vounisios Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, 1comment είπε Εμένα πάντως μου έκανε εντύπωση που γράφει ότι "είναι συνταξιούχος και πού θα τα βρει τα 100Ε". Δεν εννοώ ότι παίρνει πολλά και θα έπρεπε να τα έχει. Αλλά γνώμη μου είναι ότι ο κάθε υπερήλικος θα έπρεπε να έχει κάνει "μπάζα" από την δουλειά του επί τόσα χρόνια (όποια δουλειά και να κανε) και αν μη τι άλλο θα έπρεπε να του περισσεύουν 100Ε για ένα έκτακτο πρόστιμο της εφορίας. Δηλαδή, χτύπα ξύλο, αν σου τύχαινε μια σοβαρή ασθένεια κι απαιτούσε ακριβές εξετάσεις ή επείγον χειρουργείο που στο ΕΣΥ θα έπαιρνε μήνες και έπρεπε να το κάνεις άμεσα σε ιδιωτικό, τι θα έκανες; Θα σταύρωνες τα χέρια σου και θα έλεγες ας πεθάνω; Καλό είναι να μην "ζούμε δίχως αύριο" στην ενήλικη ζωή μας πιστεύοντας ότι στο μέλλον δεν θα μας τύχει κάτι έκτακτο. Τι μας λες τωρα βρε φιλε ? μας δουλευεις ? πανε οι εποχες που βαζαμε λεφτα στην ακρη...δεν ξαναγυριζουν...Προφανως εσυ κονομας μπολικα...Γι αυτο σε παρακαλω μην μιλας ετσι...δεν ξερεις ο καθενας τι λουκι τραβαει. αυτα & τιποτα αλλο.χαιρετε. Λοιπον φιλοι μου για να κλεινει το θεμα αυτο που ανοιξα, ενημερωνω τα εξης: Εστειλα χτες εγγραφο & μου απαντησαν σημερα ως εξης: Aξιότιμε Κύριε,-α, Σας γνωστοποιούμε ότι για απάντηση στο ερώτημά σας σχετικά με το ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΡΘΡΟΥ 54 Ν.4174/2013, θα πρέπει να απευθυνθείτε στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. Σας δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής υποβολής αιτήματος, ακολουθώντας την εξής διαδρομή: www.aade.gr-myAADE-Μητρώο & Επικοινωνία-τα Αιτήματα μου – Νέο Αίτημα , ή να υποβάλλετε το αίτημα για το ραντεβού σας, επιλέγοντας τη διαδικασία μέσα από θεματικές ομάδες και την ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί, με βάση τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων της αρμόδιας Υπηρεσίας επιλέγοντας:myAADE-Τα Ραντεβού μου. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τα εγχειρίδια χρήσης ανά εφαρμογή επιλέγοντας το εικονίδιο δίπλα από το ονοματεπώνυμό σας. Αν η αρμόδια Δ.Ο.Υ. δεν εμπεριέχεται στην λίστα Υπηρεσιών θα πρέπει να απευθυνθείτε σε αυτήν, για την διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε για τις συναλλαγές με τις Υπηρεσίες της ΑΑΔΕ,από την ιστοσελίδα μας www.aade.gr-Επικοινωνία-έτσι ώστε να κλείσετε Ραντεβού στα τηλέφωνα επικοινωνίας ή να αποστείλετε γραπτώς το αίτημά σας στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Δ.Ο.Υ. Πάντα στη διάθεσή σας, Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΚΕΦ) Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Στη συνεχεια πηγε ο λογιστης μου στη ΔΟΥ Αιγαλεω οπου του ειπανε οτι υπηρχε παλια μια εγκυκλιος του 2013 οπου την καταργησανε δηλαδη την αποσυρανε,λεει, & κοπανησανε σ ολους μια 100αρα, τοσα τους λειπουνε, τι να πεις,....κοιταν να μαζεψουν λεφτα απο μας, δεν κοιτανε απο καποιους αλλους που φοροδιαφευγουν κλπ...κλπ....Τελος παντων, τι να κανω, θα παω να το πληρωσω στις 29 7 22, και ζησαμε εμεις καλα & αυτοι καλυτερα. Σας ευχαριστω ολους για την γονιμη κουβεντα που ειχαμε...Καλο βραδυ σε ολους! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα