mixalispapafilis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Ειμαι κατοχος Tracer 9 GT μοντ. 2023 εδω κι ενα μηνα. Εχω αλλαξει 150 μηχανακια, απο το 1989 απο 100c.c εως 1200cc. Τιμιο πολυ, ποιοτικο, στριφτερο, δυνατο, ακριβο οπως τα παντα πλεον στη ζωη μας, αλλα μεχρι ηλικια των 40. Το TDM 900 καποτε διεσωσε τη YAMAHA, αυτο την ανεστησε. 6
greekfragma Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Καλορίζικο καλόστριφτο Μιχάλη. 2 hours ago, mixalispapafilis said: Ειμαι κατοχος Tracer 9 GT μοντ. 2023 εδω κι ενα μηνα. Εχω αλλαξει 150 μηχανακια, απο το 1989 απο 100c.c εως 1200cc. Τιμιο πολυ, ποιοτικο, στριφτερο, δυνατο, ακριβο οπως τα παντα πλεον στη ζωη μας, αλλα μεχρι ηλικια των 40. Το TDM 900 καποτε διεσωσε τη YAMAHA, αυτο την ανεστησε.
barimagas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Ακόμα οδηγάω tdm900. Προτιμώ ένα μεγάλο top case της givi παρά τις πλαϊνές βαλίτσες που φαίνονται χάλια. Μόνο σε gs 1200 ταιριάζουν οι πλαϊνές. Μετά ένα άλλο, το tdm έχει γαιδουροσελάρα, δύο άτομα ταξιδεύουν χωρίς να κολλάει ο ένας πάνω στον αλλον. Στη νέα μόδα με τα μικρά φτερά πίσω και τα μικρά υποπλαισια, η σέλα πχ στο tracer είναι πολύ μικρή. Δεν έχεις την ίδια άνεση. Βέβαια υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι που ένα σύγχρονο tracer το κάνουν καλύτερο. Απλά επειδή δεν έχω λεφτά να το αλλάξω βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο 😅😅🤣 1
greekfragma Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, barimagas said: Ακόμα οδηγάω tdm900. Προτιμώ ένα μεγάλο top case της givi παρά τις πλαϊνές βαλίτσες που φαίνονται χάλια. Μόνο σε gs 1200 ταιριάζουν οι πλαϊνές. Μετά ένα άλλο, το tdm έχει γαιδουροσελάρα, δύο άτομα ταξιδεύουν χωρίς να κολλάει ο ένας πάνω στον αλλον. Στη νέα μόδα με τα μικρά φτερά πίσω και τα μικρά υποπλαισια, η σέλα πχ στο tracer είναι πολύ μικρή. Δεν έχεις την ίδια άνεση. Βέβαια υπάρχουν ένα εκατομμύριο λόγοι που ένα σύγχρονο tracer το κάνουν καλύτερο. Απλά επειδή δεν έχω λεφτά να το αλλάξω βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο 😅😅🤣 έχω πάει βόλτα συνεπιβάτης σε 9GT 1.80 75κιλά και σε πληροφορώ οτι μια χαρά σέλα έχει. Θα σου πω και βολικότερη από TDM (και με αυτό ανέβηκα συνεπιβάτης) μιας και στο GT έχει καλύτερη γεωμετρία (απόσταση μασπιέ και κλίση) Δε βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο. Απλά όπως πολύς άλλος κόσμος που δεν αντέχει οικονομικά ένα 9GT έχει μείνει με τα παλιά καλά δίτροχα που πλέον όμως περνάνε τη 10ετία και γερνάνε σε όλους τους τομείς. Προφανώς δεν είμαι τύπος που ενθουσιάζομαι με μια πλήρως ψηφιακή οθόνη από ένα κλασσικό δείκτη στροφόμετρου αλλά κάπου να συνυπολογίσουμε την τεχνολογία γύρω από τους νέους CP3 κινητήρες σε επιδόσεις κατανάλωση αλλά και την τρομερή αναβάθμιση σε αναρτήσεις-φρένα ηλεκτρονικά βοηθήματα για διαφορετικά οδοστρώματα και χρήσεις σε καιρικές συνθήκες. Και γω αναβάθμισα το Versys όσο μπόρεσα σε σημεία που ήταν μέτριο (φώτα, αναρτήσεις) και πλέον θα το κρατήσω όσο αντέξει ή αντέξω μιας και η αγορά νέας ξεφεύγει πολύ των οικονομικών αντοχών του average joe. Δε σημαίνει όμως οτι δε βλέπω όλες τις βελτιώσεις που υλοποιήθηκαν σε μια μηχανή 2023 top tier σε σχέση με ένα top tier του 10+ετών πίσω.
Ioannisto Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, mixalispapafilis είπε Ειμαι κατοχος Tracer 9 GT μοντ. 2023 εδω κι ενα μηνα. Εχω αλλαξει 150 μηχανακια, απο το 1989 απο 100c.c εως 1200cc. Τιμιο πολυ, ποιοτικο, στριφτερο, δυνατο, ακριβο οπως τα παντα πλεον στη ζωη μας, αλλα μεχρι ηλικια των 40. Το TDM 900 καποτε διεσωσε τη YAMAHA, αυτο την ανεστησε. 150 μηχανακια;; δν το εχω ξανακουσει αυτο. Απο απλη περιεργεια, σου ειναι ευκολο να μας πεις ποιο ειναι το αγαπημενο σου;; αν θα επρεπε να μεινεις για παντα με μια μηχανη, ποια θα ηταν;
SaFiS Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2023 Κατοχος Fazer 600 S2 (o παλιος καλος εργατης της Yamaha) το 9 GT ειναι η καψουρα μου, αλλα δυστυχως για τωρα δεν. Φετος πηραμε αυτοκινητο, ισως σε κανα 2 με 3 χρονια αν δεν ξεφυγουν και αλλο οι τιμες. Το εχω οδηγησει, ειναι απλα αλλου συγκριτικα με το Fazer… Αν η τσεπη σου το μπορει, χτυπα το, η ζωη ειναι μικρη…
Black Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 21 hours ago, barimagas said: Απλά επειδή δεν έχω λεφτά να το αλλάξω βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο 😅😅🤣 χαχα σωστός!! ετσι δεν πέφτει η ψυχολογία 😆 οσο για το μεγεθος........ δεν ειναι μονο tracer ειναι ολα τους ετσι η 99% απο της καινούργιες μηχανές καλυτερα να πω 15 hours ago, Ioannisto said: 150 μηχανακια;; δν το εχω ξανακουσει αυτο. Απο απλη περιεργεια, σου ειναι ευκολο να μας πεις ποιο ειναι το αγαπημενο σου;; αν θα επρεπε να μεινεις για παντα με μια μηχανη, ποια θα ηταν; ε καλά......... φίλος από τοτε που πήρε δίπλωμα άλλαξε 24 μηχανές 2004-2023 όλες (εκτός από μια που ειναι παπάκι στην πραξη) ήταν καινούργιες και της άλλαζε σε λιγοτερο από 6 μήνες .σχεδόν καμία δεν έχει φτάσει 1500 χιλομετρα πολλά ουτε 1000 στην πράξη άστρωτη την εδεινε (βέβαια αυτά τα 1000 δεν την έστρωνε ακριβός κόφτες από τα πρώτα χιλομετρα) 12 hours ago, SaFiS said: Κατοχος Fazer 600 S2 (o παλιος καλος εργατης της Yamaha) το 9 GT ειναι η καψουρα μου, αλλα δυστυχως για τωρα δεν. Φετος πηραμε αυτοκινητο, ισως σε κανα 2 με 3 χρονια αν δεν ξεφυγουν και αλλο οι τιμες. Το εχω οδηγησει, ειναι απλα αλλου συγκριτικα με το Fazer… Αν η τσεπη σου το μπορει, χτυπα το, η ζωη ειναι μικρη… σε 3 χρονια θα βγει euro 6 οχι απλά θα ξεφύγουν η τημες..... αλλά καινουργιο θα το βλέπεις με κιάλια και πάρα πάρα πολλά μοντέλα θα αποσυρθούν καθώς δεν θα μπορουν να ανταπεξελθουν στους ρύπους 1 1
VonLoutsos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 On 08/07/2023 at 10:53, mixalispapafilis said: Ειμαι κατοχος Tracer 9 GT μοντ. 2023 εδω κι ενα μηνα. Εχω αλλαξει 150 μηχανακια, απο το 1989 απο 100c.c εως 1200cc. Τιμιο πολυ, ποιοτικο, στριφτερο, δυνατο, ακριβο οπως τα παντα πλεον στη ζωη μας, αλλα μεχρι ηλικια των 40. Το TDM 900 καποτε διεσωσε τη YAMAHA, αυτο την ανεστησε. Η απορία είναι γιατι GT και όχι GT+;
Black Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 6 minutes ago, VonLoutsos said: Η απορία είναι γιατι GT και όχι GT+; όπως βλέπεις ο άνθρωπος αλλάζει μηχανάκια μέσα σε λιγοτερο από 3 4 μήνες (βάση το τι γράφει ) το gt+ θα δώσει χωρίς ιδιαίτερο λόγο αλλά 2,5 χιλιαρικα + ποιο δύσκολα θα το δώσει για να πάρει το επόμενο
basilis_k6 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, Black Demis είπε σε 3 χρονια θα βγει euro 6 οχι απλά θα ξεφύγουν η τημες..... αλλά καινουργιο θα το βλέπεις με κιάλια και πάρα πάρα πολλά μοντέλα θα αποσυρθούν καθώς δεν θα μπορουν να ανταπεξελθουν στους ρύπους δεν νομιζω πως υπαρχει καν ακομα σαν σκεψη euro 6 για μοτοσυκλέτες 1
Black Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 30 minutes ago, basilis_k6 said: δεν νομιζω πως υπαρχει καν ακομα σαν σκεψη euro 6 για μοτοσυκλέτες δυστιχος ηδη κάπου διάβασα οτι ετοιμάζονται.....
greekfragma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 21 minutes ago, Black Demis said: δυστιχος ηδη κάπου διάβασα οτι ετοιμάζονται..... το οτι ετοιμάζονται μέχρι του να υλοποιηθεί απέχει πολύ.
Black Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 1 minute ago, greekfragma said: το οτι ετοιμάζονται μέχρι του να υλοποιηθεί απέχει πολύ. καλα αυτο ναι (βασικα μακάρι) γιατι μετά καινουργια μηχανη θα την βλέπουμε με τηλεσκόπιο Hubble
greekfragma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 1 minute ago, Black Demis said: καλα αυτο ναι (βασικα μακάρι) γιατι μετά καινουργια μηχανη θα την βλέπουμε με τηλεσκόπιο Hubble ψύχραιμη απάντηση για euro6. να σε δω τι θα γράφεις στις αμιγώς ηλεκτρικές όταν το μπρααααααπ μπρααααααπ θα γίνεται με ηχείο κάτω από τη σέλα
Black Demis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Just now, greekfragma said: ψύχραιμη απάντηση για euro6. να σε δω τι θα γράφεις στις αμιγώς ηλεκτρικές όταν το μπρααααααπ μπρααααααπ θα γίνεται με ηχείο κάτω από τη σέλα για αμηγος ηλεκτρικά δεν εχω θάμα (εχω οδηγήσει zero sr/f) από επιδώσεις κλπ θεριζουν ... αλλά δυστιχος εχω μόνο δυο νεφρά ετσι θα τα βλεπω σε κανα video μονο και κάνα τεστ drive 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα