NOODLE Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 25 λεπτά πριν, TaxiarhisGR είπε Παραμενει να εχει ομως MIUI οποτε παραμενουμε με Apple, Samsung Google 2 1
jimex Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν είναι κάποιος να πάει να δώσει 1200+ευρώ για να του περάσει gcam, τότε μάλλον λάθος αγορά κάνει. Και 10 χιλιάρικα να δώσω, άμα βελτιώνει τη φωτογραφία εγώ δε θα την ντραπώ. Προφανώς και δεν πρόκειται να υπάρξει ποτέ official camera με τα χαρακτηριστικά που βρίσκεις στις custom cameras, που απλά αυτή τη στιγμή βασίζονται όλες στη GCam. Άμα δε σε νοιάζουν οι επιπλέον δυνατότητες και δε σε νοιάζει να φας χρόνος μη τη βάλεις.
vortex365 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι για να πάρεις σήμερα ναυαρχιδα θα πρέπει να πληρώσεις ένα πολύ μεγάλο μέρος της τιμής του σε ένα πανάκριβο φωτογραφικό συστημα , (δηλαδή να αγοράσεις καταρχήν μια πανάκριβη φωτογραφική μηχανη και μετά ενα smartphone ) το οποιο είναι αχρείαστο στην συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών που θέλουν απλώς μια αξιοπρεπή φωτογραφική μηχανή για τις καθημερινές δραστηριότητες.Λες και θα γυρίσουμε καμια ταινία σε κάνα στούντιο ως άλλος James Cameron . 6 2
bromoxitos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, NOODLE είπε 37 λεπτά πριν, TaxiarhisGR είπε Παραμενει να εχει ομως MIUI οποτε παραμενουμε με Apple, Samsung Google Αυτό το σχόλιο σου έγραψε, αν και διεγραψε 😅😅. Κάτοχος s21fe. Και πρώην nexus 5, 5x, pixel 1, pixel 4a. Έχω να πω πως πέρα από την Apple, δεν μπορεί να συγκριθεί κανένα άλλο κινητό με pixel, να σημειωθεί πως έχουν περάσει πάρα πολλά κινητά από τα χέρια μου. 2 1
kchris298 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Αν ερθει ευρωπη και συγκεκριμενα Ελλαδα υπολογιστε τουλαχιστον 1200 ευρω συγγνωμη αλλα για xiaomi πανω απο χιλια ευρω δεν αξιζει, xiaomi το πολυ ενα 500ρικο . 1
TheoAlex50 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, vortex365 είπε Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι για να πάρεις σήμερα ναυαρχιδα θα πρέπει να πληρώσεις ένα πολύ μεγάλο μέρος της τιμής του σε ένα πανάκριβο φωτογραφικό συστημα , (δηλαδή να αγοράσεις καταρχήν μια πανάκριβη φωτογραφική μηχανη και μετά ενα smartphone ) το οποιο είναι αχρείαστο στην συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών που θέλουν απλώς μια αξιοπρεπή φωτογραφική μηχανή για τις καθημερινές δραστηριότητες.Λες και θα γυρίσουμε καμια ταινία σε κάνα στούντιο ως άλλος James Cameron . Για αυτό υπάρχουν κινητών όλων των εταιρειών σε όλα τα price points. Καλώς ή κακώς όσοι θέλουν το παραπάνω στην φωτογραφική εμπειρία θα τα σκάσουν. Εγώ προσωπικά παλεύω με νύχια και με δόντια να μην δώσω το vivo x70 pro plus μου για το ultra. Ειδομεν. Υστερογραφο, γιατί τόσα hate comments ρε παιδιά; Είχα την εντύπωση ότι υπήρχαν και αντικειμενικοι γνωστές του αντικειμένου εδώ στο ινσομνια. Τόσο έξω έχω πέσει; 2
Dark Worm Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα τη πρώτη φωτό... 1 1 1
1nsom-n1k Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Dark Worm είπε Αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα τη πρώτη φωτό... Πολλοί από εδώ μέσα, θα το δούνε για πρώτη φορά αυτό 😄 9 2
dtk-386 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 33 λεπτά πριν, vortex365 είπε Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι για να πάρεις σήμερα ναυαρχιδα θα πρέπει να πληρώσεις ένα πολύ μεγάλο μέρος της τιμής του σε ένα πανάκριβο φωτογραφικό συστημα , (δηλαδή να αγοράσεις καταρχήν μια πανάκριβη φωτογραφική μηχανη και μετά ενα smartphone ) το οποιο είναι αχρείαστο στην συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών που θέλουν απλώς μια αξιοπρεπή φωτογραφική μηχανή για τις καθημερινές δραστηριότητες.Λες και θα γυρίσουμε καμια ταινία σε κάνα στούντιο ως άλλος James Cameron . Aυτοί που αγοράζουν ναυαρχίδες είναι λίγοι. Ο πολύς κόσμος έχει μια λογική και κάνει την δουλειά του με πολύ χαμηλότερες τιμές. 1 1
tiniakos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 21 λεπτά πριν, Dark Worm είπε Αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα τη πρώτη φωτό... Τη ρουφαγε τη μπαταρία σαν νεροχύτης και δεν μπορούσες και να τη φορτίσεις.
dtk-386 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 22 λεπτά πριν, Dark Worm είπε Αυτό μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα τη πρώτη φωτό... UCAR μπαταρία ρε μλκ μου. Back to 80s! 3
lost2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Έχω την εντύπωση ότι η συνεργασία με τη Leica είναι στον σχεδιασμό για το πιο άσχημο smartphone , σας θυμίζει κάτι το κινητό της Leica του 2021;
ostvarivanje Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, bromoxitos είπε Αυτό το σχόλιο σου έγραψε, αν και διεγραψε 😅😅. Κάτοχος s21fe. Και πρώην nexus 5, 5x, pixel 1, pixel 4a. Έχω να πω πως πέρα από την Apple, δεν μπορεί να συγκριθεί κανένα άλλο κινητό με pixel, να σημειωθεί πως έχουν περάσει πάρα πολλά κινητά από τα χέρια μου. Εννοείς ότι δεν μπορούν να συγκριθούν φωτογραφικά ή γενικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα