Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα usb συσκευών στα windows 11

MINDER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με αυτό το θέμα θέλω να δώσω λύση και να γλυτώσω από έξοδα ταλαιπωρία και σπάσιμο νεύρων πολλούς που θα αναζητήσουν την λύση στο google αλλά δεν θα την βρούνε ποτέ.

Θα αρχίσω με την δικιά μου εμπειρία.

Είχα κάνει αναβάθμιση μέσα από τα windows 10 στα 11.

Μετά από ένα σημείο προφανώς μετά από κάποια ενημέρωση των windows 11 άρχισε να μην φορτώνει τους drivers για το usb στικάκι για bluetooth.

Βρε έτσι βρε αλλιώς τίποτα δεν δούλευε.

Ε λέω πάει χάλασε και παράγγειλα άλλο ακριβό σκέφθηκα να πάρω ένα ποιοτικό αυτή την φορά ... 

Αγόρασα επιτέλους μετά δυόμιση χρόνια νέα κάρτα γραφικών αλλά επειδή είχα θεματάκια με το μέγεθος των χαρακτήρων είτε σε προγράμματα είτε στην επιφάνεια εργασίας ήταν σαν να γελάει κάποιος αλλά είχα και κάποια άλλα θεματάκια άσχετα και αποφάσισα να κάνω καθαρή εγκατάσταση των windows 11

Έτσι και έγινε.

Όλα πλέον καλά τα προβλήματα εμφάνισης έφτιαξαν και κάποια άλλα που είχα όμως ...

Ανακάλυψα ότι δεν αναγνωριζόταν το πληκτρολόγιο logitech g19 από το πρόγραμμα της logitech και ο dr;iver στην διαχείρηση συσκευών είχε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με αυτή του bluetooth.

Λέω δεν μπορεί να λειτουργούσε το πληκτρολόγιο πριν και τώρα στην καθαρή εγκατάσταση να μην λειτουργεί.

Βασικά δεν λετουργούσε η lcd οθόνη του.

Το googlaro και βρίσκω και άλλον που είχε ακριβώς το ίδιο θέμα.

Κάνω μια εγκατάσταση των windows 11 στο VMware Workstation Pro και τι έγινε ; 

Εκεί λειτουργούσε η οθόνη lcd.

Λέω κάτι δεν παει με τα windows καλά.

Και το βρήκα τελικά τυχαία σε ένα βίντεο κάποιου που αρχικά δεν μπορούσε να εγκαταστήσει τα πρόγραμμα της Logitech gaming software και να λειτουργεί κανονικά στα windows 11

Θα πρέπει να κάνετε την εξής αλλαγή ...

Settings - Privacy & Security - Windows Security - Device Security - Core Isolation Details -

Memory Identity = ----->Off <-------

Μετά από αυτό το πληκτρολόγιο της Logitech αναγνωρίστηκε από το πρόγραμμα της logitech και ο οδηγός του στην διαχείρηση οδηγών πλέον λειτουργεί κανονικά.

Μετά από αυτό σκέφθηκα το αυτονόητο και λέω στον εαυτό μου ... λες ; 

Έψαξα και βρήκα που έχω το bluetooth στικάκι.

Το συνδέω και μαντέψετε .... λειτουργούσε πλέον κανονικά και αυτό.

Τσάμπα τα λεφτά που παράγγειλα το άλλο και πιθανόν και το άλλο να μην λειτουργούσε και αυτό.

Τώρα απέμεινε ένα πρόβλημα να λύσω ... πως όταν "ξυπνάει" ο υπολογιστής θα ανοίγει η οθόνη.

Ενώ πριν λειτουργούσε κανονικά στην καθαρή εγκατάσταση έχει το θεματάκι αυτό.

Ευτυχώς το τελευταίο ... που θα πάει θα βρω την λύση και σε αυτό.

Το θέμα είναι ότι τουλάχιστον κάποιον ή κάποιους από εσάς θα σας γλυτώσω από την ταλαιπωρία και ίσως και έξοδα και να νομίζετε ότι κάποιες συσκευές σας έχουν πρόβλημα όπως την πάτησα εγώ. Κάτι είναι και αυτό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το core isolation είναι στοιχείο ασφαλείας, για να παίξει ένας οδηγός δεν είναι ότι καλύτερο να βγαίνει, αν υποθέσουμε ότι αυτό φταίει 

Επεξ/σία από Aris_
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...