drm Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Έχω δύο μηχανήματα με Windows XP, τα οποία είναι συνδεμένα με ένα Cross καλώδιο. Έχω ρυθμίσεις τα IP ώς εξής: IP Address: 10.0.0.1/2 Subnet: 255.255.255.0 Όταν κάνω ping τα μηχανήματα βλέπουν το ένα το άλλο. Όταν δοκίμασα Remote Desktop Connection έπαιξε κανονικά. Όταν έστεισα ένα HTTP Server δούλεψε μία χαρα. ΑΛΛΑ, ενώ ΕΧΩ shared folders, το μέσα απο τον Windows Explorer το ένα μηχάνημα ΔΕΝ βλέπει το άλλο... καμία καλή ιδέα ???
ODT Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 workgroup και τέτοια έχεις φτιάξει; από το network places το βλέπεις το άλλο μηχάνημα; αν όχι για να μην ψάχνεσαι πολύ τρέξε το σχετικό wizard "setup a home /small office network" ,κάπως έτσι λέγεται..
knightmare Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Nai kleise to firewall,logw tou firewall o palios den eixe access sta arxeia tou kainourgiou se mena toulaxiston.
drm Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Και τα δύο είναι στο ίδιο workgroup (WORKGROUP) και το FireWall είναι κλειστό, έχω τρέξει τον wizard, αλλά τπτ, όχι ο ένας υπολογιστής δεν βλέπει τον άλλο στο Network Places, και αυτό είναι το πρόβλημα. Βασικά ασχολόυμε με υπολογιστές 11 χρόνια (αυτό σπουδάζω) και δοκίμασα ότι ήξερα, λογίκα φταεί κάποια ρύθμισει των Windows, αφού όλα τα άλλα παίζουν μία χαρά...
drm Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Φίλε gps125r 1ov) Το 10.0.0.1/2 ΔΕΝ είναι IP Address, είναι ΔΥΟ IP Addresses 10.0.0.1 & 10.0.0.2 2ον) Τι διαφορά έχει αν το γράψω στο Run... ή στον Windows Explorer ??? 3ον) Welcome aboard, have fun ...
ODT Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Ελπίζω να μην έχεις κάνει κανένα περίεργο configuration στα services (π.χ από black viper) κοίτα λίγο τα services πλάκα πλάκα, τωρα που κοιτάω και το δικό μου έχω το ίδιο πρόβλημα...βέβαια τώρα δεν έχω δίκτυο αλλά θα έπρεπε ο υπολογιστής να βλεπει τον εαυτό του...πάντως αν γράψω \\ και την ιρ ή το όνομα του υπολογιστή δουλεύει κανονικά πάντως τα επίμαχα services έιναι τα :computer browser , server και workstation :? :?
billpeppas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Checkαρε και τα άλλα threads σχετικά με προβλήματα Networking. ( κάπου εκεί υπάρχει και ένα troubleshooter μου ) [ θαμμένο... ] [ ούτε εγω θυμάμαι σε πιο thread είναι ]
manowar13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 stis epiloges fakelwn -> provolh -> kai energopoieise to simple file sharing
drm Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Το DCHP δεν έχει καμία σχεσή. Αφορά την αυτόματη ανάθεση IP address. Για το Simple File Sharing επιφυλάσομαι, αλλά θα το δοκιμάσω κ θα σου πω.
doorsfun24 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2004 kane se ena disko deksi klik,share kai to ena tha blepei to allo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.