Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πως μπορεί να φύγει η μούχλα από το ταβάνι του μπάνιου και γενικότερα από τον τοίχο; Διάβασα κάπου ότι αν η μούχλα είναι ξαφνική, καλό είναι να γίνει έλεγχος για κάποιον σπασμένο σωλήνα για σωστή αντιμετώπιση της μούχλας στο σπίτι . Τα φώτα σας...

Δημοσ.

Γενικά καθαρίζει με τα καθαριστικά του σούπερ (πχ klinex αντιμουχλικο). Υπάρχουν και κάποια που είναι χωρίς πανί, και απλά το αφήνεις να δράσει και μετά το κάνεις με βρεγμένο πανί να μαζέψεις ότι έμεινε. 

Αν ζεις σε περιβάλλον με υγρασία, λογικό είναι να εμφανίζεται σε γωνίες κτλ. Αν δεν είχες θέμα χρόνια, τότε κάτι πάει λάθος 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Vasiliki-Gian είπε

Πως μπορεί να φύγει η μούχλα από το ταβάνι του μπάνιου και γενικότερα από τον τοίχο; Διάβασα κάπου ότι αν η μούχλα είναι ξαφνική, καλό είναι να γίνει έλεγχος για κάποιον σπασμένο σωλήνα για σωστή αντιμετώπιση της μούχλας στο σπίτι . Τα φώτα σας...

Εάν είναι μούχλα από τους υδρατμούς(είναι και το ποιο συνηθισμένο)και το ταβάνι είναι βαμμένο με υδρόχρωμα,θέλει καλο ξύσιμο,στοκάρισμα,αστάρωμα και βάψιμο με αντιμουχλική μπογιά,αλλιώς αν είναι από διαρροή η από την μόνωση χρειάζεται να το δει κάποιος ειδικος 

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tollisth είπε

Εάν είναι μούχλα από τους υδρατμούς(είναι και το ποιο συνηθισμένο)και το ταβάνι είναι βαμμένο με υδρόχρωμα,θέλει καλο ξύσιμο,στοκάρισμα,αστάρωμα και βάψιμο με αντιμουχλική μπογιά,αλλιώς αν είναι από διαρροή η από την μόνωση χρειάζεται να το δει κάποιος ειδικος 

πριν από 2 χρόνια έκανα αυτή τη δουλειά αρκετά πιο απλά. Ψέκασα όλο το ταβάνι με χλωρίνη και το έτριψα με ένα σφουγγάρι για να φύγει η πολύ μούχλα και να σκοτώσει ότι μύκητες υπάρχουν. Το αφήνεις να στεγνώσει καλά και μετά το βάφεις με ειδική αντιμουχλική μπογιά όπως είπε ο φίλος πριν. 2 χρόνια τώρα δεν έχει εμφανιστεί τίποτα στο ταβάνι.

• Like 1
Δημοσ.

Μου δημιουργήθηκε το χειμώνα από τα αιρκοντίσιον στο ζεστό,γιατί ο αφυγραντήρας δεν μπορούσε να απάγει τους υδρατμούς.

Χρησιμοποίησε αυτό

https://www.skroutz.gr/s/22364142/Bison-Αντιμουχλικό-Spray-500ml-20685.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Ψεκασε,άσε το να δράσει κάνα 10λεπτο και σκούπισε με πανί.μετα βάψε και δεν θα έχεις θέμα.αρκει να μην είναι από διαρροή,εγώ αναφέρω λύση όσον αφορά υγρασία από αιρκοντίσιον 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Rattlehead είπε

Μου δημιουργήθηκε το χειμώνα από τα αιρκοντίσιον στο ζεστό,γιατί ο αφυγραντήρας δεν μπορούσε να απάγει τους υδρατμούς.

Χρησιμοποίησε αυτό

https://www.skroutz.gr/s/22364142/Bison-Αντιμουχλικό-Spray-500ml-20685.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Ψεκασε,άσε το να δράσει κάνα 10λεπτο και σκούπισε με πανί.μετα βάψε και δεν θα έχεις θέμα.αρκει να μην είναι από διαρροή,εγώ αναφέρω λύση όσον αφορά υγρασία από αιρκοντίσιον 

εχω θεμα με μουχλα σε μια τεντα, λογω υγρασιας της περιοχης

με τι να την καθαρισω? αυτο που προτεινεις θα κανει για τεντα? να δοκιμασω αρεωμενη χλωρινη η θα την χαλασει την τεντα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MariaLog είπε

εχω θεμα με μουχλα σε μια τεντα, λογω υγρασιας της περιοχης

με τι να την καθαρισω? αυτο που προτεινεις θα κανει για τεντα? να δοκιμασω αρεωμενη χλωρινη η θα την χαλασει την τεντα?

Όχι αυτό που προτείνω,πήγαινε σε κάτι πιο λάιτ ,από τον ειδικό:

https://wd40.gr/χρήσιμα-tips/πως-θα-καθαρίσω-τις-τέντες-από-μούχλα/

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...