floba Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 59 λεπτά πριν, Marduk1 είπε κανεις δν τα βαζει με τον γιγαντα Ποιος ειναι ο γιγαντας ο Εξινος;;🥲🥲🥲🥲🥲 1
ChimairaX Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Εγώ αν δεν το δω με τα ίδια μου τα μάτια δεν το πιστεύω.
Retromaniac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μετά τα nano πάλι με nano θα μετράμε. Δεν νομίζω να προτιμήσουν πχ τα 500pico αλλά τα 0.5 nano. Όταν πέσει κάτω από 0.1 nano (που δεν ξέρω αν είναι φυσικά δυνατόν να γίνει αυτό) τότε μάλλον θα το αλλάξουν 2
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 στα dark dungeons του insomnia community το 1nm ειναι ηδη πραγματικοτητα και σε λειτουργια
Rattlehead Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 49 λεπτά πριν, Apaleytos80 είπε "Σημασία δεν εχει το μέγεθος του " Έπρεπε να το κόψεις εκεί,μετά μας τα χάλασες...🤣
Vempire_G4 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, georgiosmix είπε Μετά τα νάνο πως θα μετράμε με χόμπιτ ;;; Με pico Milimetre, micrometer, nanometer, picometer
oldnew Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Rattlehead είπε Άντε και στα 0nm εύχομαι με το καλο Στα 0 δύσκολο, αλλά στα 0.1 θεωρητικά πιθανό καθώς είναι 1 ατομο..
michael92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Από ότι διαβάζω πάντως τα 3nm της Samsung είναι αρκετά υποδεέστερα από τα 3nm της TSMC. 6 ώρες πριν, georgiosmix είπε Μετά τα νάνο πως θα μετράμε με χόμπιτ ;;; Κανονικά pico, αλλά η Intel έχει ήδη αρχίσει να μετράει σε Angstrom (0.1nm ή 100pm). Όπως και να έχει εδώ και πολλά χρόνια το μέγεθος της λιθογραφίας δεν ανταποκρίνεται στο marketing. 4
load Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Επειδη δεν εχω παρακολουθησει τελευταια, αυτο ειναι actual 3nm gate transistor? ή παιζουν με τα μεγεθη των components για λογους marketing? αν ειναι οντως 3nm finfet , πως αντιμετωπιζουν το quantum tunneling?
michael92 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, load είπε Επειδη δεν εχω παρακολουθησει τελευταια, αυτο ειναι actual 3nm gate transistor? ή παιζουν με τα μεγεθη των components για λογους marketing? αν ειναι οντως 3nm finfet , πως αντιμετωπιζουν το quantum tunneling? Τα 3nm δεν είναι FinFET αλλά GAAFET (Gate All Around) 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, load είπε Επειδη δεν εχω παρακολουθησει τελευταια, αυτο ειναι actual 3nm gate transistor? ή παιζουν με τα μεγεθη των components για λογους marketing? αν ειναι οντως 3nm finfet , πως αντιμετωπιζουν το quantum tunneling? Δεν είναι πραγματικά 3nm. Τα 7 nm για παράδειγμα είναι ρεαλιστικά 40-45.
kinq1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Ενα μόριο DNA έχει διάμετρο περίπου 2,5 nm, το φτάσανε σχεδόν κι αυτό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα