orestoulis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Η γυναίκα μου δεν το έχει καθόλου με το παρκάρισμα (duh!). Έτσι θα είθελα να της βάλω μια κάμερα ή έναν αισθητήρα να κάνει μπιπ-μπιπ όταν είναι στα πρόθυρα τσουγκρίσματος με τον απο πίσω. Εχει κανείς καμία ιδέα σχετικά με την διαδικασία, τα εργαλία και το κόστος εγατάστασης.
tasanton Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Ξόδεψε λίγο χρόνο να τη βοηθήσεις να το αποκτήσει. Καλό θα είναι για όλους. Αλλιώς ψάξε για αισθητήρες παρκαρίσματος μπρος/πίσω για το αυτοκίνητό σας.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Βάλε ενα αισθητήρα πίσω και ειναι οκ, δεν θέλεις τίποτα αλλο. Οι αισθητήρες πισω πλέον διευκολύνουν και πολύ έμπειρους οδηγούς είναι απαραίτητοι Στο AliExpress το βρίσκεις και με τα μισά λεφτά https://www.bestprice.gr/search?q=car+parking+sensor 2
hp8 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, orestoulis είπε ή έναν αισθητήρα να κάνει μπιπ-μπιπ όταν είναι στα πρόθυρα τσουγκρίσματος με τον απο πίσω. Εχει κανείς καμία ιδέα σχετικά με την διαδικασία, τα εργαλία και το κόστος εγατάστασης. https://www.ideahellas.gr/product/aisthitiras-parkarismatos/ https://www.ideahellas.gr/product/systima-parkarismatos-me-othoni-set-me-4-aisthitires-parking-sensor-oem-asimi/ Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από hp8 1
Stefanos683 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, orestoulis είπε Η γυναίκα μου δεν το έχει καθόλου με το παρκάρισμα (duh!). Έτσι θα είθελα να της βάλω μια κάμερα ή έναν αισθητήρα να κάνει μπιπ-μπιπ όταν είναι στα πρόθυρα τσουγκρίσματος με τον απο πίσω. Εχει κανείς καμία ιδέα σχετικά με την διαδικασία, τα εργαλία και το κόστος εγατάστασης. βαλε μαξιλαρια κ σαμπρελες στους προφυλακτηρες,χαχα τωρα σοβαρα, βρειτε χρονο να κανει 10,40 ,80! προβες προπονησεις σε οπισθιο παρκαρισμα να αποκτησει μεγαλη ευχερεια , στριβοντας ΟΛΟ το τιμονι, οχι λιγο που κανουν οι αρχαριοι κ μετα λενε δεν μπαινει με τπτ να δεις θα το στριβει μεχρι τη μεση κλασικα
orestoulis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Βάλε ενα αισθητήρα πίσω και ειναι οκ, δεν θέλεις τίποτα αλλο. Οι αισθητήρες πισω πλέον διευκολύνουν και πολύ έμπειρους οδηγούς είναι απαραίτητοι Στο AliExpress το βρίσκεις και με τα μισά λεφτά https://www.bestprice.gr/search?q=car+parking+sensor Ευχαρσστω. ειναι ευκολα στην εγκατασταση αυτα ή πρεπει να τα παω σε μαστορα; 1 ώρα πριν, hp8 είπε https://www.ideahellas.gr/product/aisthitiras-parkarismatos/ https://www.ideahellas.gr/product/systima-parkarismatos-me-othoni-set-me-4-aisthitires-parking-sensor-oem-asimi/ Τα ξερετε αυτα; ειναι αξιοπιστα ή ολα ιδια ειναι; Δεν θα ηταν καλυτερα με καμερα; Ευχαριστω οσους βοηθανε!
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, orestoulis είπε Ευχαρσστω. ειναι ευκολα στην εγκατασταση αυτα ή πρεπει να τα παω σε μαστορα; Θελεις μαστορα δεν μπορεις μονο σου, ειναι ολοκληρη ιστορια 1
StamTheMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Βρες μερικα tips απο το διαδικτυο,εχει πολλα tutorials για παρκαρισμα,που βοηθανε και τους πιο εμπειρους. Οχι εμενα,εγω παρκαρω με κλειστα ματια,απλα ακουω το γκουπ.
tsofras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Θελεις μαστορα δεν μπορεις μονο σου, ειναι ολοκληρη ιστορια Ανάλογα αν πιάνουν τα χέρια του , 4 τρύπες είναι, να περάσεις τα καλώδια μέχρι μπρος και να κλέψεις ρεύμα από την όπισθεν Εγώ δεν θα το έκανα αλλά δεν είναι κάτι τραγικό αν το έχεις με τα παραπάνω 1
gx2 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπορείς να πάρεις και χωρίς οθόνη, μόνο με ηχητικό. Ανοίγεις 4 τρύπες στον προφυλακτήρα με το ποτηροτρύπανο που συνήθως περιλαμβάνεται και κλέβεις από το πίσω φανάρι με τρία καλώδια, ρεύμα +12, γείωση, και ρεύμα από το φως της όπισθεν. Είναι σχετικά απλό αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου. Αυτά με τη οθονιτσα προϋποθέτει να τραβήξεις καλώδια έως μπροστά, και δε νομίζω ότι βοηθάει περισσότερο. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2022 από gx2 1
bkran Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δεν ρωτάς και σε κανένα ηλεκτρολογείο αυτοκινήτων? Αυτοί τα έχουν πολύ εύκολα αυτα, δεν νομίζω να σου πάρουν και πολλά λεφτά, κάνα πενηνταρικο πιστεύω θα φτάσει για τους αισθητήρες και την εγκατάσταση. Για οθόνη και κάμερα πάει μακριά η βαλίτσα, θέλει καλωδίωση και οι οθόνες έχουν κόστος 200+ 1
p8denu Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Εγώ είχα πάρει μια ασύρματη κάμερα. Πολύ εύκολο να το εγκαταστήσεις. Μια τρύπα ήθελε στον προφυλακτήρα και να συνδέσω το ένα καλωδιο στο φως του φρένου και το άλλο στο σασί του αμαξιού. Η οθόνη παίρνει ρεύμα από τον αναπτήρα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, p8denu είπε Εγώ είχα πάρει μια ασύρματη κάμερα. Πολύ εύκολο να το εγκαταστήσεις. Μια τρύπα ήθελε στον προφυλακτήρα και να συνδέσω το ένα καλωδιο στο φως του φρένου και το άλλο στο σασί του αμαξιού. Η οθόνη παίρνει ρεύμα από τον αναπτήρα Aν δεν εχει εμπειρια στο παραρκασισμα η την δυσκολευει , μονο οθονη ειδικα φτηνες κινεζικες καμερες με φακους της πλακας που παραμορφωνουν την εικονα , παιζει να ειναι χειροτερο απο να μην εχεις τιποτα , σε νεο οδηγο η οδηγο χωρις εμπειρια καλυτερα αισθητηρες
thanasisxask Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, StamTheMan είπε Βρες μερικα tips απο το διαδικτυο,εχει πολλα tutorials για παρκαρισμα,που βοηθανε και τους πιο εμπειρους. Οχι εμενα,εγω παρκαρω με κλειστα ματια,απλα ακουω το γκουπ. Δεν πιστεύω να χαμηλώνεις την μουσική όταν παρκάρεις;
StamTheMan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 55 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Δεν πιστεύω να χαμηλώνεις την μουσική όταν παρκάρεις; Τη χαμηλωνω γιατι 2-3 φορες δεν ακουσα ουτε του γκουπ,ουτε τις κραυγες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα