epanoe Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, 1nikolasspyr είπε Ακομα να βαλουν dark mode εδώ και πάνω απο 15 χρόνια έχει dark mode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1nikolasspyr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 12 λεπτά πριν, epanoe είπε εδώ και πάνω απο 15 χρόνια έχει dark mode Πιο πολλα ασπρα εχει παρα μαυρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gparion Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Όσα γουίντοους και να βγούνε Windows 7 θέμα θα έχουμε όλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2022 52 λεπτά πριν, Gparion είπε Όσα γουίντοους και να βγούνε Windows 7 θέμα θα έχουμε όλοι. λάθος θέμα;Εδω ειναι για το gmail. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rhohpe Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Εντάξει από UI η Google είναι ακόμα λίγο πίσω σε σχέση με Microsoft που δεν είναι και η καλύτερη. Η καλύτερη παιδιά στη σχεδίαση έξυπνου UI κατά τη γνώμη μου ήταν η RIM (blackberry) Η Google έχει αρκετά refined περιβάλλον αλλά το integration ακόμα πάσχει σε σενάρια χρήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost.Dog Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2022 Μια αλλαγή χρωμάτων ρε παιδί μου, προς το παστέλ ή μια καινούργια παλέτα, δεν θα ήταν άσχημη. Η τετραχρωμία Μπλε Κοκκινο Πράσινο Κίτρινο, μου θυμίζει νηπιαγωγείο ή τη σημαία της Ανγκόλας ξέρω γω. Φτανει πια, το βαρέθηκε και το μόνιτορ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Γραφιστικο περιβάλλον και google ηταν παντα αντιθετες εννοιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα