Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, Dr_Pepper said:

Δεν λέμε να τα δίνεις χύμα σε όποιον μπέι μέσα. 

Απλά να μην τα απαγορεύσεις έστω και πρακτικά πχ στην ελλάδα τυπικά δεν απαγορεύεται η οπλοκατοχή θα πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη όμως πχ μόνο κάνας πολιτικός ή μεγαλοεπιχειρηματίας κτλ να μπορεί πρακτικά να βγάλει. 

Άλλο χύμα και άλλο υπο λογικές προϋποθέσεις πχ πιστοποιητικό απο κάποια σχολή ότι εκπαιδεύτηκες στην ασφάλεια και χειρισμό των όπλων, χαρτί απο ψυχολόγο και απο ψυχίατρο ότι "τα έχεις 400" και ότι άλλο λογικό που δεν ίσως να μην πέρασε απο το μυαλό μου αυτή την τη στιγμή για να το αναφέρω. 

στην αμερικη μαλλον ειναι σε στυλ.ελατε με αγορα 100 ευρω απο το supermarket δωρο ενα Πιστολι και 10 σφαιρες για το ξεκινημα:P

βεβαια αν δινεις στον καθενα για να προστατευεται τοτε εχει να γινει χαμος.θα βλεπουμε δολοφονιες με το παραμικρο. μου πηρε την θεση στο μετρο λογομαχησαμε τον σκοτωσα:P

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, poulinos είπε

βεβαια αν δινεις στον καθενα για να προστατευεται τοτε εχει να γινει χαμος.θα βλεπουμε δολοφονιες με το παραμικρο. μου πηρε την θεση στο μετρο λογομαχησαμε τον σκοτωσα:P

Και θα επανέλθω στο αρχικό επιχείρημα ότι σώφρονες νόμιμοι πολίτες δεν κάνουν τέτοια. 

Εσύ για παράδειγμα έστω ότι είχες όπλο πάνω σου 24/7 (και χωρίς να κάνεις πλάκα) θα το χρησιμοποιούσες ποτέ επειδή μάλωσες με κανέναν στο μετρό ή κάτι τέτοιο; 

Και στην Αμερική φυσικά και περνάνε απο εκπαίδευση και ελέγχους κτλ (νομίζω ότι πρέπει κάθε τόσο να ανανεώνουν την εκπαίδευση τους για την ασφαλή χρήση όπλων αλλά δεν ειμαι σίγουρος σε αυτό) 

Τα εγκλήματα και δολοφονίες κτλ τα κάνουν άτομα που παρανόμως κατέχουν όπλα (και θα κατείχαν δηλαδή ακόμη και αν η οπλοκατοχή ήταν παράνομη) με άλλα λόγια τα όπλα δεν τα προμηθεύτηκαν απο κάποιον νόμιμο πωλητή όπλων αλλά απο το ίδιο άτομο που πχ αγοράζουν τα ναρκωτικά τους κτλ 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
1 hour ago, Dr_Pepper said:

Και θα επανέλθω στο αρχικό επιχείρημα ότι σώφρονες νόμιμοι πολίτες δεν κάνουν τέτοια. 

Εσύ για παράδειγμα έστω ότι είχες όπλο πάνω σου 24/7 (και χωρίς να κάνεις πλάκα) θα το χρησιμοποιούσες ποτέ επειδή μάλωσες με κανέναν στο μετρό ή κάτι τέτοιο; 

Και στην Αμερική φυσικά και περνάνε απο εκπαίδευση και ελέγχους κτλ (νομίζω ότι πρέπει κάθε τόσο να ανανεώνουν την εκπαίδευση τους για την ασφαλή χρήση όπλων αλλά δεν ειμαι σίγουρος σε αυτό) 

Τα εγκλήματα και δολοφονίες κτλ τα κάνουν άτομα που παρανόμως κατέχουν όπλα (και θα κατείχαν δηλαδή ακόμη και αν η οπλοκατοχή ήταν παράνομη) με άλλα λόγια τα όπλα δεν τα προμηθεύτηκαν απο κάποιον νόμιμο πωλητή όπλων αλλά απο το ίδιο άτομο που πχ αγοράζουν τα ναρκωτικά τους κτλ 

εγω σιγουρα οχι αλλα δυστυχως καποιοι θα περασουν τα τεστ και θα το χρησιμοποιουσαν. αλλα ναι αν καποιος θελει να σκοτωσει σιγουρα θα βρει οπλο με πλαγιο τροπο. οποτε και να μην τα πουλουσαν στα μαγαζια παλι θα μπορουσε να βρει καπου.ισως λιγο πιο δυσκολα αλλα ναι παλι θα βρει.απλα παλι ακουγεται καπως να τα αγοραζεις χυμα στο κυμα σαν να παιρνεις καραμελες. λιγα τεστ παραπανω λιγο ελεγχος.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, poulinos είπε

καποιοι θα περασουν τα τεστ και θα το χρησιμοποιουσαν.

Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος με καθαρό ποινικό μητρώο που να κάνει κάτι τέτοιο

Αν κάνει κάτι τέτοιο δεν θα ειναι λογικός άνθρωπος και κατα συνέπεια δεν θα περνούσε το τεστ ψυχολόγων και ψυχιάτρων. 

Αν είναι τύπου χάνιμπαλ λεκτερ που μπορεί να τους ξεγελάσει ειναι αρκετά τετραπέρατος να βρεί όπλο και χωρίς άδεια. 

Δημοσ.
2 hours ago, Dr_Pepper said:

Δεν υπάρχει λογικός άνθρωπος με καθαρό ποινικό μητρώο που να κάνει κάτι τέτοιο

Αν κάνει κάτι τέτοιο δεν θα ειναι λογικός άνθρωπος και κατα συνέπεια δεν θα περνούσε το τεστ ψυχολόγων και ψυχιάτρων. 

Αν είναι τύπου χάνιμπαλ λεκτερ που μπορεί να τους ξεγελάσει ειναι αρκετά τετραπέρατος να βρεί όπλο και χωρίς άδεια. 

τι να πω.παντως κατι πρεπει να γινει εκει σαν χωρα διοτι καθε λιγο καιρο τα ιδια ακουμε. ολοι λογικοι μεχρι να αποδειχθει το αναποδο :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, poulinos είπε

τι να πω.παντως κατι πρεπει να γινει εκει σαν χωρα διοτι καθε λιγο καιρο τα ιδια ακουμε.

ε μην ξεχνάμε και την κλίμακα (330.000.000 Κάτοικοι χωρίς τους λάθρο και τουρίστες, ναι και η τουρίστες ειναι αρκετά εκατομμύρια πολλά περισσότερα απο την ελλάδα βασικά αθροιστικά τα πήγαινε έλα μέσα σε ένα χρόνο παίζει να αγγίζει δις) 

Θέλω να πω οκ εδώ αν γίνουν πχ 1.000.000 δολοφονίες/ληστείες κτλ  μιλάμε για το 10% του πληθυσμού μας εκει αν γίνουν 1.000.000 δολοφονίες μιλάμε για το 0,3% θα είχαν λιγότερη εγκληματικότητα κατα πολύ δηλαδή :P 

Καθώς και τις μεγάλες διαφορές εισοδημάτων/γκέτο κτλ αυτά ειναι που δημιουργούν τα όποια προβλήματα με την εγκληματικότητα όχι οι νόμοι για τα όπλα. Όταν ο άλλος ζει σε γκέτο δεν έχει προοπτικές θα πάει να κλέψει ή να πουλήσει ναρκωτικά κτλ  για να φάει τι να κάνει; 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
1 hour ago, Dr_Pepper said:

Καθώς και τις μεγάλες διαφορές εισοδημάτων/γκέτο κτλ αυτά ειναι που δημιουργούν τα όποια προβλήματα με την εγκληματικότητα όχι οι νόμοι για τα όπλα. Όταν ο άλλος ζει σε γκέτο δεν έχει προοπτικές θα πάει να κλέψει ή να πουλήσει ναρκωτικά κτλ  για να φάει τι να κάνει; 

και το αναλογο song

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, poulinos said:

Και δεν ειναι το πρόβλημα για τον εξής απλό λόγο, αυτός που θέλει όπλο για να σκοτώσει/κλέψει βρίσκει δεν τον εμποδίζει η χαρτούρα όπως βλέπουμε και στις πρόσφατες δολοφονίες της "greek mafia" ή με άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις και ληστείες που συμβαίνουν κατα καιρούς. 

@Dr_Pepper

Ε ναι. 

Είναι ακριβώς το ίδιο να μπορείς να τα αγοράσεις οπουδήποτε στα 18 ή να τα βρίσκεις στο σπίτι χύμα με το όποιος θέλει βρίσκει! :lol:

Ps: Λάθος όνομα στο Quote. 

Επεξ/σία από NickTG

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...