Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kormos είπε

Καμμία σχέση αυτό που αναφέρεται στην προσφορά με αυτό που αναφέρεις 🙂

Γνωρίζεις τις διαφορές ή να παραθέσω λινκ?

Μφχ

Είχα πάρει από προηγούμενη προσφορά αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ.

Γνωρίζεις αν ακόμα ισχύει η ένωση και αναβάθμιση σε οικογενειακό?

Εγώ που δεν ξέρω τις διαφορές στις εκδόσεις, μπορείς να μου τις δείξεις?

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, telis είπε

Εγώ που δεν ξέρω τις διαφορές στις εκδόσεις, μπορείς να μου τις δείξεις?

Με ένα απλό κλικ τις βρίσκεις...

Θα σε απαλλάξω από αυτό το παραπάνω κλικ...

https://www.office.com

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ChrisTopGR είπε

Το έγραψα γιατί οι περισσότεροι ενδιαφέρονται όντως απλά για τις Office εφαρμογές όταν μπαίνουν σε τέτοια θέματα οπότε να πάρουν σκέτο το 19 (όχι του 4εύρου, αλλά του 15αριού που γίνεται bind) είναι καλύτερο deal για αυτούς.

🤣🤣 🤣

Δημοσ.

Μπαινουμε σε συζητησεις που δεν οδηγουν πουθενα. Ωραιο το 365 αλλα πρεπει καθε χρονο να βρισκουμε κλειδια και αθροιστικα το κοστος παει πανω οσο και να τα βρισκουμε σε προσφορα. Για οσους θελουμε το office για να κανουμε απλα τη δουλεια μας πιστευω οτι κλειδια retail μπορουν να κανουν τη δουλεια μια χαρα. Απο εκει και περα ειναι θεμα αναγκων του καθε χρηστη (αν πχ θελει και online χωρο απο ms) και φυσικα ποσα λεφτα εχει ο καθενας διαθεσιμα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον ts διότι τελειώνει το δικό μου 365 αρχές Αυγούστου και τα 60φευγα ευρώ μου φαίνονται πολλά.Θα τιμησω.

Πιστεύω ότι για τα 28,5€ είναι μια χαρά διότι έχουμε και 1tb cloud το οποίο πιστεύω καλύπτει όλους μας.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Atropos28 είπε

Εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον ts διότι τελειώνει το δικό μου 365 αρχές Αυγούστου και τα 60φευγα ευρώ μου φαίνονται πολλά.Θα τιμησω.

Πιστεύω ότι για τα 28,5€ είναι μια χαρά διότι έχουμε και 1tb cloud το οποίο πιστεύω καλύπτει όλους μας.

Ακριβως! Να δεις ποσο μια χαρα ειναι σε αυτα τα χρηματα να σου δινει 6 χρηστες στο family, με ξεχωριστο αποθηκευτικο χωρο! Μακαρι να μπορεσω να προσθεσω 1-2 χρονια ακομα. Μας εχει βολεψει πολυ (δουλεια-σχολεια)

Αφηστε λοιπον εμας που μας καλυπτει η προσφορα να ασχολουμαστε και οποιον δεν τον ενδιαφερει απλα ας μη συμμετεχει.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ChrisTopGR είπε

Η προσφορά για MS 365 legit είναι δεν ήταν ο σκοπός του post μου να την καταρίψω. :)

Το έγραψα γιατί οι περισσότεροι ενδιαφέρονται όντως απλά για τις Office εφαρμογές όταν μπαίνουν σε τέτοια θέματα οπότε να πάρουν σκέτο το 19 (όχι του 4εύρου, αλλά του 15αριού που γίνεται bind) είναι καλύτερο deal για αυτούς.

Και μένα θα με ενδιέφερε αυτο

Δημοσ.

Καποιοι βλεπουν την προσφορα ! και στην αναρτηση δεν κανουν καν ενα Like :P
Και καποιοι γραφουν απο κατω οτι "σχετικο ασχετο"

θα το σκεφτω πολυ να ξανα βαλω καποια προσφορα που θα δω :)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, venuets είπε

Θα δω τη λεπτομέρεια χρόνου. Γιατί έχω ή 3 ή 4 από προηγούμενη προωθητική ενέργεια.

Αλλιώς θα βάλω 1-2 ακόμα στη λίστα 🤓

3 λεπτά πριν, venuets είπε

Καποιοι βλεπουν την προσφορα ! και στην αναρτηση δεν κανουν καν ενα Like :P
Και καποιοι γραφουν απο κατω οτι "σχετικο ασχετο"

θα το σκεφτω πολυ να ξανα βαλω καποια προσφορα που θα δω :)

Μην το σκέφτεσαι καν αυτό...

Κοίτα εσύ να νιώθεις καλά με αυτό που κάνεις...

• Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, kormos είπε

Θα δω τη λεπτομέρεια χρόνου. Γιατί έχω ή 3 ή 4 από προηγούμενη προωθητική ενέργεια.

Αλλιώς θα βάλω 1-2 ακόμα στη λίστα 🤓

Ενημέρωσέ μας για να τσιμπήσω και εγώ 2-3 😛 Thanks για το post!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, stcp είπε

Νομιζω οτι αυτο αναφερεται στο να αγορασεις συνδρομη Personal αν εχεις family, μεσα απο το account σου.

Εγω βρηκα αυτο στο support της MS:

For example, if you use a Microsoft 365 Personal product key to renew, and you currently have aMicrosoft 365 Family subscription, you'll be offered a choice to stay with Microsoft 365 Family subscription and receive less than a year of subscription benefits, since Microsoft 365 Family costs more, or you can switch to Microsoft 365 Personal.

Δηλαδη σου δινει τη δυνατοτητα να μεινεις σε family, αλλα για λιγοτερο απο 1 χρονο...Ποσο λιγοτερο ομως???🤔

Είχα ενεργοποιήσει 2-3 συνδρομές personal από αντίστοιχες προσφορές, τις ενεργοποίησα και μετά το γύρισα σε family.

Όταν αργότερα αγόρασα άλλο ενα χρόνο personal και τον ενεργοποίησα στο family, μου έδωσε είτε 8 είτε 9 μήνες επιπλέον αντί για 12.

Άρα άμα έχεις ήδη family και θες να ενεργοποιήσεις μια personal συνδρομή, σου βγαίνει ετησίως περίπου 38-42 ευρώ (αναλόγως αν σου δίνει 8 ή 9 μήνες).

• Thanks 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, defaultuser2003 είπε

Είχα ενεργοποιήσει 2-3 συνδρομές personal από αντίστοιχες προσφορές, τις ενεργοποίησα και μετά το γύρισα σε family.

Τις ενεργοποιείς όλες μαζί ή κρατάς τον κωδικό και μετά από ένα χρόνο χρησιμοποιείς κάποιον άλλο;

Δημοσ.

Τους βάζεις όλους μαζί στην αρχή και μετά κάνεις τη μετατροπή σε family. Είχα βάλει 5 μαζεμένα

Εγώ το πήρα για το cloud storage για να αποθηκεύει τις φωτογραφίες από τα κινητά, όταν σταμάτησε η google να τις αποθηκεύει τσάμπα

5€/χρήστη/χρόνο για 1TB. Not bad at all

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, transparent είπε

Τους βάζεις όλους μαζί στην αρχή και μετά κάνεις τη μετατροπή σε family. Είχα βάλει 5 μαζεμένα

Εγώ το πήρα για το cloud storage για να αποθηκεύει τις φωτογραφίες από τα κινητά, όταν σταμάτησε η google να τις αποθηκεύει τσάμπα

5€/χρήστη/χρόνο για 1TB. Not bad at all

Η προβολή των φωυογραφιων βέβαια γίνεται μέσα από την εφαρμογή one drive η οποία είναι εντελώς basic συγκριτικά με Google photos και apple photos 

πολύ φθηνή η τιμή του storage αλλά όχι για φωτογραφίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...