Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις για Ram Laptop

chipakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να αναβαθμίσω την μνήμη από το Laptop μου HP Pavilion Gaming 15-ec1000NV . Τώρα φοράει 2Χ4Gb 3200 και θέλω να αγοράσω 2Χ8Gb 3200. Θα ήθελα μερικές προτάσεις για μνήμες και εγγύηση σε περίπτωση ελλατώματος. Εννοώ ότι κάποιες μνήμες έχουν απεριότιστη εγγύηση.Θέλω να ακούσω προτάσεις και ιδέες από ψαγμένους.Δεν παίζω μέχρι στιγμής παιχνίδια αλλά είμαι συνέχεια στο 80% της χρήσης της μνήμης και δεν το θέλω αυτό.

Επεξ/σία από chipakos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να είμαι "ψαγμένος",  συμβατές(ίδια χαρακτηριστικά, 3200/c22)και με lifetime warranty

https://www.skroutz.gr/s/25795083/G-Skill-Ripjaws-16GB-DDR4-RAM-με-2-Modules-2x8GB-και-Συχνότητα-3200MHz-για-Laptop-F4-3200C22D-16GRS.html?from=index_recently_viewed

https://www.gskill.com/product/2/197/1594019108/F4-3200C22D-16GRS-Overview

Τις έχει και το eshop αν σε εξυπηρετεί καλύτερα, τις βρίσκεις και αλλού (bestprice κτλ )

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, triplex1 είπε

5 λεπτά πριν, chipakos είπε

Ανοιξα το laptop μου να δω τις μνήμες που φοράει και έβγαλα φωτογραφία. Δεν μπορώ να καταλάβω τίποτε. Αυτές είναι DDR2.......πως γίνεται αυτό ρε παιδιά......??

image.jpeg.05b7604fe17b80bb7522c7cfb6e1b31e.jpeg

Επεξ/σία από chipakos

19 ώρες πριν, chipakos είπε

image.jpeg.05b7604fe17b80bb7522c7cfb6e1b31e.jpeg

Ρε συ μηπως ανοιξες λαθος φορητο αυτο ειναι παλιο μηπως εχεις κανει λαθος το μοντελο που εχεις γραψει στην αρχη ;

Συν οτι απο οτι βλεπω σε αυτο απλα εβγαλες ενα καπακι οπως εβγαζες στα παλια στα καινουρια πλεον το κανεις ολο βιδες σχεδον.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Ρε συ μηπως ανοιξες λαθος φορητο αυτο ειναι παλιο μηπως εχεις κανει λαθος το μοντελο που εχεις γραψει στην αρχη ;

Συν οτι απο οτι βλεπω σε αυτο απλα εβγαλες ενα καπακι οπως εβγαζες στα παλια στα καινουρια πλεον το κανεις ολο βιδες σχεδον.

Αυτό το Laptop το αγόρασα πριν 5 μήνες από Insomnia έχει αγοραστεί πριν 10 μήνες από Plaisio (έχω το τιμολόγιο)  έχει ακόμη 5 μήνες εγγύηση κατασκευαστή και στην σελίδα της HP  όταν ζητάω αυτόματη αναγνώριση το αναγνωρίζει κανονικά με το serial number. Εχω πάθει  πλάκα, και να φανταστείς το μόνο που ζήταγα είναι να αναβαθμίσω λίγο τη μνήμη του . Το τρελό της ιστορίας είναι ότι στα specs σύμφωνα με το CPUZ το βλέπει με DDR4 κι ας έχει επάνω του DDR2.Επίσης στον πίνακα ελέγχου το βλέπει κανονικά με DDR4 8Gb . Για όνομα του θεού. Τι συμβαίνει.....??Τι πρέπει να αγοράσω για να κάνω αναβάθμιση μνήμης???? Την Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο την HP να μάθω τι συμβαίνει.

20220309_202959.jpg

20220309_202942.jpg

20220309_202959.jpg

20220309_202514.jpg

20220309_202929.jpg

20220309_202933.jpg

Επεξ/σία από chipakos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκόλλα το μαυρο αυτοκόλλητο δίπλα (αριστερά) στη μπαταρία. Κάτω απο εκει είναι οι μνήμες ειναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες σου. Η άλλη φωτογραφία με τις DDR2 είναι από άλλον υπολογιστή, είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό....

Επεξ/σία από jodact
  • Like 1

40 λεπτά πριν, chipakos είπε

Αυτό το Laptop το αγόρασα πριν 5 μήνες από Insomnia έχει αγοραστεί πριν 10 μήνες από Plaisio (έχω το τιμολόγιο)  έχει ακόμη 5 μήνες εγγύηση κατασκευαστή και στην σελίδα της HP  όταν ζητάω αυτόματη αναγνώριση το αναγνωρίζει κανονικά με το serial number. Εχω πάθει  πλάκα, και να φανταστείς το μόνο που ζήταγα είναι να αναβαθμίσω λίγο τη μνήμη του . Το τρελό της ιστορίας είναι ότι στα specs σύμφωνα με το CPUZ το βλέπει με DDR4 κι ας έχει επάνω του DDR2.Επίσης στον πίνακα ελέγχου το βλέπει κανονικά με DDR4 8Gb . Για όνομα του θεού. Τι συμβαίνει.....??Τι πρέπει να αγοράσω για να κάνω αναβάθμιση μνήμης???? Την Δευτέρα θα πάρω τηλέφωνο την HP να μάθω τι συμβαίνει.

20220309_202959.jpg

20220309_202942.jpg

20220309_202959.jpg

20220309_202514.jpg

20220309_202929.jpg

20220309_202933.jpg

Ρε αδερφέ η μία μητρική είναι μπλε ή άλλη πράσινη τι έχει γίνει εδώ;

Την φωτογραφία που δείχνει τις hynix που την βρήκες;

Όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω οι μνήμες σου είναι κάτω από το μαυρο αυτοκόλλητο και λογικά εκεί δίπλα η έχει η παίρνει NVME δίσκο.

• Like 1

1 ώρα πριν, jodact είπε

Ξεκόλλα το μαυρο αυτοκόλλητο δίπλα (αριστερά) στη μπαταρία. Κάτω απο εκει είναι οι μνήμες ειναι εμφανέστατο στις φωτογραφίες σου. Η άλλη φωτογραφία με τις DDR2 είναι από άλλον υπολογιστή, είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό....

Παιδιά 1.000.000 συγνώμες. Μπέρδεψα μέσα στο φάκελο τις φωτογραφίες από το παλιό μου Laptop acer του 2009 με το καινούριο μου που αγόρασα πριν μερικούς μήνες.Συγνώμη και πάλι και με πονήρεψε ότι στη μία φωτογραφία είναι πράσινη η μητρική ενώ στην άλλη είναι μπλέ.

1 ώρα πριν, LLLEFTERIS είπε

Όπως είπε και ο φίλος ποιο πάνω οι μνήμες σου είναι κάτω από το μαυρο αυτοκόλλητο και λογικά εκεί δίπλα η έχει η παίρνει NVME δίσκο.

Θέλω να ζητήσω συγνώμη κι από εσένα που είχες την ευγενική διάθεση να βοηθήσεις αλλά λόγω βλακείας μου έπεσα σε λάθος. Θα ανοίξω θα βγάλω νέες φωτογραφίες και θα επανέλθω. 

2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Θέλω να ζητήσω συγνώμη κι από εσένα που είχες την ευγενική διάθεση να βοηθήσεις αλλά λόγω βλακείας μου έπεσα σε λάθος. Θα ανοίξω θα βγάλω νέες φωτογραφίες και θα επανέλθω. 

• Like 1

Εβγαλα την μία μνήμη από το Slot  για να διαβάσω από πίσω το αυτοκόλλητο μιας και με ενδιέφερε να δω χαρακτηριστικά, αλλά από ότι καταλαβαίνω ούτε η μάνα τους δεν ξέρει τι μνήμες είναι αυτές. Τελικά μάλλον αυτές θα είναι οι επόμενες μνήμες μου..... https://www.e-shop.gr/ram-kingston-kf432s20ibk2-16-fury-impact-16gb-2x8gb-so-dimm-ddr4-3200mhz-dual-kit-p-PER.578318

20220703_174521.jpg

20220703_174448.jpg

σε εβαλα μνημες πιο πανω και λινκ , τι συνεχιζεις και ψαχνεις δεν ξερω .......το CT που γραφει η ram απ'οτι ξερω ειναι crucial

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, triplex1 είπε

σε εβαλα μνημες πιο πανω και λινκ , τι συνεχιζεις και ψαχνεις δεν ξερω .......το CT που γραφει η ram απ'οτι ξερω ειναι crucial

Δεν ψάχνω κάτι άλλο. Δεν έχω γνώσεις για να ψάξω κάτι διαφορετικό. Από τα 2  λινκ που μου έβαλες απλά διάλεξα το δεύτερο, σαν καλύτερο κιτ.

Επεξ/σία από chipakos

5 λεπτά πριν, chipakos είπε

Δεν ψάχνω κάτι άλλο. Δεν έχω γνώσεις για να ψάξω κάτι διαφορετικό. Από τα 2  λινκ που μου έβαλες απλά διάλεξα το δεύτερο, σαν καλύτερο κιτ.

Οι δευτερες ειναι πιο γρηγορες και λογω kingston δεν θα εχεις προβλημα .....υπενθυμιση οταν τις βαλεις , βγαλε ρευματα και μπαταρια και στην πορεια ριχνεις και εναν γρηγορο nvme και εισαι οκ

9 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Οι δευτερες ειναι πιο γρηγορες και λογω kingston δεν θα εχεις προβλημα .....υπενθυμιση οταν τις βαλεις , βγαλε ρευματα και μπαταρια και στην πορεια ριχνεις και εναν γρηγορο nvme και εισαι οκ

Είχε m2 500Gb προεγκατεστημένο και έβαλα εγώ για δεύτερο δίσκο τον Samsung 870 EVO.Ευχαριστώ για όλα φίλε.

13 λεπτά πριν, chipakos είπε

Είχε m2 500Gb προεγκατεστημένο και έβαλα εγώ για δεύτερο δίσκο τον Samsung 870 EVO.Ευχαριστώ για όλα φίλε.

Για nvme μιλησα , οχι για ssd , ο 870 που λες ειναι ssd , το συγκεκριμενο πρεπει να εχει θυρα για nvme

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...