Lews Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα,πριν λίγο και ενώ ήμουν στο YouTube,εμφανίστηκε κάτι σαν παρεμβολη στην οθόνη και η εικόνα παγωσε,και κολλησε ο υπολογιστής,έκανα επανεκκίνηση και μολις πάει να φορτώσει τα windows κάνει πάλι μια κάτι σαν παρεμβολη και παγώνει και μετά σβήνει η οθόνη, στo bios μπορώ και μπαίνω κανονικά,τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω?? Λέτε να χαλασε η μητρική?
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Lews είπε Λέτε να χαλασε η μητρική? Για πρόβλημα σε ραμ φαίνεται ή (ραμ της) GPU. Από τι αποτελείται το σύστημα; Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από Τέρης Α. 1
Lews Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Άλλαξα κουτί και έχω βάλει 2 νέους ssd,πριν 1 μηνα,μπορώ να δοκιμάσω κάτι μήπως το φτιάξω?? Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από Lews
Aris_ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 ετσι οπως τα λες gpu, είναι και παλαιά τα εχει φαει τα ψωμιά της ? δοκίμασε με άλλη η την onboard η σε τεχνικο για έλεγχο 1
Lews Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Έβγαλα τις ραμ εναλλάξ και δεν δουλεύει,οπότε λογικά gpu,γιαon board πρεπει να κανω καποια ρύθμιση??ώστε να δω αν ανοίγει? Παιδια έβγαλα και την κάρτα γραφικών σύνδεσα την οθόνη στο πορτ της μητρικής,και άνοιξε ο υπολογιστής οποτε ήταν η κάρτα,σας ευχαριστώ πολύ!!κρίμα και ήθελα να την δώσω όταν θα έπαιρνα καινούργια στο πισι του πατέρα μου που έχει μια 3870 ατι από το 2007
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα