Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα για αρχή να αλλάξεις λογιστή. Το παιδί είναι προστατευόμενο μέλος της οικογένειας σου. Το μόνο πρόβλημα που πιθανόν να υπάρχει είναι να έχεις εσύ μαύρα εισοδήματα και να μην μπορείς να δικαιολογήσεις αυτά που θα ξοδεύει ο μικρός. Σε αυτή την περίπτωση μην αλλάξεις λογιστή!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gx2 είπε

Εγώ θα έλεγα για αρχή να αλλάξεις λογιστή. Το παιδί είναι προστατευόμενο μέλος της οικογένειας σου. Το μόνο πρόβλημα που πιθανόν να υπάρχει είναι να έχεις εσύ μαύρα εισοδήματα και να μην μπορείς να δικαιολογήσεις αυτά που θα ξοδεύει ο μικρός. Σε αυτή την περίπτωση μην αλλάξεις λογιστή!

Εννοείται πως τα εισοδήματα είναι νόμιμα 😛 

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σας, θα μπει συνδικαιούχος με τη δική του κάρτα :)

Δημοσ.

Δεν ξέρω τα νόμιμα, αλλά revolut δεν θα βόλευε; Του βγάζετε μια να έχει και την χρησιμοποιεί και για να κάνει και ανάληψη.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

18 ανοιξα τον δικο μου λογαριασμο (πριν καν τελειωσω λυκειο), και για την περιοδο που ημουν φοιτητης απλα οι γονεις μου εβαζαν χρηματα. Δικαιουχος ειμαι μονο εγω.

Δεν υπαρχει κανενα θεμα για προστατευομενα μελη.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

18 ανοιξα τον δικο μου λογαριασμο (πριν καν τελειωσω λυκειο), και για την περιοδο που ημουν φοιτητης απλα οι γονεις μου εβαζαν χρηματα. Δικαιουχος ειμαι μονο εγω.

Δεν υπαρχει κανενα θεμα για προστατευομενα μελη.

Κι εγώ άνοιξα λογαριασμό μόνος μου ως φοιτητής και μου έδωσαν φοιτητική πιστωτική αλλά τότε δεν σε ρωταγαν γενικά ούτε κάθε τόσο σου ζηταγε επικαιροποιηση στοιχείων η τράπεζα 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Maurikycli είπε

τότε δεν σε ρωταγαν γενικά ούτε κάθε τόσο σου ζηταγε επικαιροποιηση στοιχείων η τράπεζα 

Μπα, δεν μου εχει ξανα ζητησει, και εχουν περασει 8 χρονια. Μονο οταν εβγαλα και εγω φοιτητικη πιστωτικη, που απλα πηγα μηδενικο εκκαθαριστικο? Οτι ειμαι προστατευομενο μελος? Δεν θυμαμαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο γιος μου έχει λογαριασμό στη Eurobank από την αρχή που ήταν φοιτητής στον οποίο είμαι συνδικαιούχος (όχι το αντίθετο). Δεν είχα ποτέ θέμα ούτε σαν εξαρτώμενο μέλος με μηδενικό εισόδημα (χωρίς υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης) ούτε σαν εξαρτώμενο μέλος με εισόδημα (έπιασε δουλειά και από φέτος κάνει φορολογική δήλωση). Ίσα ίσα που δεν υπολογίζονται και οι τόκοι (μιλάμε για 3 λεπτά) για την υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης μιας και μπορώ να τους δηλώσω εγώ. Αλλά και το γεγονός ότι είναι εξαρτώμενο σημαίνει ότι εσύ καλύπτεις τα έξοδά του. Πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι μόνο αν στον λογαριασμό αυτό έμπαινε ένα μεγάλο ποσό από κάποιον άλλο πχ παππούς.

Επεξ/σία από stathisp
  • Like 1
Δημοσ.

Αν περάσεις κάρτα στο Google Pay δεν χρειάζεται 2FA κλπ. 
Απλά θα μπορεί μόνο να πληρώσει με κινητό και όχι να κάνει ανάληψη. (supermarket, φαγητό, λογαριασμούς) 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, RcManiac είπε

Αν περάσεις κάρτα στο Google Pay δεν χρειάζεται 2FA κλπ. 
Απλά θα μπορεί μόνο να πληρώσει με κινητό και όχι να κάνει ανάληψη. (supermarket, φαγητό, λογαριασμούς) 

Μπορείς και αναλήψεις σε ATM Eurobank και σε μερικά Εθνικής. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μπα, δεν μου εχει ξανα ζητησει, και εχουν περασει 8 χρονια. Μονο οταν εβγαλα και εγω φοιτητικη πιστωτικη, που απλα πηγα μηδενικο εκκαθαριστικο? Οτι ειμαι προστατευομενο μελος? Δεν θυμαμαι.

Είχα καθυστερήσει κάποια στιγμή πάνω από εξάμηνο και μου μπλοκαραν τις συναλλαγές από το Web banking 😕

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...