elenpgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Γεια σας, αν και σας παρακολουθώ καιρό αυτό είναι το πρώτο μου ποστ. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Ο φίλος μου έχει το Pocofone 1 που το είχε πάρει μόλις είχε κυκλοφορήσει το 2018. Αν και δουλεύει πολύ καλά και είναι εξαιρετικά ευχαριστημένος, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το αλλάξει. Θέλω να του πάρω δώρο για τα γενέθλιά του ένα νέο κινητό το οποίο να είναι εξίσου καλό σε απόδοση και ποιότητα και να μην κοστίζει πάνω από 600-650€. Με ενδιαφέρει να έχει πολύ καλή κάμερα και επεξεργαστή και σίγουρα να είναι καλύτερο από αυτό που έχει. Σας ευχαριστώ Ελένη
vaggos231 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 να ειναι εξισου καλο σε αποδοση και ποιοτητα η να ειναι καλυτερο; μπερδευτηκα https://www.bestprice.gr/item/2157367155/realme-gt-2-pro-12gb-256gb.html?qid=9K0xvDWX5Es_58dae&seq=2&qo=gt+2+pro https://www.skroutz.gr/s/33342167/Samsung-Galaxy-S21-FE-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Graphite.html
elenpgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Σε ευχαριστώ πολύ. Αν είναι ακόμα καλύτερο θα είναι ιδανικό. Αλλά τουλάχιστον να έχει αυτές τις προδιαγραφές που έχει το πρώτο Poco. Το πρώτο το είδα και εγώ όπως επίσης και το Xiaomi 11t Pro. Το Samsung καλύτερο;
laserjesus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Κάτοχος του gt2pro από την πρώτη μέρα που κυκλοφόρησε. Ευχαριστημένος με τις ανάλογες υποχωρήσεις. Δεν είναι apple ή Samsung , δεν έχει τρομερό polish στο λειτουργικό, οι φωτογραφίες ενώ έχουν πολύ καλό sharpness η χρωματική απόδοση στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι εντελώς λάθος. Είναι θηρίο και δύσκολο με το ένα χέρι , πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να γράφει με τα 2 χέρια παρόλο που έχω μεγαλύτερη παλάμη από το 99.999% του πληθυσμού. Το μαύρο το αποφεύγεις γιατί χωρίς θήκη δεν .. γλιστράει απίστευτα. Για τα 600 το θεωρώ οκ αγορά γιατί απλά δεν υπάρχει τίποτα σε κοντινά specsnσε αυτό το price range. ( 20 χρόνια παντρεμένος και πάνω από 30 χρόνια με την σύζυγο μου σύνολο σε δώρα δεν έχει δώσει 600€ 😜😜😜😜😜)
koutsis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 17 ώρες πριν, elenpgr είπε Γεια σας, αν και σας παρακολουθώ καιρό αυτό είναι το πρώτο μου ποστ. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Ο φίλος μου έχει το Pocofone 1 που το είχε πάρει μόλις είχε κυκλοφορήσει το 2018. Αν και δουλεύει πολύ καλά και είναι εξαιρετικά ευχαριστημένος, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το αλλάξει. Θέλω να του πάρω δώρο για τα γενέθλιά του ένα νέο κινητό το οποίο να είναι εξίσου καλό σε απόδοση και ποιότητα και να μην κοστίζει πάνω από 600-650€. Με ενδιαφέρει να έχει πολύ καλή κάμερα και επεξεργαστή και σίγουρα να είναι καλύτερο από αυτό που έχει. Σας ευχαριστώ Ελένη Σε αυτά τα λεφτά δεn θα πήγαινα σε Κινέζο! Από android θα πρότεινα το Samsung S21fe 5g Αν θέλει να δοκιμάσει Apple το iPhone 12 2
vaggos231 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, elenpgr είπε Σε ευχαριστώ πολύ. Αν είναι ακόμα καλύτερο θα είναι ιδανικό. Αλλά τουλάχιστον να έχει αυτές τις προδιαγραφές που έχει το πρώτο Poco. Το πρώτο το είδα και εγώ όπως επίσης και το Xiaomi 11t Pro. Το Samsung καλύτερο; samsung ξεκαθαρα. 1
tasvar Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 3/7/2022 στις 6:03 ΠΜ, laserjesus είπε ( 20 χρόνια παντρεμένος και πάνω από 30 χρόνια με την σύζυγο μου σύνολο σε δώρα δεν έχει δώσει 600€ 😜😜😜😜😜) Αν έχετε κάνει παιδιά, τι να τα κάνεις τα άλλα δώρα; 🤣 Στο θέμα μας, Samsung S21fe 5g και από εμένα. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από tasvar
GATE123 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Στις 2/7/2022 στις 4:55 ΜΜ, elenpgr είπε Γεια σας, αν και σας παρακολουθώ καιρό αυτό είναι το πρώτο μου ποστ. Θέλω να ρωτήσω το εξής: Ο φίλος μου έχει το Pocofone 1 που το είχε πάρει μόλις είχε κυκλοφορήσει το 2018. Αν και δουλεύει πολύ καλά και είναι εξαιρετικά ευχαριστημένος, νομίζω ότι ήρθε η ώρα να το αλλάξει. Θέλω να του πάρω δώρο για τα γενέθλιά του ένα νέο κινητό το οποίο να είναι εξίσου καλό σε απόδοση και ποιότητα και να μην κοστίζει πάνω από 600-650€. Με ενδιαφέρει να έχει πολύ καλή κάμερα και επεξεργαστή και σίγουρα να είναι καλύτερο από αυτό που έχει. Σας ευχαριστώ Ελένη Αφού θα δώσεις αυτά τα λεφτά τότε δες το Samsung Galaxy S21+ με 20-30€ παραπάνω. Βέβαια κατόπιν παραγγελίας υπάρχει σε αυτή την τιμή. https://www.e-click.gr/phones/kinita-tilefona/kinita-smartphones/samsung-galaxy-s21-5g-128gb-8gb-phantom-violet/?ref=bestprice.gr Το Samsung S21 FE έχει μεν καλή κάμερα (την μέρα)αλλά δεν έχει καλή μπαταρία.
eko13 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Ότι πάρεις με 600 καλό θα είναι! και άμα δεν του αρέσει βρες άλλο αγόρι! Άμα έχει δωρα 600ρια προσφέρομαι για αγόρι σου😂😂😂
Fotia Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Αν ειναι ομως με δωρα να αρεσει στο αγορι ,καλύτερα να βρει άλλο .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα