Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ πίστευα ότι είχε τελειώσει αυτό το βιολί με την Wind (το έκανε συνεχώς παλιά με χρέωση 1€ για 20mb) ξαφνικά μου ήρθε χρέωση χρήσης data στο καρτοκινητό ενώ ήμουν σε WiFi.

Επικοινώνησα άμεσα μαζί τους και ζήτησα να αφαιρεθεί η χρέωση  αυτή. Ήταν σε δεύτερα και παρά το robot τους και τα 1024mb που χορήγησαν παρά την θέληση μου ακέραια.

Και εδώ ξεκινάει το δούλεμα το οποίο παραθέτω για εκπαιδευτικούς λόγους:

Για να διευθετηθεί το θέμα σας με τον καλύτερο τρόπο, θα προωθήσω την επικοινωνία μας σε συνάδελφο από το εξειδικευμένο τμήμα και θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Και ποιος ήταν ο αρμόδιος ; ο Ρετζέπ (όχι ο Ερντογάν) από το outsourcing να απαντά αυτιστικά:

Καλημέρα σας, είμαι o Ρετζέπ. Μας συγχωρείτε για την καθυστέρηση ! Η υπηρεσία αυτή αποτελεί τη βασική χρέωση της καρτοκινητής όταν πραγματοποιείτε κίνηση δεδομένων χωρίς να έχετε ενεργό πακέτο , όπως όταν πραγματοποιείτε μια κλήση ενώ δεν έχετε διαθέσιμα λεπτά ομιλίας η αφαίρεση γίνεται από το χρηματικό σας υπόλοιπο έτσι γίνεται και με την κίνηση των δεδομένων.Μπορείτε να συμβουλευτείτε και τον τιμοκατάλογο f2g: https://www.wind.gr/gr/f2g/timokatalogos/

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Αφού πούλησαν όση τρέλα μπορούσαν στο τέλος και στο παρά τσακ της καταγγελίας το επέστρεψαν.

Αν τους αφήσεις λέγοντας "σιγά τα λεφτά" θα το ξανακάνουν σίγουρα δείχνει η προηγούμενη εμπειρία μου με αυτούς.

• Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Aprile είπε

Αφού πούλησαν όση τρέλα μπορούσαν στο τέλος και στο παρά τσακ της καταγγελίας το επέστρεψαν.

Αν τους αφήσεις λέγοντας "σιγά τα λεφτά" θα το ξανακάνουν σίγουρα δείχνει η προηγούμενη εμπειρία μου με αυτούς.

Να εχεις λιγο στο πισω μερος του μυαλου σου αν εχεις τα δεδομενα ανοικτα (ακομα και να μην εχεις πακετο και πας να κανεις κληση ενω εισαι σε 4g/5g η κληση τραβαει και δεδομενα

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Να εχεις λιγο στο πισω μερος του μυαλου σου αν εχεις τα δεδομενα ανοικτα (ακομα και να μην εχεις πακετο και πας να κανεις κληση ενω εισαι σε 4g/5g η κληση τραβαει και δεδομενα

Επίσης αν κάνει διακοπή για λίγο το ιντερνετ στο wifi το κινητό μπαίνει αυτόματα σε δεδομένα. Τουλάχιστον το δικό μου κινητό αυτό κάνει εφόσον είναι ανοιχτά τα δεδομένα.

Δημοσ.

Όχι σε εμένα πρέπει να ανοίξω εγώ τα data δεν πάει αυτόματα. Εξάλλου έστειλαν χρέωση 00.00 μεσάνυχτα ήταν προγραμματισμένο...

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Aprile είπε

Όχι σε εμένα πρέπει να ανοίξω εγώ τα data δεν πάει αυτόματα. Εξάλλου έστειλαν χρέωση 00.00 μεσάνυχτα ήταν προγραμματισμένο...

Να σου πω και κάτι άλλο πολλές εφαρμογές ακόμα και με κλειστά τα δεδομένα με όλες της εξυπνάδες που πατάνε κατά την αποδοχή έχουν δικαίωμα να ανοίξουν μόνες τους τα δεδομένα για να κάνουν την ανανέωση τους

Μαλωνα κοντά ένα μήνα με την cosmote μέχρι να καταλάβω ότι τελικά ένα 3rd party widget έκανε την δουλειά από όταν το απεγκατεστησα δεν ξανά είδα μυνημα χρέωσης για δεδομένα

• Like 1
Δημοσ.

Με την αλλαγή της ημέρας δεν αποφασίζει καμία εφαρμογή να σου ανοίξει data.

Μόνο το "καταλάθος επίτηδες" παρόχων που ζήλεψαν τα κέρδη κλεφτοεταιρειών με πενταψήφια. Το ίδιο ποσό χρεώνουν και οι δύο εξάλλου.

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Aprile είπε

Με την αλλαγή της ημέρας δεν αποφασίζει καμία εφαρμογή να σου ανοίξει data.

Μόνο το "καταλάθος επίτηδες" παρόχων που ζήλεψαν τα κέρδη κλεφτοεταιρειών με πενταψήφια. Το ίδιο ποσό χρεώνουν και οι δύο εξάλλου.

Μην περνεις ορκο , η παραπανω εφαρμοση τραβουσε παντα 12 , η δικαιολογια του developer ηταν οτι τραβαει νεα δεδομενα για να μπορει να ενημερωνει εγκαιρα για αλλαγες καιρου τον χρηστη ,  και πιστεψε με αν δεις τα Log εφαρμογων που ανοιγουν οποτε θελουν gps η δεδομενα θα καταλαβεις οτι δεν μιλαμε παντα για λαθος του παροχου

οσο μιλαμε για smartphone και οχι για feature phone τοτε στο 90% τον περιπτωσεων καποια εφαρμοφη κανει τη μαλακια και τραβαει δεδομενα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...