Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρών σύστημα:

i7-4790 3.6 ghz (με stock ψύχτρα) 

gigabyte gtx 760 windforce 4gb (πιστεύω πρέπει να αλλαχτεί γιατί πλέον ακόμα και παιχνίδια που έπρεπε να τα παίζει στα recommended ,βασανίζετε σε 720p low resolution )

psu turbox 635 (ήδη σκέφτομαι να το αλλάξω με super flower 550 ή 650)

msi z97A gaming 7 motherboard DDR3 1150

16GB 1333MHz RAM

Θέλω προτάσεις για budget αναβάθμιση για med-high 1080 gaming  για τίτλους πχ. Doom Eternal, Fallout 4 ή Vermintide 2

max budget: προσπαθώ να αποφύγω να πάει πάνω απο 1000ε, αν είναι κάτω ακόμα καλύτερα για νέο pc, τώρα αναβάθμιση θα ήθελα να είναι στα 200-500

Επεξ/σία από JohnChol
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, JohnChol είπε

Θέλω προτάσεις για budget αναβάθμιση

Μητρική-επεξεργαστή-ραμ-κάρτα γραφικών ή μόνο κάρτα γραφικών (και τροφοδοτικό);

Ορίστε συγκεκριμένα μέγιστο budget.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα. Χρήματα στο περιπου; 

Κάρτα και τροφοδοτικό η πρώτη πιο budget λύση. Rx 6600 ή 6600xt μαζί με ένα 650 psu

• Like 4
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, JohnChol είπε

παρών σύστημα:

i7-4790 3.6 ghz

gigabyte gtx 760 windforce 4gb

psu turbox 635 (ήδη σκέφτομαι να το αλλάξω με super flower 550 ή 650)

msi z97A gaming 7 motherboard DDR3 1150

16GB 1333MHz RAM

Θέλω προτάσεις για budget αναβάθμιση για med-high 1080 gaming  για τίτλους πχ. Doom Eternal, Fallout 4 ή Vermintide 2

Οπως εισαι ριξε μια 1660 super και μη βαζεις τιποτα αλλο επανω , δεν αξιζει να ριξεις λεφτα

https://www.skroutz.gr/s/24425922/Manli-GeForce-GTX-1660-Super-6GB-GDDR6-Gallardo-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-3-0-με-HDMI-και-DisplayPort-N5371660SM24364.html

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Οπως εισαι ριξε μια 1660 super και μη βαζεις τιποτα αλλο επανω , δεν αξιζει να ριξεις λεφτα

https://www.skroutz.gr/s/24425922/Manli-GeForce-GTX-1660-Super-6GB-GDDR6-Gallardo-Κάρτα-Γραφικών-PCI-E-x16-3-0-με-HDMI-και-DisplayPort-N5371660SM24364.html

λένε οι κάρτες manli? δεν τις ξέρω και έλεγα να πάω σε msi, είναι απλά 20ε ακριβότερη. 

14 λεπτά πριν, radiohead είπε

Καλησπέρα. Χρήματα στο περιπου; 

Κάρτα και τροφοδοτικό η πρώτη πιο budget λύση. Rx 6600 ή 6600xt μαζί με ένα 650 psu

κατά προτίμηση μαξ 1000ε, η 6500xt αξίζει καθόλου? 

15 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Μητρική-επεξεργαστή-ραμ-κάρτα γραφικών ή μόνο κάρτα γραφικών (και τροφοδοτικό);

Ορίστε συγκεκριμένα μέγιστο budget.

μαξ 1000 θα έλεγα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, JohnChol είπε

λένε οι κάρτες manli? δεν τις ξέρω και έλεγα να πάω σε msi, είναι απλά 20ε ακριβότερη. 

Πηραν πολλα παιδια τελευταια την 3070 , κανενας δεν εχει παραπονο , μια χαρα εταιρεια ειναι

και παρε κανενα τροφοδοτικο της προκοπης

https://www.skroutz.gr/s/32437471/Thermaltake-Toughpower-GF-750W-Τροφοδοτικό-Υπολογιστή-Full-Modular-80-Plus-Gold.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 1000 ευρώ φτιάχνεις ολόκληρο σύστημα και με καινούργια κάρτα.

Σε ενδιαφέρει να δώσεις τόσα και να φτιάξεις νέο σύστημα ή θες απλά να αναβαθμίσεις το παρόν;

Κάνεις μόνος σου συναρμολόγηση ή θες να έρθει έτοιμο από κατάστημα;

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ.

8 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Με 1000 ευρώ φτιάχνεις ολόκληρο σύστημα και με καινούργια κάρτα.

Σε ενδιαφέρει να δώσεις τόσα και να φτιάξεις νέο σύστημα ή θες απλά να αναβαθμίσεις το παρόν;

Κάνεις μόνος σου συναρμολόγηση ή θες να έρθει έτοιμο από κατάστημα;

συναρμολόγησή γιατί με όσο το έχω ψάξει μπορώ να φτιάξω πιο φτηνά πλέον καλύτερο σύστημα από τις περισσότερες έτοιμες επιλογές, για απλά αναβάθμιση θα προτιμούσα να φύγουν μέχρι 200-500

Δημοσ.

επειδή εχω ασχοληθεί με  fallout 3 /nv /4 θες gpu επιπέδου 3050 με 6-8gb για high ultra 1080 60hz με πολλά texture mods και extra shaders αν δεν θες πέφτεις μια κατηγορία στα medium high με συγκρατημένα mods ,

cpu 11400 12400 5600x  εκεί αξίζει να πας 

1 ώρα πριν, JohnChol είπε

οι εταιρείες έχουν διαφορές στα pcb /vrm / πυκνωτές /ψυξη οι καλες (oc γαρ) θεωρητικά κρατάνε περισσότερο στα τσίτα γκάζια η ο λογος που τις προτιμώ βγάζω αρκετά χρονια αν δεν έχεις σκοπο να την κρατήσεις καιρο και δεν την λιώνεις τότε παρε κατι βάση τιμής και διαθεσιμότητας 

Δημοσ.

Psu + gpu καθώς από cpu, ram είσαι ακόμα οκ. Όχι όμως την 3050, δεν αξίζει τα λεφτά της. Η 1660 super που έπεσε στα 250 είναι καλή επιλογή. Το psu αλλαγή χτες.

• Like 4
Δημοσ.

Έχω μια απορία παιδιά. Επειδή αρχίζει να εμφανίζονται 2060 σε οκ τιμές, θα είναι δυνατών να συνδυάσω μια 12GB 2060 με τον 4790; Είναι θα είναι αδύνατον να δουλέψει τόσο παλιός επεξεργαστής με μια τέτοια κάρτα;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, JohnChol είπε

Έχω μια απορία παιδιά. Επειδή αρχίζει να εμφανίζονται 2060 σε οκ τιμές, θα είναι δυνατών να συνδυάσω μια 12GB 2060 με τον 4790; Είναι θα είναι αδύνατον να δουλέψει τόσο παλιός επεξεργαστής με μια τέτοια κάρτα;

Για ποιό λόγο κοιτάς κάρτα με 12gb vram; Σε τι θα οφελήσει; Θα αδειάσεις την τσέπη σου χωρίς λόγο.

Δεν υπάρχει κάρτα που δεν μπορείς να συνδυάσεις με τον επεξεργαστή. Το μόνο "προβλημα" είναι οτι ένας αδύναμος επεξεργαστής δε θα επιτρέψει στην κάρτα να δώσει το 100% των δυνατοτήτων της, αυτό δε σημαίνει οτι δεν παίζει.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά κοιτάζω τις 2060 είτε είναι η base η 12 η super σε περίπτωση που βρεθεί κάποια σε προσφορά αντί να παω σε παλιά γενιά η 1660. Για τη 12GB κοιτάω μπας και κάνει διαφορά στα fps, αν και έχω ήδη 16 από τον υπολογιστή απλά ρωτάω γιατί βλέπω πόλους να αναλύουν τη vram της κάθε κάρτας και έχω απορία πόση διαφορά κάνει. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, JohnChol είπε

Γενικά κοιτάζω τις 2060 είτε είναι η base η 12 η super σε περίπτωση που βρεθεί κάποια σε προσφορά αντί να παω σε παλιά γενιά η 1660. Για τη 12GB κοιτάω μπας και κάνει διαφορά στα fps, αν και έχω ήδη 16 από τον υπολογιστή απλά ρωτάω γιατί βλέπω πόλους να αναλύουν τη vram της κάθε κάρτας και έχω απορία πόση διαφορά κάνει. 

Οι διαφορές σε gaming είναι ελάχιστες, η έκδοση με τα 12 gb έχει νόημα αν κάποιος ασχολείται με το mining.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...