Προς το περιεχόμενο

απο win7 σε win 11? οικιακη χρηση

ipsydetor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο λάπτοπ της δουλειάς που έκανα αναβάθμιση από 10 σε 11 δεν είδα καμία διαφορά σε απόδοση (είτε αύξηση είτε μείωση). Ενδεχομένως στα 11 θα πρέπει να σκάψεις πιο βαθιά για να βρεις ορισμένες ρυθμίσεις, αλλά γενικά δεν υπήρξε κάτι που να με δυσκόλεψε/παραξένεψε/προκάλεσε πρόβλημα ιδιαίτερα.

Από εκεί και πέρα, η σωστή πρακτική είναι να πας στην τελευταία και πιο ενημερωμένη έκδοση του λειτουργικού σου, αλλά μιλάμε για τη Microsoft. Αν δεν έχεις όρεξη να κανεις το σταυρό σου κάθε που βγάζει update, βάλε 10άρια και πας στα 11 όταν σταματήσουν τα security updates στα 10.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστω για τις απαντησεις σας, τρεχω το αρχειο Media Creation Tool ( σε win7) και παιρνω αυτο το σφαλμα .

αν εχει αντιμετωπισει καποιος το ιδιο ...ευχαριστω για ολα

image.jpeg

21 ώρες πριν, ipsydetor είπε

ευχαριστω για τις απαντησεις σας, τρεχω το αρχειο Media Creation Tool ( σε win7) και παιρνω αυτο το σφαλμα .

image.jpeg

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/all/media-creation-tool-error-code-0x80072f8f-0x20000/4f8bbe1c-b5af-4cc9-958e-c6c8f3f0b524

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/7/2022 στις 1:03 ΜΜ, ipsydetor είπε

image.jpeg

θα καψεις το τελευταιο iso απο τα 10αρια και με ανοιχτα τα win7 θα πας σε upgrade σε περιπτωση ψηφιακης αδειας αν υπαρχει , αλλιως clean install ειτε βαλεις 10αρια ειτε 11αρια

Επεξ/σία από triplex1
  • Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Στις 11/9/2022 στις 7:07 ΜΜ, Tatiana_22 είπε

Τα Windows 10 μ'έκαναν να ξαναγαπήσω τα 7.

Κι εγώ αγαπάω τα XP αλλά τώρα έχω 11 η τεχνολογία προχωρά. 

• Like 1
  • Thanks 1

Εγω εχω win10 αλλα κάποια στιγμή θα περάσω τα 11..

Εχει τα specs το pc μου για 11 αλλα εχω επίτηδες legacy bios στα win 10 γτ το γνωρίζω καλύτερα απο το uefi, και αν παω στα 11 θέλει uefi για να εχω το μέγιστο τον δυνατοτήτων τους.

Και κατι βασικό, το ΤPM μου προκαλεί κρασαρισμτα στα 10 και το εκανα disable, ενω στα win 11 δεν γίνεται νομίζω.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...