ziaba Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Ποιο σκούτερ να πάρω 50αρι...? Μ ενδιαφέρει η αξιοπιστία και αντοχή στον χρόνο.. Καινούριο πάντα!!! Είδα η Yamaha και η Honda δεν βγάζουν πλέον 50αρια ή κάνω λάθος δηλ έλεος αναγκαστικά μόνο piaggio, sym και kymco? 😢😢😢
czarjuly Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Η Yamaha βγαζει αλλα μαλλον δεν τα φερνουν εδω......https://www.yamaha-motor.eu/baltic/en/products/scooters/50cc/ 1
ziaba Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, czarjuly είπε Η Yamaha βγαζει αλλα μαλλον δεν τα φερνουν εδω......https://www.yamaha-motor.eu/baltic/en/products/scooters/50cc/ Αυτό εννοούσα ότι δεν βγαίνουν για την Ελλάδα πια 😢 1
Tasos19s Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Τι να το κάνεις το 50αρι Πάρε τουλάχιστον honda vision 110cc 2200$ Να μπορείς να κινείσαι λίγο άνετα σχετικά Σε ποια πόλη ζεις; 1
tasanton Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Κάνε στον εαυτό σου (και τους άλλους) μια χάρη και ανέβα σε κυβικά. 110-125 τουλάχιστον. 5 1
Pwpwpw Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ο μοναδικος λογος που εχει νοημα το 50αρι, ειναι οταν καποιος ειναι 16 ετων και τον περιοριζει η νομοθεσια για κατι μεγαλυτερο, αλλιως δεν εχουν νοημα υπαρξης τα μoτοποδηλατα. Ειναι τοσο αδυναμα που με 2 ατομα νιωθεις οτι πρπει να τα σπρωξεις με τα ποδια για να ξεκινησουν. Για αστικη μετακινηση κατι σε 110-150 κυβικα ειναι το ιδανικο, εχουν ελαχιστη καταναλωση καυσιμου και μπορεις να κινηθεις αξιοπρεπως χωρις να τα σπρωχνεις με τα ποδια γιατι δεν χουν δυναμη να ξεκινησουν. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από Pwpwpw 1
czarjuly Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Μπορεί να μην έχει δίπλωμα για μεγαλύτερα κυβικά μην τρελαίνεστε και τα πενηνταρια έχουν λόγο υπαρξης 1
tasanton Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Πλέον οδηγείς με δίπλωμα ΙΧ μέχρι 125cc. Βέβαια ηλικιακά μπορεί να μην γίνεται. 1
Black Demis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 50 cc δεν αξιζει για κανέναν λογο αν υπάρχει περιορισμός ηλικίας τοτε καλύτερα σε αντίστοιχο ηλεκτρικό) 1
Bitbit Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Στις 4/7/2022 στις 1:35 ΠΜ, ziaba είπε Ποιο σκούτερ να πάρω 50αρι...? Μ ενδιαφέρει η αξιοπιστία και αντοχή στον χρόνο.. Καινούριο πάντα!!! Είδα η Yamaha και η Honda δεν βγάζουν πλέον 50αρια ή κάνω λάθος δηλ έλεος αναγκαστικά μόνο piaggio, sym και kymco? 😢😢😢 το έλεος κολλάει με το ότι θέλεις να πάρεις 50αρι. δηλ έλεος
ziaba Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Κοιτάω μόνο 50αρι γιατί οι υπόλοιποι στην οικογένεια έχουν ΑΜ δίπλωμα τίποτα άλλο και δεν μπορώ να τους πιέσω να βγάλουν διπλώματα, προσωπικά αγοράζω Hayabusa αν θέλω είναι τελείως άλλο θέμα ... Ποιο σκουτερ κατηγορίας ΑΜ θα κρατήσει αρκετά χρόνια χωρίς προβλήματα και κάθε Τρίτη μάστορα είναι το ερώτημα μου αν υπήρχε καινούριο Honda ή έστω Yamaha θα έπαιρνα ένα απ αυτά και δεν θα άνοιγα θέμα
Tasos19s Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, ziaba είπε Κοιτάω μόνο 50αρι γιατί οι υπόλοιποι στην οικογένεια έχουν ΑΜ δίπλωμα τίποτα άλλο και δεν μπορώ να τους πιέσω να βγάλουν διπλώματα, προσωπικά αγοράζω Hayabusa αν θέλω είναι τελείως άλλο θέμα ... Ποιο σκουτερ κατηγορίας ΑΜ θα κρατήσει αρκετά χρόνια χωρίς προβλήματα και κάθε Τρίτη μάστορα είναι το ερώτημα μου αν υπήρχε καινούριο Honda ή έστω Yamaha θα έπαιρνα ένα απ αυτά και δεν θα άνοιγα θέμα Βρες τότε ένα παλαιότερο μοντέλο μεταχειρισμένο
tasanton Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Ορισμένες φορές, αν δίνονται οι εξηγήσεις έγκαιρα, δεν χρειάζονται τα σχόλια μετά...
ziaba Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, tasanton είπε Ορισμένες φορές, αν δίνονται οι εξηγήσεις έγκαιρα, δεν χρειάζονται τα σχόλια μετά... Πιστεύω ήμουν σαφής στο πρώτο ποστ θέλω σκούτερ 50αρι, αξιόπιστο με αντοχή στον χρόνο και καινούριο... Δεν θέλω ούτε κατηγορία να ανέβω, ούτε δίπλωμα να πάρω, ούτε μεταχειρισμένο ή δεν ξέρω τι άλλο... 1 ώρα πριν, Tasos19s είπε Βρες τότε ένα παλαιότερο μοντέλο μεταχειρισμένο Και να έψαχνα εδώ που μένω (Μυτιλήνη) δεν υπάρχει τίποτα που να αξίζει να το δεις έστω
Tasos19s Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 57 λεπτά πριν, ziaba είπε Πιστεύω ήμουν σαφής στο πρώτο ποστ θέλω σκούτερ 50αρι, αξιόπιστο με αντοχή στον χρόνο και καινούριο... Δεν θέλω ούτε κατηγορία να ανέβω, ούτε δίπλωμα να πάρω, ούτε μεταχειρισμένο ή δεν ξέρω τι άλλο... Και να έψαχνα εδώ που μένω (Μυτιλήνη) δεν υπάρχει τίποτα που να αξίζει να το δεις έστω Πας για μικρό ηλεκτρικό τότε αν είσαι νησί και θες τόσο μικρό και καινούργιο Βάλε και 2 πάνελ κάποια στιγμή και να το φορτίσεις 9 μήνες εκεί δωρεάν Άμα εμείς λέμε είναι ακριβή η βενζίνη τι να πείτε κι εσείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα