silve Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια χαρά παιδιά! Βρίσκομαι σε αναζήτηση τηλεόρασης και θα ήθελα τη βοήθειά σας για το τι είναι πιο "σωστό" να επιλέξω. Καταρχάς θέλω 50-55 ίντσες και το budget μου είναι 800-900 ευρώ. Η τηλεόραση προορίζεται τόσο για gaming (Playstation 5) όσο και για ταινίες. Θα είναι καθημερινή η χρήση της και για τα δυο αυτά. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχει ωραία, ζωντανά και όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα χρώματα αλλά και οι αντιθέσεις και τα μαύρα να είναι... μαύρα (για τις ταινίες κυρίως αυτό). Ίσως να επιλέξω μια OLED λέτε καλύτερα; Επίσης ο ήχος δε με απασχολεί ιδιαίτερα καθώς έχω εξωτερικά ηχεία τα οποία θα τα συνδέσω στην τηλεόραση. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από silve
Donacgreece Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Πριν δέκα μέρες πήρα αυτή TCL Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD QLED 50C635 HDR (2022) Μετά από αρκετό ψάξιμο και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια τη πήρα στα 610 και όχι στα 900plus που έχει τώρα η 50ρα. Στο μπάτζετ που τη πήρα δε νομίζω να μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο. Εδώ που είναι τώρα δε ξέρω αν αξίζει.
ikaruga24 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Εφόσον προορίζεται για gaming οι επιλογές σου είναι ελάχιστες αλλά δυνατές. C1 LG oled ή αν βρεις Sony XH9000 σειρά (μην κοιτάς τα XR μοντέλα).
silve Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Εφόσον προορίζεται για gaming οι επιλογές σου είναι ελάχιστες αλλά δυνατές. C1 LG oled ή αν βρεις Sony XH9000 σειρά (μην κοιτάς τα XR μοντέλα). Όταν λες C1 LG έχεις κάποιο μοντέλο συγκεκριμένο να μου προτείνεις μέχρι αυτό το budget; Δεν βρήκα κάτι με αυτό που αναφέρεις. 19 ώρες πριν, Donacgreece είπε Πριν δέκα μέρες πήρα αυτή TCL Smart Τηλεόραση 50" 4K UHD QLED 50C635 HDR (2022) Μετά από αρκετό ψάξιμο και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βέβαια τη πήρα στα 610 και όχι στα 900plus που έχει τώρα η 50ρα. Στο μπάτζετ που τη πήρα δε νομίζω να μπορούσα να βρω κάτι καλύτερο. Εδώ που είναι τώρα δε ξέρω αν αξίζει. Γιατί ανέβηκε τόσο πολύ η τιμή της; Παίζει να περιμένω για να ξανακατέβει;
Donacgreece Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, silve είπε Όταν λες C1 LG έχεις κάποιο μοντέλο συγκεκριμένο να μου προτείνεις μέχρι αυτό το budget; Δεν βρήκα κάτι με αυτό που αναφέρεις. Γιατί ανέβηκε τόσο πολύ η τιμή της; Παίζει να περιμένω για να ξανακατέβει; Δε ξέρω φίλε μου γιατί ανέβηκε τόσο. Η αλήθεια είναι ότι για τα χαρακτηριστικά της όταν την πήρα μου φάνηκε πολύ φθηνή. QLED με Dolby Vision και Dolby Atmos που είναι ότι καλύτερο σε εικόνα και ήχο. Τώρα αν θα ξανά πέσει δε το ξέρω. Το ελπίζω, γιατί θέλουν να τη πάρουν και κάνα δυο φίλοι που την είδαν από κοντά. Εντάξει η θέαση ταινίες σε Dolby Vision είναι φανταστική... Επίσης εδώ συνδέσει πάνω PS5 και παίζει πολύ καλά με τις επιλογές για Gaming ενεργοποιημένες. VRR κτλ...
silve Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Donacgreece είπε Δε ξέρω φίλε μου γιατί ανέβηκε τόσο. Η αλήθεια είναι ότι για τα χαρακτηριστικά της όταν την πήρα μου φάνηκε πολύ φθηνή. QLED με Dolby Vision και Dolby Atmos που είναι ότι καλύτερο σε εικόνα και ήχο. Τώρα αν θα ξανά πέσει δε το ξέρω. Το ελπίζω, γιατί θέλουν να τη πάρουν και κάνα δυο φίλοι που την είδαν από κοντά. Εντάξει η θέαση ταινίες σε Dolby Vision είναι φανταστική... Επίσης εδώ συνδέσει πάνω PS5 και παίζει πολύ καλά με τις επιλογές για Gaming ενεργοποιημένες. VRR κτλ... Θα την παρακολουθήσω αν είναι και εφόσον πέσει και δεν βρω κάποια καλύτερη θα την πάρω..
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, silve είπε Όταν λες C1 LG έχεις κάποιο μοντέλο συγκεκριμένο να μου προτείνεις μέχρι αυτό το budget; Δεν βρήκα κάτι με αυτό που αναφέρεις. Γράψε LG Oled TV και θα την δεις. Υπάρχει σε 48' και 55', ότι σε βολεύει καλύτερα. Η 48' είναι περίπου στο όριο σου των 900 ευρώ ενώ η 55' θα σου βγει κάνα κατοστάρικο παραπάνω. Η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι απείρως καλύτερη με οποιαδήποτε πρόταση και αν την βάλεις αντίπαλο. Γενικά δεν έχει αντίπαλο σε αυτά τα λεφτά. Κάτι TCL και Hisense είναι τίμιες για τα λεφτά τους όμως μπροστά στην C1 είναι απλά πολλές λίγκες πίσω. Άδικη σύγκριση, σαν να λέμε Porche Cayman εναντίον VW Sirocco. Άλλωστε η C1 ήταν το περσινό βαρύ πυροβολικό των τηλεοράσεων κάθε μάρκας γενικότερα, τίποτε δεν την έφτανε. Σήμερα που μιλάμε ακόμα και ο διάδοχος της η C2 δεν έχει πολλά που βελτιώθηκαν αισθητά σε σχέση με την C1 και παραμένει μια πρόταση κορυφής γιατί η C2 τσίμπησε και αύξηση τιμής. Η C1 επίσης έρχεται με τα πάντα όλα σε hardware επίπεδο και φυσικά με τις προσθήκες και updates μόλις την κουμπώσεις στο δίκτυο. Δεν κάνει έκπτωση πουθενά, είναι top κατηγορία μοντέλο και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. 4
silve Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Γράψε LG Oled TV και θα την δεις. Υπάρχει σε 48' και 55', ότι σε βολεύει καλύτερα. Η 48' είναι περίπου στο όριο σου των 900 ευρώ ενώ η 55' θα σου βγει κάνα κατοστάρικο παραπάνω. Η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι απείρως καλύτερη με οποιαδήποτε πρόταση και αν την βάλεις αντίπαλο. Γενικά δεν έχει αντίπαλο σε αυτά τα λεφτά. Κάτι TCL και Hisense είναι τίμιες για τα λεφτά τους όμως μπροστά στην C1 είναι απλά πολλές λίγκες πίσω. Άδικη σύγκριση, σαν να λέμε Porche Cayman εναντίον VW Sirocco. Άλλωστε η C1 ήταν το περσινό βαρύ πυροβολικό των τηλεοράσεων κάθε μάρκας γενικότερα, τίποτε δεν την έφτανε. Σήμερα που μιλάμε ακόμα και ο διάδοχος της η C2 δεν έχει πολλά που βελτιώθηκαν αισθητά σε σχέση με την C1 και παραμένει μια πρόταση κορυφής γιατί η C2 τσίμπησε και αύξηση τιμής. Η C1 επίσης έρχεται με τα πάντα όλα σε hardware επίπεδο και φυσικά με τις προσθήκες και updates μόλις την κουμπώσεις στο δίκτυο. Δεν κάνει έκπτωση πουθενά, είναι top κατηγορία μοντέλο και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο. Πολύ κατατοπιστικός! Ευχαριστώ πολύ για την γνώμη και νομίζω ότι αξίζει αυτά τα 100 ευρώ + για την 55αρα καθώς η δική μου απόσταση θέασης το απαιτεί. Ευχαριστώ πολύ!!
alexzorb Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 11 ώρες πριν, silve είπε Πολύ κατατοπιστικός! Ευχαριστώ πολύ για την γνώμη και νομίζω ότι αξίζει αυτά τα 100 ευρώ + για την 55αρα καθώς η δική μου απόσταση θέασης το απαιτεί. Ευχαριστώ πολύ!! Γενικά ναι αξίζει αν μπορείς να πας σε μεγαλύτερη να πας. Αλλά τι απόσταση θέασης έχεις?
silve Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, alexzorb είπε Γενικά ναι αξίζει αν μπορείς να πας σε μεγαλύτερη να πας. Αλλά τι απόσταση θέασης έχεις? Είμαι γύρω στα δυο μέτρα ίσως και ελάχιστα παραπάνω. Αυτή τη στιγμή έχω μια 40αρα και για ταινίες είναι πολύ μέτρια ενώ για gaming δε μπορώ να παίξω με τίποτα από αυτή την απόσταση.
alexzorb Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Στο όριο της 50αρας είσαι αλλά για εμένα αφους θες και gaming θα βολευτείς σίγουρα περισσότερο την 55.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα