Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θέλω την βοήθεια σας παρακαλώ.

Ένας πολύ καλός φίλος έχασε το κωδικό του από το gmail και δεν μπορεί να μπει.

Υπάρχει τρόπος να μου στείλει το password η google στο δικό μου email;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Gunix είπε

Γεια σας.

Όχι,

Αν δεν είχε εναλλακτικό τρόπο ανάκτησης ή άλλη συσκευή ενεργή, μάλλον θα φτιάξει νέο λογαριασμό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gunix είπε

Γεια σας.

Αν πατήσει "Ξέχασα τον κωδικό μου" μπορεί να συνδεθεί με έναν παλαιότερο κωδικό που είχε χρησιμοποιήσει. Αν δεν έχει βάλει κανέναν τρόπο ανάκτησης ή είχε κάποιο παλιό τηλέφωνο που δεν ισχύει πλέον και δεν το έχει ανανεώσει τότε, ...δυστυχώς... με 'γειά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Και σε εμενα που εχουν σβησει ολα που ειχα στο email...Εισερχομενα εξερχομενα κτλπ... Πως εγινε αυτο.. Εγω δεν εκανα κατι..

Δημοσ.

Στα διαγραμμένα είδες; Μήπως δεν είχες συνδεθεί για υπερβολικά πολύ καιρό και θεωρήθηκε ο λογαριασμός ανενεργός;

Αν δεν συμβαίνει τίποτε από τα δύο τότε είναι κακοήθης ενέργεια από "κάποιον/κάποια" που ξέρει/έμαθε τον κωδικό σου. Άμεσα αλλαγή κωδικού για αρχή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, micos000 είπε

Στα διαγραμμένα είδες; Μήπως δεν είχες συνδεθεί για υπερβολικά πολύ καιρό και θεωρήθηκε ο λογαριασμός ανενεργός;

Αν δεν συμβαίνει τίποτε από τα δύο τότε είναι κακοήθης ενέργεια από "κάποιον/κάποια" που ξέρει/έμαθε τον κωδικό σου. Άμεσα αλλαγή κωδικού για αρχή.

Πουθενά δεν υπάρχουν τα μηνύματα...Καθε μέρα τον κοίταζα..Ποιος μπορεί να γνωρίζει τον κωδικό μου.. Θα αλλάξω κωδικό.. Μπορεί να κάνω ανάκτηση των email.. Και από που;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, takoulou είπε

Πουθενά δεν υπάρχουν τα μηνύματα...Καθε μέρα τον κοίταζα..Ποιος μπορεί να γνωρίζει τον κωδικό μου.. Θα αλλάξω κωδικό.. Μπορεί να κάνω ανάκτηση των email.. Και από που;

Αν δεν είναι στον κάδο ή συγχρονισμένα αλλού ως pop νομίζω όχι για απλούς λογαριασμούς.

Σε επαγγελματικά πακέτα ίσως έχει τρία επιλογή...

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, kormos είπε

Αν δεν είναι στον κάδο ή συγχρονισμένα αλλού ως pop νομίζω όχι για απλούς λογαριασμούς.

Σε επαγγελματικά πακέτα ίσως έχει τρία επιλογή...

Πουθενα δεν υπαρχουν... Αλλαξα τον κωδικο παντως..Ειναι αδεια τα email...Ανακτηση μπορει να γινει απο το gmail;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, takoulou είπε

Πουθενα δεν υπαρχουν... Αλλαξα τον κωδικο παντως..Ειναι αδεια τα email...Ανακτηση μπορει να γινει απο το gmail;

Σε απλούς λογαριασμούς όχι

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kormos είπε

Σε απλούς λογαριασμούς όχι

Ναι απλος ηταν... Τωρα πως εγινε να διαγραφουν τα email; Πως μπορει να εγινε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνε αν θέλεις μια ερώτηση στη google μήπως σου πούνε τουλάχιστον πότε διαγράφηκαν και από πια πιθανή τοποθεσία και συσκευή.

Επίσης, τα διαγραμμένα email μένουν στον κάδο για περιορισμένο χρονικό διάστημα (νομίζω 30 ημέρες). Πότε ήταν η τελευταία φορά που είχες δει τα email σου και πότε αντιλήφθηκες ότι λείπουν; Δεν μετράει πότε είδες στο κινητό σου ή κάποιον client όπως το outlook τα email γιατί αυτά είναι ήδη αποθηκευμένα στη συσκευή. Πρέπει να ελέγξεις τα email από browser.

Και ξαναρωτάω. Μήπως ήταν ανενεργό το email σου για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...