evamsch Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Προέρχομαι από κλάδο πολιτισμικής κληρονομιάς, οπότε προσπαθώ να σκεφτώ διόδους για ένα καλό μεταπτυχιακό. Έχω στο νου μου το μάρκετινγκ. Επίσης μιλάμε πάντα για Αθήνα. Έχω δει το μεταπτυχιακό στο Οικονομικό. Έχει κάποιος γνώμη; Χρειάζεται όντως CPE για εισαγωγή; διότι έχω C2 αλλα Michigan. Ευχαριστώ 😀
pi314 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, evamsch είπε Καλησπέρα. Προέρχομαι από κλάδο πολιτισμικής κληρονομιάς, οπότε προσπαθώ να σκεφτώ διόδους για ένα καλό μεταπτυχιακό. Έχω στο νου μου το μάρκετινγκ. Επίσης μιλάμε πάντα για Αθήνα. Έχω δει το μεταπτυχιακό στο Οικονομικό. Έχει κάποιος γνώμη; Χρειάζεται όντως CPE για εισαγωγή; διότι έχω C2 αλλα Michigan. Ευχαριστώ 😀 Proficiency για MSc είναι λίγο σπάνιο..αλλά το ζητάνε σε κάποια, αλλά CPE συγκεκριμένα??!! Δεν το έχω ξαναδεί...Το Michigan γιατί όχι? Τι τους χαλάει δεν μπορώ να καταλάβω... Που το είδες αυτό αν επιτρέπεται? Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από pi314
evamsch Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, pi314 είπε Proficiency για MSc είναι λίγο σπάνιο..αλλά το ζητάνε σε κάποια, αλλά CPE συγκεκριμένα??!! Δεν το έχω ξαναδεί...Το Michigan γιατί όχι? Τι τους χαλάει δεν μπορώ να καταλάβω... Που το είδες αυτό αν επιτρέπεται? Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση Το διάβασα στην προκήρυξη και μου εκανε εντύπωση!! Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από evamsch
Kagome Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 23 ώρες πριν, evamsch είπε διότι έχω C2 αλλα Michigan Το δέχονται κανονικά. Απλά η περίοδος των αιτήσεων έχει λήξει νομίζω.
evamsch Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Kagome είπε Το δέχονται κανονικά. Απλά η περίοδος των αιτήσεων έχει λήξει νομίζω. Ναι ναι το γνωρίζω, ακόμα το κοίταγα γενικά. Ευχαριστώ!! 1
airtrelomike13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Τα έχουμε ξαναπει δεν υπάρχει μαρκετιγκ στην Ελλάδα 2 1
truman2193 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2022 Μαρκετινγκ εχει τελειωσει η μανα μου, με 2 μεταπτυχιακα ενα εκ των δυο στην Ολλανδια. Οποια προσπαθεια να το κυνηγησει απετυχε. Στον δημο δουλευει σε ακυρη θεση, καλο μισθο παιρνει αλλα δεν χρειαστηκε ποτε το πτυχιο της. Οτι συμπερασμα θελεις βγαλε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα