Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση μιας και δεν το κατέχω καλά το θέμα. Είχα κάνει στο κινητό Upgrade το πρόγραμμα των 200Gb κσι είχα προσθέσει και την γυναίκα σας μέλος οικογένειας να το μοιραστούμε μαζί. 

Τωρα έκανε ο  αδερφός μου  πρόγραμμα με 2Tb και θέλει να προσθέσει εμένα και την γυναίκα μου σαν μέλη οικογένειας. Την γυναίκα μου την αφαίρεσα από το μέλος και δέχτηκε μια χαρά την πρόσκληση από τον αδερφό μου. Εγώ όμως με το που έλαβα την πρόσκληση και πήγα να κάνω downgrade στα 5Gb μου λέει ότι πρέπει να σβήσω ότι έχω αποθηκευμένο γιατί έχω πολύ περισσότερο από τα 5 δωρεάν GB. Επίσης με ρωτάει αν θελω να κρατήσω τον δικό μου πληρωμενο χώρο ή να χρησιμοποιώ τον χώρο από την πρόσκληση που μου ήρθε. 

Τι πρέπει να κάνω? Πως σβήνω τα αρχεία από icloud χωρίς να χαθούν από το κινητό? Και γενικά τι πρέπει να κάνω για να σταματήσω την παλιά μου συνδρομή μιας και θα μπω στο οικογενειακό πρόγραμμα του αδερφού μου...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, boubaras είπε

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση μιας και δεν το κατέχω καλά το θέμα. Είχα κάνει στο κινητό Upgrade το πρόγραμμα των 200Gb κσι είχα προσθέσει και την γυναίκα σας μέλος οικογένειας να το μοιραστούμε μαζί. 

Τωρα έκανε ο  αδερφός μου  πρόγραμμα με 2Tb και θέλει να προσθέσει εμένα και την γυναίκα μου σαν μέλη οικογένειας. Την γυναίκα μου την αφαίρεσα από το μέλος και δέχτηκε μια χαρά την πρόσκληση από τον αδερφό μου. Εγώ όμως με το που έλαβα την πρόσκληση και πήγα να κάνω downgrade στα 5Gb μου λέει ότι πρέπει να σβήσω ότι έχω αποθηκευμένο γιατί έχω πολύ περισσότερο από τα 5 δωρεάν GB. Επίσης με ρωτάει αν θελω να κρατήσω τον δικό μου πληρωμενο χώρο ή να χρησιμοποιώ τον χώρο από την πρόσκληση που μου ήρθε. 

Τι πρέπει να κάνω? Πως σβήνω τα αρχεία από icloud χωρίς να χαθούν από το κινητό? Και γενικά τι πρέπει να κάνω για να σταματήσω την παλιά μου συνδρομή μιας και θα μπω στο οικογενειακό πρόγραμμα του αδερφού μου...

μπορείς να τα κανεις ένα τοπικό backup σε κάποιον υπολογιστή και μετά να τα ξανα περάσεις αφού μπεις στο πρόγραμμα με τα 2τερα

Δημοσ.
Στις 2/7/2022 στις 3:15 ΠΜ, koukis hlias είπε

μπορείς να τα κανεις ένα τοπικό backup σε κάποιον υπολογιστή και μετά να τα ξανα περάσεις αφού μπεις στο πρόγραμμα με τα 2τερα

Με αυτή τη μέθοδο χάνει τις πληροφορίες των αρχείων?

Πχ ημερομηνία λήψης, τοποθεσία, κλπ?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, kormos είπε

Με αυτή τη μέθοδο χάνει τις πληροφορίες των αρχείων?

Πχ ημερομηνία λήψης, τοποθεσία, κλπ?

δεν είμαι σίγουρος , αλλα εάν γίνει μέσο itunes λογικά θα το έχει σκεφτεί η apple και θα τα κρατάει κανονικά 

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, koukis hlias είπε

δεν είμαι σίγουρος , αλλα εάν γίνει μέσο itunes λογικά θα το έχει σκεφτεί η apple και θα τα κρατάει κανονικά 

Εντάξει, θα δω αν έχω τίποτε λογαριασμούς που μπορώ να το δοκιμάσω...
Αν και οι περισσότεροι είναι στο πρόγραμμα των 200gb

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@boubaras

Το τοπικό backup της συσκευής δεν κρατάει αρχεία που είναι στο iCloud. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία γι' αυτό, αν θες να την κάνεις για extra ασφάλεια, αν και με το downgrade στα 5gb δεν σβήνεται τίποτα για 30 μέρες. Απλώς σταματάει να συγχρονίζει με τη συσκευή σου. Μόλις αποδεχθείς την πρόσκληση και επιλέξεις να χρησιμοποιείς τον χώρο των 2TB θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά.

https://appletoolbox.com/want-to-cancel-your-paid-icloud-subscription-plan-do-it-the-right-way/

Επεξ/σία από CheOnWeb
Λάθος παράθεση
  • Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ. Το κατάφερα. Με το που αποδεχτηκα την πρόταση όλα μου τα αρχεία πήγαν στο καινούριο cloud και αυτομάτως ακυρώθηκε η προηγούμενη συνδρομή μου 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, boubaras είπε

Ευχαριστώ πολύ. Το κατάφερα. Με το που αποδεχτηκα την πρόταση όλα μου τα αρχεία πήγαν στο καινούριο cloud και αυτομάτως ακυρώθηκε η προηγούμενη συνδρομή μου 

Μερικές πληροφορίες, εφόσον ολοκλήρωσες την διαδικασία.

Πλέον ως χώρο σου εμφανίζει τα 2ΤΒ στη συσκευή?

Ως δεδομένα διαχωρίζονται οι φωτογραφίες ή γίνονται κοινές για όλα τα μέλη?

Τι άλλο εκτός από το χώρο μοιράζονται οι λογαριασμοί?

Μφχ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kormos είπε

Μερικές πληροφορίες, εφόσον ολοκλήρωσες την διαδικασία.

Πλέον ως χώρο σου εμφανίζει τα 2ΤΒ στη συσκευή?

Ως δεδομένα διαχωρίζονται οι φωτογραφίες ή γίνονται κοινές για όλα τα μέλη?

Τι άλλο εκτός από το χώρο μοιράζονται οι λογαριασμοί?

Μφχ

Μόνο ο χώρος είναι κοινός. Εφόσον ο κάθε χρήστης χρησιμοποιεί διαφορετικό Apple ID, όλα τα αρχεία, φωτογραφίες και γενικά όλα τα δεδομένα είναι προσωπικά.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Μόνο ο χώρος είναι κοινός. Εφόσον ο κάθε χρήστης χρησιμοποιεί διαφορετικό Apple ID, όλα τα αρχεία, φωτογραφίες και γενικά όλα τα δεδομένα είναι προσωπικά.

Ωραία, οπότε έχουμε ενιαία αποθήκη ουσιαστικά με ξεχωριστά διαμερίσματα ανά χρήστη. 🙂

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...