takoulou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Καλημερα... Εχω λογαριασμο στο gmail..Ξαφνικα πριν δυο μερες καταλαβα οτι στο email δεν εχει τιποτα... Εχουν σβησει ολα τα μηνυματα... Εισερχομενα , εξερχομενα κτλπ... Ειναι αδειο; Τι εγινε;; Τι επαιξε;; Γινεται ανακτηση και πως;; Ευχαριστω...
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Κοιταξες στα διαγραμμένα; Ξανακοίταξες αργότερα μην και είχε φάει κόλλημα;( αν και δεν το έχω ξανακούσει) Ηταν το σωστό gmail?
takoulou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 26 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κοιταξες στα διαγραμμένα; Ξανακοίταξες αργότερα μην και είχε φάει κόλλημα;( αν και δεν το έχω ξανακούσει) Ηταν το σωστό gmail? Ναι φυσικα...Ειναι τελειως αδειο...Ολο...
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, takoulou είπε Ναι φυσικα...Ειναι τελειως αδειο...Ολο... Απο άλλη συσκευή εχεις κοιτάξει; Απο browser κατω κάτω που λεει την δραστηριότητα έχεις κοιτάξει αν υπάρχει κάτι περίεργο;
takoulou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 53 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απο άλλη συσκευή εχεις κοιτάξει; Απο browser κατω κάτω που λεει την δραστηριότητα έχεις κοιτάξει αν υπάρχει κάτι περίεργο; Το εχω κοιταξει... Εχω μπει και απο αλλο browser ... Και απο κινητο;; Τα ιδια παντου... Που εννοεις για την δραστηριοτητα κατω;;
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μήπως εχεις ενεργοποιήσει καποιον client, σε κάποιον υπολογιστή που διαβαζει τα εμαιλ σου;
takoulou Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Μήπως εχεις ενεργοποιήσει καποιον client, σε κάποιον υπολογιστή που διαβαζει τα εμαιλ σου; Μπα...Δυσκολο... Εγω τα εβλεπα εδω και χρονια...Πως μπορω να το δω αυτο;; Τι μπορω να κανω;; Εχουν σβηστει ολα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα