Nikos3254 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα σας, Κάποιοι μου λένε πως με α1 δίπλωμα μπορείς να οδηγήσεις μηχανάκι μεγαλύτερο από 125, π.χ. 150. Αρκεί να σε καλύπτουν οι ίπποι. Μπορεί κάποιος υπεύθυνα να μου απαντήσει? 🤔 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, Nikos3254 είπε Καλησπέρα σας, Κάποιοι μου λένε πως με α1 δίπλωμα μπορείς να οδηγήσεις μηχανάκι μεγαλύτερο από 125, π.χ. 150. Αρκεί να σε καλύπτουν οι ίπποι. Μπορεί κάποιος υπεύθυνα να μου απαντήσει? 🤔 Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Βρίσκω το https://drivingschool.gr/diplomata/diploma-moto_a1.htm
john_shadow Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 ΔΕΝ ισχύει, είναι ΕΩΣ 125κε και ΕΩΣ 11 ίππους για δίκυκλα και ΕΩΣ 15 ίππους για ΤΡΙΚΥΚΛΑ
Dr_Pepper Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, john_shadow είπε ΔΕΝ ισχύει, είναι ΕΩΣ 125κε και ΕΩΣ 11 ίππους για δίκυκλα και ΕΩΣ 15 ίππους για ΤΡΙΚΥΚΛΑ το 11 και 15 ειναι kW όχι ίπποι (~15 ίπποι και ~20 αντίστοιχα) + αναλογία βάρος ιπποδύναμης 0.1Hp/kgr Αλλά πρακτικά κοιτάνε τα κυβικά εγώ ας πούμε είχα modenas dinamik 118cc 2χρονο 18 άλογα. Το οποίο μάλιστα το καβάλησε ένας ηλίθιος "φίλος" μου παρά την άρνηση μου να του το δώσω κρυφά (σε ένα γλέντι) και πήγε και γκαβώθηκε σε μια στροφή και είχε πέσει και σε κώμα μάλιστα... (τώρα ειναι καλά) και έγινε δικαστήριο και δεν μου είπαν τίποτα για το δίπλωμα αλλά το ζήτησαν + την άδεια. +Κανένας ζητάς δεν μου είπε τίποτα όταν με σταματούσε για άδεια και δίπλωμα Όλα αυτά βέβαια πάνω απο δεκαετία (αν και απο τυπικής άποψης δηλαδή αυτό με τους ίππους κτλ ίσχυε και τότε) δεν ξέρω αν σφίξανε τα λουριά τώρα... Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από Dr_Pepper 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα