kkatzos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε πες μου 1 λάθος. Αντε τι κάθεσαι και το σκέφτεσαι 50 έκανα ένα δεν μπορείς να βρεις; Αγνοούσες ότι η 6500ΧΤ δεν αποδίδει το ίδιο καλά σε PCIe 3.0 όσο αποδίδει από PCIe 4.0 και άνω. Ο κόσμος το χει τούμπανο που λένε... Και να τανε μόνο αυτό ... κάθε post σου αποτελεί ύμνο στην παραπληροφόρηση και τροφή στον ασταμάτητο strawman για να τρολάρει δίχως αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, kkatzos είπε Αγνοούσες ότι η 6500ΧΤ δεν αποδίδει το ίδιο καλά σε PCIe 3.0 όσο αποδίδει από PCIe 4.0 και άνω. Ο κόσμος το χει τούμπανο που λένε... Και να τανε μόνο αυτό ... κάθε post σου αποτελεί ύμνο στην παραπληροφόρηση και τροφή στον ασταμάτητο strawman για να τρολάρει δίχως αύριο. Ναι εξαρτάται ποιος ειναι αυτός ο κόσμος όμως.. Υπάρχει κόσμος ας πούμε που τόχει τούμπανο ότι η γη ειναι επίπεδη και θεωρεί πως αγνοώ τους βασικούς κανόνες που δεν επιτρέπουν την σφαιρικότητα της Λολ 1) απέδειξα με μετρήσεις ότι ισχύει υπάρχει επιπρόσθετο latency 2) έδειξα μετρήσεις που παίζουν σε native PCIe και δεν έχει διαφορά https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2022-amd-radeon-rx-6500-xt-review?page=6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, kkatzos είπε Αγνοούσες ότι η 6500ΧΤ δεν αποδίδει το ίδιο καλά σε PCIe 3.0 όσο αποδίδει από PCIe 4.0 και άνω. Ο κόσμος το χει τούμπανο που λένε... Και να τανε μόνο αυτό ... κάθε post σου αποτελεί ύμνο στην παραπληροφόρηση και τροφή στον ασταμάτητο strawman για να τρολάρει δίχως αύριο. Εγώ τι σου έφταιξα πάλι. Ακούω sabbath στα καινούργια μου ακούστικα οπότε έχω ελεύθερο χρόνο να bencharo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, Herald είπε ακούστικα Ποια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, Dr_Pepper είπε Ποια ; arya v3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, Herald είπε arya v3 Πολύ ωραία ειναι αλλά πολύ ακριβά για το γούστο μου για να δώσω 1300 για ακουστικά θα πρέπει να κάνουν και πρωινό εκτός απο τέλειο ήχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε Πολύ ωραία ειναι αλλά πολύ ακριβά για το γούστο μου για να δώσω 1300 για ακουστικά θα πρέπει να κάνουν και πρωινό εκτός απο τέλειο ήχο 1699 Αυτά είναι τα midrange τους, έχουν και καλύτερα 😮 Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2022 από Herald Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 11 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε 2) έδειξα μετρήσεις που παίζουν σε native PCIe και δεν έχει διαφορά https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2022-amd-radeon-rx-6500-xt-review?page=6 Βρε αθεόφοβε ... τι μετρήσεις έδειξες; Δεν υπάρχει αυτό με εσένα ή τώρα μας τρολάρεις εσύ. Από αυτό που εσύ έβαλες στο link καταλήγουν στο παρακάτω συμπέρασμα: Based on our testing, running the RX 6500 XT on a PCIe 3.0 board can sap a decent amount of its performance, even at 1080p, but it does depend on the game. Therefore it makes sense to avoid this card if you're on a platform limited to PCIe 3.0, a list that includes most 400-series Intel (eg Z490) and 400-series AMD (eg X570, B450) motherboards and earlier. Το συμπέρασμα μας νοιάζει και ο μέσος όρος, όχι αν σε 1 στα 10 παιχνίδια δεν υπάρχει διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Τελικά ποιος έχει δίκιο και ποιος πήρε μπουκάλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkatzos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 12 hours ago, Herald said: Ακούω sabbath στα καινούργια μου ακούστικα 12 hours ago, Herald said: 1699 Πήρες ακουστικά 1700€ 😲 ; ΟΚ, ο καθένας έχει δικαίωμα στην τρέλα 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Herald Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, kkatzos είπε Πήρες ακουστικά 1700€ 😲 ; ΟΚ, ο καθένας έχει δικαίωμα στην τρέλα 😁 Άλλοι αγοράζουν κάρτα 2k, αυτό σε πείραξε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2022 10 λεπτά πριν, Herald είπε Άλλοι αγοράζουν κάρτα 2k, αυτό σε πείραξε? Καλά ναι αλλά οι νορμάλ άνθρωποι αγοράζουν 2Κ κάρτα γραφικών για mining Μια φορά έφτασα ένα βήμα πριν πάρω κάτι ηλεκτροστατικά stax στα ~2 χιλιάρικα και χαίρομαι που το μετάνιωσα τελευταία στιγμή Μόνο όταν/αν γίνω εκατομμυριούχος θα κάνω τέτοιες αγορές και εκει ακόμη σίγουρα θα το σκέφτομαι πιστεύω θέλω να πω ηχεία ειναι όχι CPU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις