένα ακόμα πρόβλημα είναι ότι το αρχείο του πελάτη έχει κάποια κουτάκια τα οποία θέλει να μπορεί να τα τικάρει στο Word. Υπάρχει κάτι γι' αυτό; Υ.Γ. Έχω βρει το tick box που έχει στα εργαλεία, το πρόβλημα με αυτό είναι πως φαίνεται κουτάκι μεσα σε κουτάκι. Επισυνάπτω και εικόνα για να καταλάβετε τι λέω Spoiler
micos000 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ποιο έβαλες για tic; Το ActiveX ή το Παλαιού τύπου; Αν πας στις ιδιότητες του και το μεγαλώσεις ώστε να μην φαίνεται τόσο μικρό; Θα σε βόλευε κάτι τέτοιο; Αλλιώς αφαίρεσε το περίγραμμα από τα μεγάλα κουτάκια. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από micos000
golden33 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Καλημέρα & ευχαριστώ για τις προτάσεις. Τελικά χρησιμοποίησα αυτό, το γράφω για να υπάρχει σαν πρόταση. Ένα ακόμα πρόβλημα είναι ότι το αρχείο του πελάτη έχει κάποια κουτάκια τα οποία θέλει να μπορεί να τα τικάρει στο Word. Υπάρχει κάτι γι' αυτό; Υ.Γ. Έχω βρει το tick box που έχει στα εργαλεία, το πρόβλημα με αυτό είναι πως φαίνεται κουτάκι μεσα σε κουτάκι. Επισυνάπτω και εικόνα για να καταλάβετε τι λέω Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μπορεί επίσης αντί για τικ, να μαυρίσει όλο το κουτάκι. Με δεξί κλικ πάνω στο κουτάκι σου βγάζει την επιλογή.
evakousk Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 https://www.adobe.com/gr_en/acrobat/online/sign-pdf.html https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.fas&hl=en&gl=US
Gogotsa Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2022 Παντως το office ειναι το καλυτερο απο ολα μιας και τα κανεις ολα απο word.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα