Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα κινητό SAMSUNG A22 5G και ξέρω ότι η μάνα του φορτιστή είναι 15W . Γίνεται να βάλω φόρτιση πάνω από 15W???  Ας πούμε να βάλω 20 η 25 W ;;;;γίνεται?? Ας με βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ παιδιά!!!!

Δημοσ.

Τι εννοείς 165 w ;;; μου φαίνεται είναι πάνω από το όριο. Δεν θα έχει πρόβλημα??? Κάτω apo 65w  γίνεται???

56 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Αν πάρεις παραπάνω W τότε θα χαλάσει ποιο γρήγορα η μπαταρία.

Γιατί θα χαλάσει???? Μπορείς να μου εξηγήσεις αδερφέ μου??? Αλλά πρέπει να έχω το 15w τη μάνα του ?? Δεν γίνεται ούτε μέχρι 65  w;;;;

Δημοσ.

Δεν με "πιανεις"... Βαλε και 500w φορτιστη... Αυτο θα φορτίζει με 15w.... Ελπίζω εγινα κατανοητος

Φιλε,πιο γρηγορα απο ο.τι το εκανε η μανα του να φορτίζει,δεν θα φορτισει ποτε... Βαλε εσυ 65β 165β ή500β... Αυτο με 15 θα τραβαει

• Moderators
Δημοσ.

Oτι και να παρεις στο τελος το κινητο θα τραβηξει , τα 15 w που μπορει , το κακο περνοντας μεγαλυτερο , στην αρχη ο φορτιστης προσπαθει να δωσει το μεγιστο , και αυτο σε βαθος χρονου ισως δημιουργησει προβλημα (βεβαια αυτο συνηθως ειναι προβλημα σε συσκευες με μικρες μπαταριες πχ smartwatch ) αλλα πρακτικα οτι και να παρεις θα δουλεψει

Δημοσ.
9 ώρες πριν, MIXALAKIS88 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα κινητό SAMSUNG A22 5G και ξέρω ότι η μάνα του φορτιστή είναι 15W . Γίνεται να βάλω φόρτιση πάνω από 15W???  Ας πούμε να βάλω 20 η 25 W ;;;;γίνεται?? Ας με βοηθήσει κάποιος. Ευχαριστώ παιδιά!!!!

Και 1000 watt φορτιστή να βάλεις δεν θα έχεις ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

Το κινητό σου θα τραβήξει μόνο μέχρι την μέγιστη ισχύ των 15 watt.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Εσύ ας πούμε τη θέση μου τι θα έκανες?? Θα έπαιρνες παραπάνω ισχύ W η θα έχεις μόνο τη μάνα του των 15W ;;;

15 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Εσύ τη θέση μου τι θα έκανες ?? Θα έπαιρνες παραπάνω φορτιση W η θα είχες τη μάνα του των 15 w ???

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MIXALAKIS88 είπε

Εσύ τη θέση μου τι θα έκανες ?? Θα έπαιρνες παραπάνω φορτιση W η θα είχες τη μάνα του των 15 w ???

Εγώ πχ έχω samsung galaxy S21 Plus που φορτίζει με 25watt και το φορτίζω με φορτιστή που έχω στο λαπτοπ 65watt (type c)...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Εγώ πχ έχω samsung galaxy S21 Plus που φορτίζει με 25watt και το φορτίζω με φορτιστή που έχω στο λαπτοπ 65watt (type c)...

Πες μου εσύ τι μου προτείνεις σαν φίλος????

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, MIXALAKIS88 είπε

Πες μου εσύ τι μου προτείνεις σαν φίλος????

Αγόρασε και χρησιμοποίησε όποιον φορτιστή θέλεις.

Όσα watt και να είναι (πχ 65w), στο τηλέφωνο θα πάνε μόνο τόσα όσα είναι σχεδιασμένο το τηλέφωνο να καταναλώσει (πχ 15w)…

Απλά να αγοράσεις έναν καλής ποιότητας φορτιστή και όχι κάποιον ιμιτασιον ή no name.

Δημοσ.
Στις 5/7/2022 στις 3:01 ΜΜ, andreas1gr είπε

Αγόρασε και χρησιμοποίησε όποιον φορτιστή θέλεις.

Όσα watt και να είναι (πχ 65w), στο τηλέφωνο θα πάνε μόνο τόσα όσα είναι σχεδιασμένο το τηλέφωνο να καταναλώσει (πχ 15w)…

Απλά να αγοράσεις έναν καλής ποιότητας φορτιστή και όχι κάποιον ιμιτασιον ή no name.

Γειά σου και σε σενα !!! Ευχαριστώ πολύ τη απαντηση σχετικά με φορτιστή.. και θέλω να σε ρωτήσω κάτι άλλο θέμα,έχω κινητό και θέλω να μου πεις τη γνώμη σου  να κατεβάσω antivirus η όχι??? ΓΙΑΤΊ ξέρω ότι μέσα το κινητό υπάρχει ένα που λέγεται McAfee τη μάνα του . Θέλω τη γνώμη σου να κατεβάζω η να συνεχίσω αυτό που έχω τώρα..??,, περιμένω νέα σου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ αδερφέ.. 

Στις 4/7/2022 στις 9:29 ΜΜ, Inuyasha είπε

Oτι και να παρεις στο τελος το κινητο θα τραβηξει , τα 15 w που μπορει , το κακο περνοντας μεγαλυτερο , στην αρχη ο φορτιστης προσπαθει να δωσει το μεγιστο , και αυτο σε βαθος χρονου ισως δημιουργησει προβλημα (βεβαια αυτο συνηθως ειναι προβλημα σε συσκευες με μικρες μπαταριες πχ smartwatch ) αλλα πρακτικα οτι και να παρεις θα δουλεψει

Γειά σου και σε σενα !!! Ευχαριστώ πολύ τη απαντηση σχετικά με φορτιστή.. και θέλω να σε ρωτήσω κάτι άλλο θέμα,έχω κινητό και θέλω να μου πεις τη γνώμη σου  να κατεβάσω antivirus η όχι??? ΓΙΑΤΊ ξέρω ότι μέσα το κινητό υπάρχει ένα που λέγεται McAfee τη μάνα του . Θέλω τη γνώμη σου να κατεβάζω η να συνεχίσω αυτό που έχω τώρα..??,, περιμένω νέα σου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ αδερφέ.. 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MIXALAKIS88 είπε

Γειά σου και σε σενα !!! Ευχαριστώ πολύ τη απαντηση σχετικά με φορτιστή.. και θέλω να σε ρωτήσω κάτι άλλο θέμα,έχω κινητό και θέλω να μου πεις τη γνώμη σου  να κατεβάσω antivirus η όχι??? ΓΙΑΤΊ ξέρω ότι μέσα το κινητό υπάρχει ένα που λέγεται McAfee τη μάνα του . Θέλω τη γνώμη σου να κατεβάζω η να συνεχίσω αυτό που έχω τώρα..??,, περιμένω νέα σου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ αδερφέ.. 

Γειά σου και σε σενα !!! Ευχαριστώ πολύ τη απαντηση σχετικά με φορτιστή.. και θέλω να σε ρωτήσω κάτι άλλο θέμα,έχω κινητό και θέλω να μου πεις τη γνώμη σου  να κατεβάσω antivirus η όχι??? ΓΙΑΤΊ ξέρω ότι μέσα το κινητό υπάρχει ένα που λέγεται McAfee τη μάνα του . Θέλω τη γνώμη σου να κατεβάζω η να συνεχίσω αυτό που έχω τώρα..??,, περιμένω νέα σου και σε ευχαριστώ πάρα πολύ αδερφέ.. 

Oχι και αν σου δινει την δυνατοτητα σβησε και αυτο που εχει , τα antivirus θεωρω οτι ειναι πιο αρχηστη εφαρμογη στα κινητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...