venuets Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Προσφορα στο Γερμανο για 1 χρονο τα Microsoft Office 365 στα 28,51 Ευρω https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/computer-software/programs-applications/microsoft-365-gia-prosopiki-xrisi-1-etos-ellinika/agglika/?productId=20384503&fname=&fvalue= Τιμη Skroutz 36.90 https://www.skroutz.gr/s/31551129/Microsoft-Office-365-Personal-Αγγλικά-συμβατό-με-Mac-Windows-για-1-Χρήστη-και-1-Έτος-χρήσης-Medialess-P8.html 7 5
ChrisTopGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Όσοι ενδιαφέρονται μόνο για Office μπορούν να πάρουν το Office 2019 Professional Plus από κλειδάδικο σε έκδοση που γίνεται bind κανονικά στο Microsoft account σας για να το 'χετε για πάντα με 15 ευρώ. 2 1
kormos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, ChrisTopGR είπε Όσοι ενδιαφέρονται μόνο για Office μπορούν να πάρουν το Office 2019 Professional Plus από κλειδάδικο σε έκδοση που γίνεται bind κανονικά στο Microsoft account σας για να το 'χετε για πάντα με 15 ευρώ. Καμμία σχέση αυτό που αναφέρεται στην προσφορά με αυτό που αναφέρεις 🙂 Γνωρίζεις τις διαφορές ή να παραθέσω λινκ? Μφχ 38 λεπτά πριν, venuets είπε Προσφορα στο Γερμανο για 1 χρονο τα Microsoft Office 365 στα 28,51 Ευρω https://www.germanos.gr/product/laptops-peripherals/computer-software/programs-applications/microsoft-365-gia-prosopiki-xrisi-1-etos-ellinika/agglika/?productId=20384503&fname=&fvalue= Τιμη Skroutz 36.90 https://www.skroutz.gr/s/31551129/Microsoft-Office-365-Personal-Αγγλικά-συμβατό-με-Mac-Windows-για-1-Χρήστη-και-1-Έτος-χρήσης-Medialess-P8.html Είχα πάρει από προηγούμενη προσφορά αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Γνωρίζεις αν ακόμα ισχύει η ένωση και αναβάθμιση σε οικογενειακό? 3
venuets Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, ChrisTopGR είπε Όσοι ενδιαφέρονται μόνο για Office μπορούν να πάρουν το Office 2019 Professional Plus από κλειδάδικο σε έκδοση που γίνεται bind κανονικά στο Microsoft account σας για να το 'χετε για πάντα με 15 ευρώ. απο κλειδαδικο παιρνεις και με 4 ευρω τα 2021 αλλα εδω μιλαμε για αλλο πραμα φιλε μ! Δες απλα της διαφορες! 1 λεπτό πριν, kormos είπε Καμμία σχέση αυτό που αναφέρεται στην προσφορά με αυτό που αναφέρεις 🙂 Γνωρίζεις τις διαφορές ή να παραθέσω λινκ? Μφχ Είχα πάρει από προηγούμενη προσφορά αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ. Γνωρίζεις αν ακόμα ισχύει η ένωση και αναβάθμιση σε οικογενειακό? Νομιζω πως ναι! Προσωπικα ειχα ηδη οικογενειακο ! 1
ChrisTopGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Η προσφορά για MS 365 legit είναι δεν ήταν ο σκοπός του post μου να την καταρίψω. Το έγραψα γιατί οι περισσότεροι ενδιαφέρονται όντως απλά για τις Office εφαρμογές όταν μπαίνουν σε τέτοια θέματα οπότε να πάρουν σκέτο το 19 (όχι του 4εύρου, αλλά του 15αριού που γίνεται bind) είναι καλύτερο deal για αυτούς. 1
venuets Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 6 λεπτά πριν, ChrisTopGR είπε Η προσφορά για MS 365 legit είναι δεν ήταν ο σκοπός του post μου να την καταρίψω. Το έγραψα γιατί οι περισσότεροι ενδιαφέρονται όντως απλά για τις Office εφαρμογές όταν μπαίνουν σε τέτοια θέματα οπότε να πάρουν σκέτο το 19 (όχι του 4εύρου, αλλά του 15αριού που γίνεται bind) είναι καλύτερο deal για αυτούς. πάμε πάλι! είσαι σίγουρος ότι δεν γίνετε γιατί μπορώ να σου καταρρίψω τν μύθο ! Απλα δοκιμασε να αγορασεις απο το σωστο Κλειδαδικο! που εγω προσωπικα δεν τα προμωταρο γιατι αν παει κατι λαθος για καποιον δεν θα του λυσω εγω το προβλημα. 2
pflipsen Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν πάρω 2 θα είναι για 2 χρόνια και ούτω καθεξής;
kormos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 14 λεπτά πριν, ChrisTopGR είπε Η προσφορά για MS 365 legit είναι δεν ήταν ο σκοπός του post μου να την καταρίψω. Το έγραψα γιατί οι περισσότεροι ενδιαφέρονται όντως απλά για τις Office εφαρμογές όταν μπαίνουν σε τέτοια θέματα οπότε να πάρουν σκέτο το 19 (όχι του 4εύρου, αλλά του 15αριού που γίνεται bind) είναι καλύτερο deal για αυτούς. Γιατί δεν ανοίγεις ένα νέο μήνα να ενημερώσεις τους ενδιαφερόμενους και να μείνει αυτό καθαρό?
stcp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, pflipsen είπε Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν πάρω 2 θα είναι για 2 χρόνια και ούτω καθεξής; Ναι. Αν καποιος το δοκιμασει σε family και δουλεψει (παλι) ας μας πει. 2
ChrisTopGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, venuets είπε πάμε πάλι! είσαι σίγουρος ότι δεν γίνετε γιατί μπορώ να σου καταρρίψω τν μύθο ! Απλα δοκιμασε να αγορασεις απο το σωστο Κλειδαδικο! που εγω προσωπικα δεν τα προμωταρο γιατι αν παει κατι λαθος για καποιον δεν θα του λυσω εγω το προβλημα. Δεν είμαι, ό,τι λένε οι ίδιοι στις αγγελίες λέω.
DrFreeman Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 43 minutes ago, pflipsen said: Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν πάρω 2 θα είναι για 2 χρόνια και ούτω καθεξής; Γίνεται. Είχα αγοράσει 5 κάρτες σε προσφορά BF και κάθε χρόνο ενεργοποιούσα από μία. Μπορεί να γίνει και σωρευτικά αν θυμάμαι καλά. 1 1
jimbo77 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, stcp είπε Ναι. Αν καποιος το δοκιμασει σε family και δουλεψει (παλι) ας μας πει. Ενδιαφέρομαι και εγώ για το οικογενειακό - αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως extension
elpenor Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 49 λεπτά πριν, jimbo77 είπε Ενδιαφέρομαι και εγώ για το οικογενειακό - αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως extension Όπως μας έδειξε ο @djuan1988 αν έχεις ήδη family και προσθέσεις το συγκεκριμένο θα σου μετατρέψει το family σε personal. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι σε λογαριασμό που δεν έχει ήδη family να κάνεις stack 2-3 personal και μετά να τα μετατρέψεις σε family.
stcp Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 21 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Νομιζω οτι αυτο αναφερεται στο να αγορασεις συνδρομη Personal αν εχεις family, μεσα απο το account σου. Εγω βρηκα αυτο στο support της MS: For example, if you use a Microsoft 365 Personal product key to renew, and you currently have aMicrosoft 365 Family subscription, you'll be offered a choice to stay with Microsoft 365 Family subscription and receive less than a year of subscription benefits, since Microsoft 365 Family costs more, or you can switch to Microsoft 365 Personal. Δηλαδη σου δινει τη δυνατοτητα να μεινεις σε family, αλλα για λιγοτερο απο 1 χρονο...Ποσο λιγοτερο ομως???🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις