Προς το περιεχόμενο

Κλειδαρια μοτο απο σκρουτζ

TRILOBYTER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα για ενα σκουτερ της ταξης των 2500 ευρω που το δενω εξω, εχετε να προτεινετε καποια κλειδαρια απο 50 μεχρι 100 ευρω; Κατα προτιμηση 2 μετρα γιατι μπορει να προστεθει και αλλο μηχανακι διπλα.. Ευχαριστω πολυ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι "επιθέσεις" περιμένεις; Για αλυσίδες που να είναι ασφαλής από τους μεσαίους κοφτές, θες μια που να έχει πάχος τουλάχιστον 10mm σκληρυμενου μετάλλου, αλλα ιδανικά πας για 14+ για αντέχει και τους μεγάλους..  Από τροχό δε σώζει καμια. Προφανώς όσο ανεβαίνει το μήκος, αυξάνεται ανάλογα και το κόστος. Εγώ για καλό ποδηλατο θα έβαζα μίνιμουμ αυτή, αλλα δε θα τη πρότεινα για κάτι που ειναι συνεχώς εκτεθειμένο:

https://www.skroutz.gr/s/8249606/Oxford-Αντικλεπτική-Αλυσίδα-Μοτοσυκλέτας-με-Κλειδαριά-HD-OF160.html

Στη θέση σου θα πήγαινα για αρκετά χοντροτερη, αλλα σε αυτό το μέγεθος και μέχρι 100ε, κοιτάς για μεταχειρισμενη. 

Η κουκούλα καλά δεμένη με μεταλικούς κρίκους που θα κλειδώνουν μαζί με το λουκέτο είναι κάτι που σου προτείνω σε συνδυασμό με κλειδαριά δισκόφρενου με συναγερμό.

Αυτό που σε νοιάζει είναι αν σε βάλουν στο μάτι να τους καθυστερήσεις και να ειδοποιηθείς αμεσότερα πριν προλάβουν να περάσουν μερικά λεπτά.

Η κουκούλα λοιπόν με σωστό δέσιμο και λουκέτο δισκόφρενου με συναγερμό θα τους αποτρέψει γιατί άμα κουνήσουν τη μηχανή για να βγάλουν κουκούλα θα ενεργοποιηθεί η σειρήνα του δισκόφρενου.

Οι κλειδαριές σπάνε εύκολα με σπρέυ ψύξης ή φορητούς ηλεκτρικούς κόφτες. 

Αν απλά θες ένα πρώτο επίπεδο προστασίας για το απλό κλεφτρόνι που θα σπάσει τιμόνι ή θα κόψει ψιλοεύκολα ένα απλό λουκέτο είναι οκ ένα καλό oxford ή abus.

αλλιώς αναγκαστικά επενδύσεις μεγαλύτερο ποσό για συνδυασμό συστημάτων αποτροπής.

1 ώρα πριν, greekfragma είπε

Η κουκούλα καλά δεμένη με μεταλικούς κρίκους που θα κλειδώνουν μαζί με το λουκέτο είναι κάτι που σου προτείνω σε συνδυασμό με κλειδαριά δισκόφρενου με συναγερμό.

Αυτό που σε νοιάζει είναι αν σε βάλουν στο μάτι να τους καθυστερήσεις και να ειδοποιηθείς αμεσότερα πριν προλάβουν να περάσουν μερικά λεπτά.

Η κουκούλα λοιπόν με σωστό δέσιμο και λουκέτο δισκόφρενου με συναγερμό θα τους αποτρέψει γιατί άμα κουνήσουν τη μηχανή για να βγάλουν κουκούλα θα ενεργοποιηθεί η σειρήνα του δισκόφρενου.

Οι κλειδαριές σπάνε εύκολα με σπρέυ ψύξης ή φορητούς ηλεκτρικούς κόφτες. 

Αν απλά θες ένα πρώτο επίπεδο προστασίας για το απλό κλεφτρόνι που θα σπάσει τιμόνι ή θα κόψει ψιλοεύκολα ένα απλό λουκέτο είναι οκ ένα καλό oxford ή abus.

αλλιώς αναγκαστικά επενδύσεις μεγαλύτερο ποσό για συνδυασμό συστημάτων αποτροπής.

Καλα τα λες, με το συγκεκριμενο μηχανακι δεν θα ασχοληθει σοβαρος κλεφτης, απλα για να εχω ησυχο το κεφαλι μου θελω μια νορμαλ κλειδαρια. Κουκουλα δε βαζω, το μηχανακι το βγαζω πολλες φορες τη μερα, συν οτι μου κατουρανε το μερος οι γατες, δεν γινεται. Αυτη που λινκαρε ο φιλος καλη φαινεται για τη δουλεια που θελω να κανω, εχουμε καμμια αλλη προταση; Καποιοι ειπαν να παω να παρω απο ναυτιλιακα, εγω να παρω, αλλα με τι θα την κλειδωσω;

αυτή που σου έβαλε ο φίλος είναι μια χαρά.

αλυσίδα από ναυτιλιακά για να μην την πληρώσεις χρυσή και κλειδαριά abus ή oxford. εγώ προτιμώ abus.

π.χ. 

https://www.skroutz.gr/s/6879953/Abus-Πέταλο-Μοτοσυκλέτας-Granit-Futura-64HB.html

στο πακέτο της oxford στη τιμή είναι και η αλυσίδα που νομίζω στα ναυτιλιακά θα πάρεις κάτι καλύτερο και φθηνότερα οπότε να δώσεις περισσότερα για το λουκέτο.

Απλά καλό είναι να δεις ανάλογα το μέγεθος ζάντας τροχού ακτίνων δισκόφρενου τι θα καθήσει καλύτερα και θα κλειδώνει όπως πρέπει δίχως μπόσικα αλλά δίχως και να σε ταλαιπωρεί στο δέσιμο. όσο λιγότερος τζόγος τόσο το καλύτερο αλλά αυξάνει και το χρόνο στο βάλε - βγάλε.

αυτην εδω ειχα δωκιμασει πολυ καλη φαινεται σε συνδυασμό και με μια αλυσίδα για τον πίσω τροχό και συναγερμό κατι γινεται....... προφανώς αν θελουν να το πάρουν έρχονται 4 άτομα με φορτηγάκι και τροχό σαν το σπαθί του samurai με οτι και να το εχεις δεμένο μεσα σε λιγοτερο απο μισο λεπτό το φορτώνουν στον φορτηγό και άντε γεια η αλλιώς απο στοχευμενη κλοπή δεν γλυτώνεις που να το εχεις στο ιδιο δωμάτιο με σενα , ολα αυτα ειναι για casual κλέφτες
https://www.skroutz.gr/s/23758037/Abus-Κλειδαριά-Δισκόφρενου-Μοτοσυκλέτας-με-Συναγερμό-Granit-Detecto-X-Plus-8008-2-0-238008GD-BD-8008A-AB-BD-8008A.html#reviews

• Like 1

Επειδη ειμαι παθων, να προσθεσω αυτο.

Με τροχο δεν γλυτωνεις (ευκολα), σε δικη μου περιπτωση ειχα αλυσιδα Abus, 120€ καπως παρομοια με αυτη

https://www.skroutz.gr/s/13816128/Abus-Κουλούρα-Μοτοσυκλέτας-Steel-O-Flex-950-100.html

και επεσα σε περιπτωση εμπρησμου (καποιος εβαλε φωτια σε 4 μηχανακια στη σειρα). Μετα που ηρθε η πυροσβεστικη και τα εσβησε ολα τους ζητησα να την κοψουν γιατι ειχε λιωσει εκει που μπαινει το κλειδι. Τουλαχιστον να το δωσω scrap.

Με κοφτη τεραστιο πυροσβεστικης, 2 ατομα παλεψανε (πραγματικα παλεψανε) περιπου 3 λεπτα για να την κοψουν

• Thanks 1

1 λεπτό πριν, Fotis_Greece είπε

Επειδη ειμαι παθων, να προσθεσω αυτο.

Με τροχο δεν γλυτωνεις (ευκολα), σε δικη μου περιπτωση ειχα αλυσιδα Abus, 120€ καπως παρομοια με αυτη

https://www.skroutz.gr/s/13816128/Abus-Κουλούρα-Μοτοσυκλέτας-Steel-O-Flex-950-100.html

και επεσα σε περιπτωση εμπρησμου (καποιος εβαλε φωτια σε 4 μηχανακια στη σειρα). Μετα που ηρθε η πυροσβεστικη και τα εσβησε ολα τους ζητησα να την κοψουν γιατι ειχε λιωσει εκει που μπαινει το κλειδι. Τουλαχιστον να το δωσω scrap.

Με κοφτη τεραστιο πυροσβεστικης, 2 ατομα παλεψανε (πραγματικα παλεψανε) περιπου 3 λεπτα για να την κοψουν

Από κόφτη ακριβές αλυσίδες και κλειδαριές σώζουν άνετα, δωκιμασμενο, αλλά δυστιχος ο τροχός τς κωβει όλα λες και είναι βούτυρο, ειδικά αν είναι οργανωμένο (έρχεται φορτηγάκι 4 5 άτομα ένας τεράστιος τροχός η οξυγονοκολληση το κόβουν από την γη με το καλημέρα (με οξυγονοκολληση δεν βαράει και συναγερμός), το σηκώνουν μέσα σε 10 Δευτέρα στο φορτηγάκι και ούτε προλαβαίνεις να ακούσεις να βαράει συναγερμός)

• Like 1

2 ώρες πριν, Black Demis είπε

Από κόφτη ακριβές αλυσίδες και κλειδαριές σώζουν άνετα, δωκιμασμενο, αλλά δυστιχος ο τροχός τς κωβει όλα λες και είναι βούτυρο, ειδικά αν είναι οργανωμένο (έρχεται φορτηγάκι 4 5 άτομα ένας τεράστιος τροχός η οξυγονοκολληση το κόβουν από την γη με το καλημέρα (με οξυγονοκολληση δεν βαράει και συναγερμός), το σηκώνουν μέσα σε 10 Δευτέρα στο φορτηγάκι και ούτε προλαβαίνεις να ακούσεις να βαράει συναγερμός)

Καλα αν εχεις μηχανη που παιζει να ερθουν σοβαροι κλεφτες να την παρουν την βαζεις σε γκαραζ οχι στο δρομο, εχω και γω 2 στο γκαραζ. Ζηταω πιο πολυ λυση για τον μεσο κλεφτη, πρεζονι η κωλοπαιδα η κανενας βλακας που εχει ιδιο και θελει ανταλλακτικα..

11 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε

Καλα αν εχεις μηχανη που παιζει να ερθουν σοβαροι κλεφτες να την παρουν την βαζεις σε γκαραζ οχι στο δρομο, εχω και γω 2 στο γκαραζ. Ζηταω πιο πολυ λυση για τον μεσο κλεφτη, πρεζονι η κωλοπαιδα η κανενας βλακας που εχει ιδιο και θελει ανταλλακτικα..

ουτε γκαράζ ειναι λυση (εκτός και αν μηλαμε για γκαράζ που ελέγχεται δλδ εχει ανθρώπους)
στην γειτονιά παρακολουθούσαν εναν με tracer 700 (δεν το λες και κατι που κανει 30,000 όπως μια gs) το ειχε στο γκαράζ το σήκωσαν απο μέσα (είχε και συναγερμό γκαράζ έχει και συναγερμό μηχανή ειχε και κλειδαρια.. τπτ σε λιγοτερο απο 15 λεπτά (κάμερες)

στο εξωτερικό έχουν φτάσει σε αλλο level σε ακολουθούν με άλλη μηχανή και σε σταματάνε με όπλο (και τολμα να μην δώσεις τα κλειδιά)

το καλυτερο αντικλεπτικα παντος ειναι να εχεις μηχανη που δεν ειναι δημοφιλές και ελάχιστοι θα την χρειαστούν για ανταλλακτικά η οτι αλλο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...