tmaestros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Πρόσεξα οτι έχει πολύ καλές τιμές το συγκεκριμένο κατάστημα..αλλά μόλις βάλεις παραγγελία κ καταθέσεις χρήματα σε ενημερώνουν ότι το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο(σύμφωνα με κριτικές στο skroutz) !Γτ το κάνουν αυτό και που αποσκοπούν?Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία??
tmaestros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Όχι δεν υπάρχει....μόνο κατάθεση. Διάβασα τα σχόλια στο σκρουτζ και έπαθα πλάκα....απλά δεν καταλαβαίνω το λόγο που συμβαίνει
tmaestros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δεν γνωρίζω αν δέχεται πιστωτική....απλά βλέπω 80 σχόλια που γράφουν οτι κατέθεσαν χρήματα κ την επόμενη τους ενημέρωσε οτι το προϊόν εξαντλήθηκε.Δεν ξέρω το λόγο που γίνεται αυτό....
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 5 λεπτά πριν, tmaestros είπε Δεν γνωρίζω αν δέχεται πιστωτική....απλά βλέπω 80 σχόλια που γράφουν οτι κατέθεσαν χρήματα κ την επόμενη τους ενημέρωσε οτι το προϊόν εξαντλήθηκε.Δεν ξέρω το λόγο που γίνεται αυτό.... Απλό δεν είναι;Μαζευουν χρήματα.
tmaestros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Αν όντως μαζεύουν χρήματα γτ το δέχεται το σκρουτζ αυτό?
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 2 λεπτά πριν, tmaestros είπε Αν όντως μαζεύουν χρήματα γτ το δέχεται το σκρουτζ αυτό? Κάνατε καταγγελία;
tmaestros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κάνατε καταγγελία; Δεν έχω αγοράσει απο το συγκεκριμένο κατάστημα απλά ρωτάω αν γνωρίζει κανείς γτ το κάνει....σε ενδεχόμενη αγορά στο μέλλον.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μόλις τώρα, tmaestros είπε Δεν έχω αγοράσει απο το συγκεκριμένο κατάστημα απλά ρωτάω αν γνωρίζει κανείς γτ το κάνει....σε ενδεχόμενη αγορά στο μέλλον. Απο την στιγμή που βλέπεις κάτι τετοιο το διαγράφεις τελείως απο τις επιλογές σου.
tmaestros Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Απο την στιγμή που βλέπεις κάτι τετοιο το διαγράφεις τελείως απο τις επιλογές Σίγουρα δεν μπαίνεις καν στη διαδικασία παρόλο που οι περισσότεροι αναφέρουν ότι έγινε επιστροφή χρημάτων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα