Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αγοράσει ένα ASUS X540L στην κόρη μου και τις έπεσε νερό στην περιοχή της οθόνης με αποτέλεσμα ο υπολογιστής ναι μεν να λειτουργεί σωστά αλλά η οθόνη από την άλλη δείχνει πολύ αχνά, σχεδόν ανεπαίσθητα και είναι αδύνατον να δεις τα πάντα. Τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

το νερό θα βραχυκύκλωσε κάτι στο κύκλωμά του backlight. Πήγαινε το σε ένα μαγαζί να σου το φτίαξουν, δεν θα είναι ακριβό.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, @11h είπε

το νερό θα βραχυκύκλωσε κάτι στο κύκλωμά του backlight. Πήγαινε το σε ένα μαγαζί να σου το φτίαξουν, δεν θα είναι ακριβό.

Ευχαριστώ πολύ μάλλον αυτό θα κάνω. Το άνοιξα εχθές και δεν είδα κάπου υγρασία, αλλά καλύτερα να το πάω σε κάποιον που ξέρει περισσότερα από εμένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, @11h είπε

Σοβαρά ε? μπορείς να μας πεις πως γίνεται αυτό?

Να μη γίνω αγενής αλλά γενικά είναι politically correct να ανεχόμαστε κάθε τυχάρπαστο που αμολά ανεύθυνα μια κοτσάνα και όποιον πάρει ο χάρος για εμένα αυτό είναι αγενές προς τον θεματοθέτη και οποιονδήποτε προσπάθει να βρει μια πληροφορία υπεύθυνα, είναι πολύ απλά αν δεν γνωρίζουμε ΔΕΝ απαντάμε.....

Επεξ/σία από itanium
Δημοσ.
36 minutes ago, itanium said:

Να μη γίνω αγενής αλλά γενικά είναι politically correct να ανεχόμαστε κάθε τυχάρπαστο που αμολά ανεύθυνα μια κοτσάνα και όποιον πάρει ο χάρος για εμένα αυτό είναι αγενές προς τον θεματοθέτη και οποιονδήποτε προσπάθει να βρει μια πληροφορία υπεύθυνα, είναι πολύ απλά αν δεν γνωρίζουμε ΔΕΝ απαντάμε.....

συμφωνώ, οπότε καλύτερα να να ακολουθήσεις την συμβουλή σου.

39 minutes ago, itanium said:

Σοβαρά ε? μπορείς να μας πεις πως γίνεται αυτό?

Το ύφος σου είναι ανθρώπου του πεζοδρομίου, αμα δεν γνωρίζεις είναι πολύ περίεργος τρόπος να ρωτάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...