Elysian Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε εναν φιλο καναν δωρο ακουστικα με usb υπαρχει καποιο γκατζετ? η δεν ξερω πως λεγεται που να μπορει νσ κουμπωσει πανω το usb σε κινητο? για να χρησιμοποιει τα ακουστικα και στο κινητο το κινητο εχει type usb c Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από Elysian
GATE123 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 https://www.skroutz.gr/c/699/metatropeis-adaptors/f/565322_565326/USB-C-3-5mm.html?order_by=pricevat&order_dir=asc
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Elysian είπε Καλησπερα σε εναν φιλο καναν δωρο ακουστικα με usb υπαρχει καποιο γκατζετ? η δεν ξερω πως λεγεται που να μπορει νσ κουμπωσει πανω το usb σε κινητο? για να χρησιμοποιει τα ακουστικα και στο κινητο το κινητο εχει type usb c Εννοεις ακουστικα με κανονικο usb type a? Αν ναι λογικα θελεις κατι τετοιο , βεβαια το πως και αν παιξουν σωστα μονο με δοκιμη θα το δει
GATE123 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Εννοεις ακουστικα με κανονικο usb type a? Αν ναι λογικα θελεις κατι τετοιο , βεβαια το πως και αν παιξουν σωστα μονο με δοκιμη θα το δει Προφανώςτο κινητό έχει usb type C χωρίς 3.5 mm και θέλει μετατροπέα. Έχω στείλει link εάν είναι αυτό που λέω.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, GATE123 είπε Προφανώςτο κινητό έχει usb type C χωρίς 3.5 mm και θέλει μετατροπέα. Έχω στείλει link εάν είναι αυτό που λέω. To κινητό λέει ότι έχει type c , τα ακούστηκα είναι usb (υποθέτω κάποιο "gaming headset" ) που δεν βγάζει 3,5 jack άλλα κανονική usb type a(πχ κάτι σαν αυτά) Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από Inuyasha 2
vaggos231 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Inuyasha είπε Εννοεις ακουστικα με κανονικο usb type a? Αν ναι λογικα θελεις κατι τετοιο , βεβαια το πως και αν παιξουν σωστα μονο με δοκιμη θα το δει δεν νομιζω οτι μπορει να λειτουργησει το otg με ακουστικα. Ειμαι πολυ περιεργος να το δω ομως. παντως και γω καταλαβα οτι τα ακουστικα βγαζουν type a (κανενα κρακεν θα ναι η usb εκδοση) και θελει να το βαλει σε κινητο.οχι το 3.5 σε type c
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Ας τα χρησιμοποιήσει αλλού αυτά ,πχ με pc,και ας πάρει άλλα που να κάνουν για κινητό.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, vaggos231 είπε δεν νομιζω οτι μπορει να λειτουργησει το otg με ακουστικα. Ειμαι πολυ περιεργος να το δω ομως. παντως και γω καταλαβα οτι τα ακουστικα βγαζουν type a (κανενα κρακεν θα ναι η usb εκδοση) και θελει να το βαλει σε κινητο.οχι το 3.5 σε type c Θεωριτικα θα δουλέψει, στο δικό μου κινητό realme gt 2 pro σε δοκιμή που έκανα πριν λίγο με ηχεία usb (κάτι της πλάκας που έχω δούλεψαν κανονικά, η ίδια λογική είναι με τους αντάπτορας usb c σε 3,5, σκέψου ότι πλέον υπάρχουν ακούστηκα που βγαίνουν σε usb c μιας και έγινε μόδα η αφαίρεση τον 3,5μμ από τα κινητά 1
vaggos231 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Inuyasha είπε Θεωριτικα θα δουλέψει, στο δικό μου κινητό realme gt 2 pro σε δοκιμή που έκανα πριν λίγο με ηχεία usb (κάτι της πλάκας που έχω δούλεψαν κανονικά, η ίδια λογική είναι με τους αντάπτορας usb c σε 3,5, σκέψου ότι πλέον υπάρχουν ακούστηκα που βγαίνουν σε usb c μιας και έγινε μόδα η αφαίρεση τον 3,5μμ από τα κινητά σοβαρα ε; μια χαρα! εγω σκεφτομουν οτι ισως το κινητο δεν μπορουσε να αναγνωρισει οτι ειναι ακουστικα και δεν θα εστελνε ηχο εκει. τα ακουστικα με τα type c τα ξερω, απλα θεωρησα οτι οταν βαζεις το ακουστικο που καταληγει σε c στην υποδοχη δεν θα χε προβλημα, το otg οτι θα εκανε την μαμουνια
Moderators Inuyasha Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, vaggos231 είπε σοβαρα ε; μια χαρα! εγω σκεφτομουν οτι ισως το κινητο δεν μπορουσε να αναγνωρισει οτι ειναι ακουστικα και δεν θα εστελνε ηχο εκει. τα ακουστικα με τα type c τα ξερω, απλα θεωρησα οτι οταν βαζεις το ακουστικο που καταληγει σε c στην υποδοχη δεν θα χε προβλημα, το otg οτι θα εκανε την μαμουνια Το otg μεταφέρει ότι Δήμα του δώσεις απλά αλλάζει τον τύπο βύσματος που περνει, απλά θέλει λίγο ψάξιμο η δοκιμές γιατί πχ διαβάζω σε forum εξωτερικού ότι το κινητό μου (realme gt 2 pro) κάποια usb c ακούστηκα δεν τα αναγνωρίζει 1
GATE123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, Inuyasha είπε To κινητό λέει ότι έχει type c , τα ακούστηκα είναι usb (υποθέτω κάποιο "gaming headset" ) που δεν βγάζει 3,5 jack άλλα κανονική usb type a(πχ κάτι σαν αυτά) Άμα δεν διευκρινίσει ο ts δεν μπορούμε να ξέρουμε.
Tsilitheo2 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, GATE123 είπε Άμα δεν διευκρινίσει ο ts δεν μπορούμε να ξέρουμε. Τι πιο πολυ να διευκρινίσει... Απο usb σε usb type c
dkmaster Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Tsilitheo2 είπε Τι πιο πολυ να διευκρινίσει... Απο usb σε usb type c Ε τώρα και εσύ του βάζεις δύσκολα. Αν το διαβάσει 5-6 φορές ακόμη ίσως το καταλάβει. Α και κανένα factory reset στα ακουστικά δε θα μας χαλούσε, έτσι για τι καλό. 1
Elysian Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 δεν ξερω αμα τα εγγραψα λαθος θα τα ξανα γραψω τα ακουστικα ειναι gaming και ειναι με usb κουμπωνουν στο pc γινεται με καποιον μερατροπεα να κουμπωνουν στο κινητο? το κινητο εχει υποδοχη usb C
GATE123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Tsilitheo2 είπε Τι πιο πολυ να διευκρινίσει... Απο usb σε usb type c Υπάρχουν διάφοροι τύποι βυσμάτων USB. 3 ώρες πριν, Elysian είπε δεν ξερω αμα τα εγγραψα λαθος θα τα ξανα γραψω τα ακουστικα ειναι gaming και ειναι με usb κουμπωνουν στο pc γινεται με καποιον μερατροπεα να κουμπωνουν στο κινητο? το κινητο εχει υποδοχη usb C Τώρα το είπες σωστά,ότι είναι gaming. Ο @Inuyasha έδωσε μια λύση με OTG. Στην πράξη δεν γνωρίζω εάν λειτουργήσει γιατί παίζει ρόλο το κινητό να υποστηρίζει OTG. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα