Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπότε μετά από όλα αυτά τα μηνύματα αντιλαμβανόμαστε ότι μιλάμε για ένα κινητό το οποίο ούτε Ελλάδα θα έρθει ποτέ επίσημα αλλά και να βρεθεί κάποιο μαγαζί να το φέρει δεν θα πιάνει σήμα ωραία...

Ας αλλάξουμε θέμα λοιπόν το IPhone 14 pro max ποτέ είπαν ότι θα κυκλοφορήσει;;  🤣🤣

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, chios είπε

Άντε και να το πάρεις, χωρίς την Β20 τι να το κάνεις αν δεν έχεις ούτε 4G ; Σαβουρες για να έχουμε να λέμε.

Προσωπικά εγώ Τσαόμι ούτε με 10 χρόνια εγγύηση δεν θα έπαιρνα. Επίσης το ότι δεν θα κυκλοφορήσει εδώ το συγκεκριμένο μοντέλο, δεν σημαίνει πως δεν θα βγάλουν κάποιο παρεμφερές με άλλη ονομασία. Απλά έγραψα πιο πάνω ότι όποιος ενδιαφερθεί να το αγοράσει, τρόπους έχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, nickvas19 είπε

εγώ από ότι είδα κριτικές δεν λέει και κάτι μπροστά σε iPhone.

με κανένα gcam ίσως να σκίζει...

Η main camera λέει πολλά και σαρώνει στα reviews που βλέπω εγώ. Και σε photo και σε video. 

Επεξ/σία από whoever81
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν πρεπει να σκασεις 1200-1300 ευρω για να το παρεις και σου λεει η πολιτικη της εταιρειας 2 χρονια update android + 1 χρονο οτι καινουριο bug θα βγει στο miui τους τοτε κατι δεν παει καλα προφανως το προσπερνας και πας στον ανταγωνισμο με τουλαχιστον υποστηριξη για 3 η και 4 εκδοσεις android ακομα!!!

Και πριν προλαβει κανεις να σχολιασει οτι ειμαι fanboy και τρια πουλακια καθονταν αναφερω οτι ημουν κατοχος xiaomi αρκετων κινητων πριν ενα χρονο,ηταν και ο παραπανω λογος που αλλαξα εταιρεια και δεν νομιζω να ξαναγυρισω γιατι εχουν χασει την μπαλα με τοσες συσκευες που βγαζουν καθε χρονο!!

Ακομα και το mi 11 ultra ειναι πισω σε updates τα παραπονα ειναι παρα πολλα στα forums που υποτιθεται ηταν η ναυαρχιδα σου!!

Απλα τραγικο support!!

Kαι software optimization απο τους developers!!

SKIP 👎

Επεξ/σία από Nitis
  • Like 3
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Waiss είπε

Προσωπικά εγώ Τσαόμι ούτε με 10 χρόνια εγγύηση δεν θα έπαιρνα. 

Κρίμα δεν ξέρεις τι χάνεις.

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, jspawn είπε

Οπότε μετά από όλα αυτά τα μηνύματα αντιλαμβανόμαστε ότι μιλάμε για ένα κινητό το οποίο ούτε Ελλάδα θα έρθει ποτέ επίσημα αλλά και να βρεθεί κάποιο μαγαζί να το φέρει δεν θα πιάνει σήμα ωραία...

Παρόμοια περίπτωση με το Honor Magic 4U είναι και αυτό. Είτε έρθει Ελλάδα ή Ευρώπη είτε όχι, με τέτοια τιμή που θα έχει(λογικά πάνω από 1200-1300ευρώ),κανείς δεν θα ασχοληθεί.

Οτι έγινε και με το περσινό Mi 11 ultra που και που ήρθε, είναι σαν να μην ήρθε ποτέ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Παρόμοια περίπτωση με το Honor Magic 4U είναι και αυτό. Είτε έρθει Ελλάδα ή Ευρώπη είτε όχι, με τέτοια τιμή που θα έχει(λογικά πάνω από 1200-1300ευρώ),κανείς δεν θα ασχοληθεί.

Οτι έγινε και με το περσινό Mi 11 ultra που και που ήρθε, είναι σαν να μην ήρθε ποτέ.

Μα όταν τα λέγαμε εμείς αυτά, και 2 και 3 και 4 χρόνια πριν, πως για Τσαόμι δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 300€ μάξιμουμ, κάποιοι γελαγανε. Τώρα ακόμα κι αυτοί κοιτάνε άλλου πλέον.

• Like 1
Δημοσ.

Για Xiaomi βαριά βαριά αξίζει μέχρι 500ευρω περίπου, πχ κανένα mi11/12 σε έκπτωση,για όποιον θέλει ναυαρχίδα της εταιρείας και καλά.

Τώρα για 900 και 1000+ευρώ, αυτά απλά υπάρχουν για τα μάτια του κόσμου.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikopoup είπε

Off topic αλλά το είχα κάποτε. 

Ένα δάκρυ κύλισε 

Κι εγώ το είχα και το back του ultra μου το θύμισε. Θυμάμαι που γυρνούσε το πίσω μέρος δεξιά-αριστερά (όχι πλήρως) :D  Το δάνεισα μια βδομάδα σε ένα φίλο και το έριξε από το μπαλκόνι. Τι να πεις ... 

• Sad 1
Δημοσ.

Αν εξαιρεθεί το γεγονός οτι η κάμερα είναι σαν ένα τεράστιο σπυρί στο μέτωπο ειναι καλό τηλέφωνο.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ!

Δημοσ.
7 ώρες πριν, klarasss777 είπε

Αν εξαιρεθεί το γεγονός οτι η κάμερα είναι σαν ένα τεράστιο σπυρί στο μέτωπο ειναι καλό τηλέφωνο.ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ!

Μπορείς άνετα να το πεις για όλα τα κινητά σε αυτήν την τιμή. Θα έπρεπε να κοστίζει κινητό 1000+ ευρώ? Οχι. Θα μπορούσαν να βάζουν αυτά τα χαρακτηριστικά και να τιμολογουν λιγότερο. Αλλά για να τα βγάζουν όλες μα όλες οι εταιρείες πάει να πει ότι πουλάει αυτό το μοντέλο. Πρώτη η apple έχει δώσει το παράδειγμα και μετά ακολούθησαν οι υπόλοιπες. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, TheoAlex50 είπε

Μπορείς άνετα να το πεις για όλα τα κινητά σε αυτήν την τιμή. Θα έπρεπε να κοστίζει κινητό 1000+ ευρώ? Οχι. Θα μπορούσαν να βάζουν αυτά τα χαρακτηριστικά και να τιμολογουν λιγότερο. Αλλά για να τα βγάζουν όλες μα όλες οι εταιρείες πάει να πει ότι πουλάει αυτό το μοντέλο. Πρώτη η apple έχει δώσει το παράδειγμα και μετά ακολούθησαν οι υπόλοιπες. 

Δεν μας εχει συνηθίσει η Xiaomi  σε τετοιες τιμές γενικά και προσωπικά μου φαίνεται υπερβολή.Γιαυτό υπάρχουν και τα Redmi σαν πιο budget λύση.Τρομερή κάμερα αλλά ειλικρινά ειναι πολλά τα λεφτά για Xiaomi.Όσο για την Apple η απάντηση είναι γνωστή.Ναι μεν καλα κινητά αλλα η γνώμη μου είναι ότι πληρώνεις +70% λόγω brand

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...