ekrepali Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Manolo7 είπε 99% εκπροθεσμη τροποποιητικη ειναι. Συνηθως στελνουν χαρτι με την αποφαση και λεπτομερειες, αλλα εχει τυχει και να μην στειλουν σε εμενα προσωπικα. Επισης αυτη η προσαυξηση τα 2.40 πραγματικα τι φαση, εχει τυχει να μου βεβαιωθει προστιμο συμφωνα με το ταξις στις 16 του μηνα, και στις 17 να εχει την προσαυξηση. Κι εγώ εξαρχής για εκπροθεσμη τροποποιητική είπα. Τώρα που ανέφερε ότι είναι συνταξιούχος... πόσο είναι το πρόστιμο για μη υποβολή τροποποιητικής αναδρομικών; Μήπως είναι από εκεί γιατι εγώ πέρυσι στο πατέρα μου έκανα 3 τροποποιητικές αναδρομικών για 2015, 2016 και 2019 νομίζω (εμπροθεσμα όλες). Λέω μήπως ο συμφορουμητης ξέχασε καμία. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από ekrepali
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Πως βγηκε το συμπερασμα οτι ειναι για το 2013. Τι δεν διαβαζω?
GREGORYMO Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πως βγηκε το συμπερασμα οτι ειναι για το 2013. Τι δεν διαβαζω? Ο νόμος είναι του 2013.
vounisios Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Κοίταξε στις μη ρυθμιζόμενες οφειλές τι γράφει δίπλα από το 100αρι. Για να είναι 100 ευρώ στρογγυλά ο αρχικός φόρος τότε 99.99% μιλάμε για κάποια εκπρόθεσμη τροποποιητικη δήλωση. Τα 2 ευρώ και κάτι ψιλά είναι η προσαύξηση που μπήκε επειδή δεν πληρώθηκε έγκαιρα το 100αρι. Σωστα μου τα λες...Για να δω...θα ενημερωσω εδω.... 35 λεπτά πριν, ekrepali είπε Κι εγώ εξαρχής για εκπροθεσμη τροποποιητική είπα. Τώρα που ανέφερε ότι είναι συνταξιούχος... πόσο είναι το πρόστιμο για μη υποβολή τροποποιητικής αναδρομικών; Μήπως είναι από εκεί γιατι εγώ πέρυσι στο πατέρα μου έκανα 3 τροποποιητικές αναδρομικών για 2015, 2016 και 2019 νομίζω (εμπροθεσμα όλες). Λέω μήπως ο συμφορουμητης ξέχασε καμία. Για να τα ξανακοιταξω...αυριο βεβαια θα μιλησω & με τον λογιστη που μου κανει τις φορ.δηλωσεις.... Κοιταζω ξανα στην ΑΑΔΕ Αλλα δεν βλεπω κατι που μπορει να με βοηθησει να δω τι στην ευχη ειναι αυτο.....Επισης, να ρωτησω, ερωτημα που μπορω να κανω? ή καποιο τηλεφωνο αυριο, που να αποτανθω ? σας ευχαριστω.
Bitbit Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 ρε παδιά τι νόμους του 2013 λέτε κι εγώ το στραβάδι δε βλέπω τίποτα; 100€ πρόστιμο διαβάζω, συνταξιούχος λέει ε γι αυτό είπα για το εμβόλιο. Τώρα τι νόμους λέτε εσείς δε καταλαβαίνω
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Γράφει ο TS στο αρχικό μήνυμα: ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΡΘΡΟΥ 54 Ν.4174/2013. Eπομένως, η λογική λέει πως δεν μπορεί να έχει καμία απολύτως σχέση με το εμβόλιο. Νόμος του 2013 για κάτι που προέκυψε το 2019/2020... "Διαδικαστικές παραβάσεις, εκπρόθεσμη υποβολή δήλωσης" 3
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 56 λεπτά πριν, vounisios είπε Σωστα μου τα λες...Για να δω...θα ενημερωσω εδω.... Κοιταζω ξανα στην ΑΑΔΕ Αλλα δεν βλεπω κατι που μπορει να με βοηθησει να δω τι στην ευχη ειναι αυτο.....Επισης, να ρωτησω, ερωτημα που μπορω να κανω? ή καποιο τηλεφωνο αυριο, που να αποτανθω ? σας ευχαριστω. Αν δεν βλέπεις κάτι. Τότε που ακριβώς βλέπεις ότι χρωστάς 100 ευρώ; Εκει κοίταξε τι γράφει δίπλα.
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Ο νόμος είναι του 2013. 22 λεπτά πριν, Bitbit είπε ρε παδιά τι νόμους του 2013 λέτε κι εγώ το στραβάδι δε βλέπω τίποτα; 100€ πρόστιμο διαβάζω, συνταξιούχος λέει ε γι αυτό είπα για το εμβόλιο. Τώρα τι νόμους λέτε εσείς δε καταλαβαίνω 14 λεπτά πριν, Snoob είπε Γράφει ο TS στο αρχικό μήνυμα: ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΡΘΡΟΥ 54 Ν.4174/2013. Eπομένως, η λογική λέει πως δεν μπορεί να έχει καμία απολύτως σχέση με το εμβόλιο. Νόμος του 2013 για κάτι που προέκυψε το 2019/2020... "Διαδικαστικές παραβάσεις, εκπρόθεσμη υποβολή δήλωσης" Υπαρχει λογος που δεν βλεπουμε εμεις κατι με το dark mode
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 23 λεπτά πριν, Bitbit είπε ρε παδιά τι νόμους του 2013 λέτε κι εγώ το στραβάδι δε βλέπω τίποτα; 100€ πρόστιμο διαβάζω, συνταξιούχος λέει ε γι αυτό είπα για το εμβόλιο. Τώρα τι νόμους λέτε εσείς δε καταλαβαίνω Το πρόστιμο λόγω εκπρόθεσμης δήλωσης (100 ευρώ), δεν έρχεται άμεσα. Ουσιαστικά δεν το μαθαίνεις ποτέ εκτός λίγον πριν την παρέλευση της πενταετίας που υπάρχει παραγραφή. Συνεπώς, για να σου έρθει τώρα, θα είναι από κάτι τουλάχιστον το 2017 και νωρίτερα. Πάμε τώρα παρακάτω. Η παραγραφη των φόρων δεν είναι καθαρά ημερολογιακη, αλλά αφορά από το επόμενο έτος από την καταληκτική ημερομηνία λήξης που δόθηκε από το ΥΠΟΙΚ μαζί με όλες τις παρατάσεις. Έτσι λοιπόν, το 2017 γίνεται 15-16. Για τον νόμο του 2013 κάτι ανεφερε ο ts.
SabotazNic Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Basilhs23___ είπε Το πρόστιμο λόγω εκπρόθεσμης δήλωσης (100 ευρώ), δεν έρχεται άμεσα. Ουσιαστικά δεν το μαθαίνεις ποτέ εκτός λίγον πριν την παρέλευση της πενταετίας που υπάρχει παραγραφή. Συνεπώς, για να σου έρθει τώρα, θα είναι από κάτι τουλάχιστον το 2017 και νωρίτερα. Το ολο θεμα δημιουργηθηκε επειδη δεν διαβασαμε ποτε οτι αφορα τον συγκεκριμενο νομο (δες παραπανω τον λογο)
JohnJohn3484 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Το ότι ο νόμος είναι του 2013 δε σημαίνει ότι δε μπορεί να αφορά και πρόστιμα για νέους λόγους (όπως το εμβόλιο) αν τροποποιήθηκε με κάποιο νέο νόμο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Ναι, όμως δεν αφορά το εμβόλιο. Αφορά κάποια περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής δήλωσης. Ποια ακριβώς, θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει για να ενημερωθεί σχετικά. Spoiler (ο νόμος για τα πρόστιμα λόγω μη εμβολιασμού είναι ο Ν.4865/2021)
Nabuko Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Για το εμβόλιο είναι αυτό πάντως. Αυτό γράφει σαν αιτιολογία στο πρόστιμο των 100 ευρώ, σε περίπτωση που το ψάξει κάποιος. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΡΘ.24 Ν.4865/2021
Bitbit Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Υπαρχει λογος που δεν βλεπουμε εμεις κατι με το dark mode ναι οκ, με dark mode δε φαίνεται τίποτα. Ρατσιστικό site. Τι διακρίσεις είναι αυτές;; 1
ekrepali Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vounisios είπε Σωστα μου τα λες...Για να δω...θα ενημερωσω εδω.... Κοιταζω ξανα στην ΑΑΔΕ Αλλα δεν βλεπω κατι που μπορει να με βοηθησει να δω τι στην ευχη ειναι αυτο.....Επισης, να ρωτησω, ερωτημα που μπορω να κανω? ή καποιο τηλεφωνο αυριο, που να αποτανθω ? σας ευχαριστω. https://gsis.gr/ --> κάνε login --> Eφαρμογές Taxisnet --> Δηλώσεις Φόρου εισοδήματος Φυσικών Προσώπων Ε1,Ε2,Ε3 Πάρε ένα - ένα τα χρόνια με την όπισθεν μέχρι το 2015 και κοίτα αν έχουν γίνει τροποποιητικές δηλώσεις και πότε; Επίσης σε κάθε έτος πάτα το κουμπάκι "Ενημέρωση βεβ. αποδοχών" για να δεις αν πήρες αναδρομικά και ποιο έτος αφορούν. Εννοείται δεν πατάς τίποτε άλλο, εκτός απ'τη χρονολογία και το κουμπάκι βεβαίωσης αποδοχών. Μη πας δηλαδή να κάνεις καμιά τροποποιητική μόνος σου και τα κάνεις χειρότερα. Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2022 από ekrepali
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα