Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι μου.. Βλεπω σημερα στα θεματα που παρακολουθω για την εφορια, να μου στελνουν να πληρωσω ενα 100αρικο συν μια μικρη 2.40 ευρω προσαυξιση-βεβαιωνενο απο 30 6......Επειδη δεν θυμαμαι που εχω κανει αυτη την παραβαση, θα ηθελα την βοηθεια σας & επειδη ερριξα μια ματια να δω αυτο το αρθρο σε τι αναφερεται, αλλα ακρη δεν βρηκα, υπαρχουν τοσα πολλα. ..ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΡΘΡΟΥ 54 Ν.4174/2013...Σας ευχαριστω.

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λετε ??? Αυριο Δευτερα θα επικοινωνησω με τον λογιστη μου να το δουμε, αν και θα με ειδοποιουσε αν ηταν κατι τετοιο....δεν ξερω, τι να πω...Τετοια εποχη γμτ μου, 100αρες, που να τα βρουμε, συνταξιουχοι ειμαστε...

Δημοσ.

Κοίταξε στις μη ρυθμιζόμενες οφειλές τι γράφει δίπλα από το 100αρι. Για να είναι 100 ευρώ στρογγυλά ο αρχικός φόρος τότε 99.99% μιλάμε για κάποια εκπρόθεσμη τροποποιητικη δήλωση. Τα 2 ευρώ και κάτι ψιλά είναι η προσαύξηση που μπήκε επειδή δεν πληρώθηκε έγκαιρα το 100αρι.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vounisios είπε

Λετε ??? Αυριο Δευτερα θα επικοινωνησω με τον λογιστη μου να το δουμε, αν και θα με ειδοποιουσε αν ηταν κατι τετοιο....δεν ξερω, τι να πω...Τετοια εποχη γμτ μου, 100αρες, που να τα βρουμε, συνταξιουχοι ειμαστε...

Είναι κάποια εκπροθεσμη δηλώση στην εφορία. 

Αλλά, δεν είναι πρόσφατη, μιλάμε περίπου 5ετιας. Την στέλνουν για να μην παράγραφει.

Δημοσ.

να ενοικιάζετε κάποιο διαμέρισμα και το συμβόλαιο έχει λήξει και δεν έχετε κάνει ανανέωση το πρόστιμο είναι 100 ευρώ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν είναι στρογγυλό το ποσό του προστίμου 100 ευρώ και εμένα μου θυμίζει εμβόλιο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vounisios είπε

Καλησπερα φιλοι μου.. Βλεπω σημερα στα θεματα που παρακολουθω για την εφορια, να μου στελνουν να πληρωσω ενα 100αρικο συν μια μικρη 2.40 ευρω προσαυξιση-βεβαιωνενο απο 30 6......Επειδη δεν θυμαμαι που εχω κανει αυτη την παραβαση, θα ηθελα την βοηθεια σας & επειδη ερριξα μια ματια να δω αυτο το αρθρο σε τι αναφερεται, αλλα ακρη δεν βρηκα, υπαρχουν τοσα πολλα. ..ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΡΘΡΟΥ 54 Ν.4174/2013...Σας ευχαριστω.

Πιθανότατα αφορά κάποια εκπρόθεσμη τροποποιητική δήλωση, το χαρτί ή το e-mail με το οποίο σε ενημέρωσαν για το πρόστιμο εκτός από το άρθρο στο οποίο βασίστηκε έχει κιάλλες πληροφορίες όπως πχ το οικονομικό έτος που αφορά το πρόστιμο, έτσι θα μπορέσεις να βρεις το λόγο που σου επιβλήθηκε.

Πάντως εφόσον η τροποποιητική που έκανες δεν επέφερε αλλαγή στον φόρο που σου είχε βγει αρχικά, τότε μπορείς να κάνεις ένσταση στην τοπική εφορία για να διαγραφεί.

Αλήθεια, λογιστή δεν έχεις? Αν τις δηλώσεις και όλα αυτά στα κάνει λογιστής, να απαιτήσεις από αυτόν να βγάλει άκρη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

το εμβόλιο;

14 λεπτά πριν, ikorolis είπε

Αν είναι στρογγυλό το ποσό του προστίμου 100 ευρώ και εμένα μου θυμίζει εμβόλιο.

Είχε κορωνοϊό το 2013? 😅

3 ώρες πριν, vounisios είπε

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΡΘΡΟΥ 54 Ν.4174/2013

Ν. 4174/2013 βρίσκετε το άρθρο 54 και βλέπετε ποιες περιπτώσεις τιμωρούνται με 100 ευρώ. 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Είχε κορωνοϊό το 2013? 😅

Όχι, εμβόλια όμως είχε :P

27 λεπτά πριν, efo355 είπε

να ενοικιάζετε κάποιο διαμέρισμα και το συμβόλαιο έχει λήξει και δεν έχετε κάνει ανανέωση το πρόστιμο είναι 100 ευρώ

Λάθος κάνεις, αν το συμβόλαιο έχει λήξει και δεν έχεις κάνει ανανέωση δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόστιμο, το πρόστιμο των 100€ στις μισθώσεις αφορά την περίπτωση εκπρόθεσμης υποβολής δήλωσης μίσθωσης.

Δημοσ.

99% εκπροθεσμη τροποποιητικη ειναι. Συνηθως στελνουν χαρτι με την αποφαση και λεπτομερειες, αλλα εχει τυχει και να μην στειλουν σε εμενα προσωπικα. Επισης αυτη η προσαυξηση τα 2.40 πραγματικα τι φαση, εχει τυχει να μου βεβαιωθει προστιμο συμφωνα με το ταξις στις 16 του μηνα, και στις 17 να εχει την προσαυξηση. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, JohnJohn3484 είπε

Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, το 2,40 είναι χαρτόσημο επί του προστίμου με 2,4%

Ναι, χαρτοσήμο είναι.

2 ώρες πριν, Bitbit είπε

το εμβόλιο

Αναφέρεται σε νόμο του 2013 !

Υπήρχε εμβολίο τότε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...