Προς το περιεχόμενο

Γιατί ο επεξεργαστής έχει περισσότερο bottleneck σε 1080p από ότι σε 1440p?

JohnChol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

πες μου 1 λάθος. 

Αντε τι κάθεσαι και το σκέφτεσαι 50 έκανα ένα δεν μπορείς να βρεις; 

Αγνοούσες ότι η 6500ΧΤ δεν αποδίδει το ίδιο καλά σε PCIe 3.0 όσο αποδίδει από PCIe 4.0 και άνω.

Ο κόσμος το χει τούμπανο που λένε...

Και να τανε μόνο αυτό ... κάθε post σου αποτελεί ύμνο στην παραπληροφόρηση και τροφή στον ασταμάτητο strawman για να τρολάρει δίχως αύριο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, kkatzos είπε

Αγνοούσες ότι η 6500ΧΤ δεν αποδίδει το ίδιο καλά σε PCIe 3.0 όσο αποδίδει από PCIe 4.0 και άνω.

Και να τανε μόνο αυτό ... κάθε post σου αποτελεί ύμνο στην παραπληροφόρηση και τροφή στον ασταμάτητο strawman για να τρολάρει δίχως αύριο.

Ναι εξαρτάται ποιος ειναι αυτός ο κόσμος όμως..

Υπάρχει κόσμος ας πούμε που τόχει τούμπανο ότι η γη ειναι επίπεδη και θεωρεί πως αγνοώ τους βασικούς κανόνες που δεν επιτρέπουν την σφαιρικότητα της :P

Λολ

1) απέδειξα με μετρήσεις ότι ισχύει υπάρχει επιπρόσθετο latency

2) έδειξα μετρήσεις που παίζουν σε native PCIe και δεν έχει διαφορά https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2022-amd-radeon-rx-6500-xt-review?page=6

9 λεπτά πριν, kkatzos είπε

Εγώ τι σου έφταιξα πάλι. Ακούω sabbath στα καινούργια μου ακούστικα οπότε έχω ελεύθερο χρόνο να bencharo :P 

1 λεπτό πριν, Herald είπε

arya v3

Πολύ ωραία ειναι αλλά πολύ ακριβά για το γούστο μου :P για να δώσω 1300 για ακουστικά θα πρέπει να κάνουν και πρωινό εκτός απο τέλειο ήχο :D 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Dr_Pepper είπε

Πολύ ωραία ειναι αλλά πολύ ακριβά για το γούστο μου :P για να δώσω 1300 για ακουστικά θα πρέπει να κάνουν και πρωινό εκτός απο τέλειο ήχο :D 

1699 :P 

Αυτά είναι τα midrange τους, έχουν και καλύτερα 😮 

Επεξ/σία από Herald

11 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε

2) έδειξα μετρήσεις που παίζουν σε native PCIe και δεν έχει διαφορά https://www.eurogamer.net/digitalfoundry-2022-amd-radeon-rx-6500-xt-review?page=6

Βρε αθεόφοβε ... τι μετρήσεις έδειξες; Δεν υπάρχει αυτό με εσένα ή τώρα μας τρολάρεις εσύ.

Από αυτό που εσύ έβαλες στο link καταλήγουν στο παρακάτω συμπέρασμα:

Based on our testing, running the RX 6500 XT on a PCIe 3.0 board can sap a decent amount of its performance, even at 1080p, but it does depend on the game. Therefore it makes sense to avoid this card if you're on a platform limited to PCIe 3.0, a list that includes most 400-series Intel (eg Z490) and 400-series AMD (eg X570, B450) motherboards and earlier.

Το συμπέρασμα μας νοιάζει και ο μέσος όρος, όχι αν σε 1 στα 10 παιχνίδια δεν υπάρχει διαφορά.

10 λεπτά πριν, Herald είπε

Άλλοι αγοράζουν κάρτα 2k, αυτό σε πείραξε? :P 

Καλά ναι αλλά οι νορμάλ άνθρωποι αγοράζουν 2Κ κάρτα γραφικών για mining :P

Μια φορά έφτασα ένα βήμα πριν πάρω κάτι ηλεκτροστατικά stax στα ~2 χιλιάρικα και χαίρομαι που το μετάνιωσα τελευταία στιγμή :P

Μόνο όταν/αν γίνω εκατομμυριούχος θα κάνω τέτοιες αγορές και εκει ακόμη σίγουρα θα το σκέφτομαι πιστεύω θέλω να πω ηχεία ειναι όχι CPU :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...