johnpan2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά, έμπαινα στο insomnia πολλά χρόνια πριν, ούτε που θυμάμαι το user name που είχα, και σήμερα επιστρέφω για να με βοηθήσετε να αξιολογήσουμε την Plasma που είχα αγοράσει τότε με τη δική σας βοήθεια! Εχω λοιπόν μια 60" LG 60PK250, την είχα πάρει το μακρινό 2010, είχα δώσει πολλά τότε και φυσικά δεν το μετάνιωσα αν και το μοντέλο είναι απολύτως basic, τα χαρακτηριστικά του με είχαν εντυπωσιάσει. Τώρα σε συνδιασμό με μια μετακόμιση που έχω, θέλω να τη δώσω. Εχει λίγες ώρες για τα χρόνια της, γιατί έβλεπα μόνο ταινίες, ποτέ κανάλια κλπ.. Ξέρω ότι υπάρχει κάποιος τρόπος να δω πόσες ώρες έχει παίξει ώστε να δούμε πόσα μπορεί να πιάσει. Αν ξέρετε καθοδηγείστε με! Συνεχίζω με το template που βρήκα. Διαθέσιμο budget: Όσα πιάσει η plasma 60" LG 60PK250 και άλλα ~200 - 250 Απόσταση και γωνία θέασης: Το καινούριο μου σαλόνι είναι μικρό. Γύρω στα 3μ απόσταση θα έχω. Γωνίες δε με ενδιαφέρει. Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο [ταινιες (αναφερτε την πηγή : torrent, bluray, dvd, netflix), gaming, pc monitor (αυτό βεβαία είναι σε άλλη ενότητα του φορουμ), digea, κτλ]: Αποκλειστικά ταινίες (netflix, stremio...) και σύνδεση μονιμα σε laptop μεσω hdmi. Δε με ενδιαφέρει παιχνίδια, δε με ενδιαφέρει το πόσο smart θα είναι. Σπανίως θα κάνω και browisng (με το λαπτοπ φυσικα) προτίμηση σε μέγεθος (γιατί "size matters "): Δε θέλω να πέσω πολύ από τις 60, άρα 55 - 65 Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): Με ενδιαφέρει να μην ειναι 50 κιλά όπως η πλάσμα με το κρύσταλλο, αλλά ξέρω ότι δεν θα είναι. Με ενδιαφέρει να είναι κατά το δυνατόν πιο οικονομική από την πλάσμα. Δε την θέλω για καλοριφέρ! Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : Συμπαθώ τις LG αλλά δεν έχω καμία γνώμη. Δε θέλω να κολλάει, και σιχαίνομαι αυτό το φαινόμενο που είχαν οι πρώτες LED στο frame rate όπου ότι και να έβλεπες έμοιαζε με ντοκιμαντέρ. Κατάστημα προτίμησης (προαιρετικά): Ζω στην Πάτρα, οπότε υπάρχουν όλα τα καταστήματα, καμία προτίμηση. Λογικά όποιος έχει την καλύτερη έκπτωση! Εκ των προτέρων σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Οταν καταλήξουμε σε μια τάξη τιμής θα βαλω κ αγγελία. Εννοείται δέχομαι προσφορές, αλλά δε βασανίζομαι με κούριερ, όπως είπα ειναι 50 κιλά το κτήνος! Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από johnpan2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα