geodimis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, Locke_John είπε υγ2. μόνο viva είχε ως επιλογή, σωστά; η διαδικασία, παρόμοια με του fuel pass? δλδ έγκριση μετά από λίγες ημέρες κ προβολή στοιχείων κάρτας -> προσθήκη στο ψηφ. πορτοφόλι (όπως το fuelpass ? ) Ναι, γιατί δεν υπήρχε η επιλογή της alpha όπως στο fuel pass;;;; 1
kon1to Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 35 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Τα κατάφερα και εγώ απλά χρειάστηκε να μπω με δεδομένα καθώς με wifi δεν έλεγε να προχωρήσει !! Για πείτε ρε παιδιά κάνα κατάλυμα που προτείνετε για βόρεια έυβοια ; Εξαρτάται πόσο Βόρεια. Λίμνη και Χρόνια έχει αρκετά. 16 λεπτά πριν, Locke_John είπε πρόλαβα και έκανα για Σάμο μετά από επιμονή και πολλά refresh. Ευελπιστώ μήπως τον επόμενο μήνα μπορέσω με λογαριασμό κάποιου γονέα μου να κάνω και για Β.Εύβοια. Αν δεν κάνω λάθος η 3η φάση ήταν και η τελευταία, δεν θα ξαναχει τον άλλο μήνα.
spocky Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 18 λεπτά πριν, Evaggelos1 είπε Παντα και με οποιο συστημα καποιοι θα μενουν οξω και θα γκρινιαζουν! Τωρα αμα βλεπω και καποιους που πηραν απο 2-3 ο καθενας και αλλοι τις πηραν για να τις πουλησουν και να βγαλουν χαρτζιλικι, τι περιμενεις? Ισχυει και αυτο που λες αλλα η επιλογη FCFS συστηματος απο το κρατος πιστευω οτι θα επρεπε να ειναι πολυ κατω στην λιστα επιλογων τους σαν διαδικασια. Στο Τουρισμος για Ολους ας πουμε γιατι επιλεξαν αλλη διαδικασια?
geodimis Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, kon1to είπε Αν δεν κάνω λάθος η 3η φάση ήταν και η τελευταία, δεν θα ξαναχει τον άλλο μήνα. Φυσικά και έχει 4η φάση για χρήση κουπονιών έως 31/10. 1
eidikos33 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Εγώ που δεν έχω λογαριασμό στο vivawallet πως θα πιστωθούν τα χρήματα?
Evaggelos1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 31 λεπτά πριν, spocky είπε Ισχυει και αυτο που λες αλλα η επιλογη FCFS συστηματος απο το κρατος πιστευω οτι θα επρεπε να ειναι πολυ κατω στην λιστα επιλογων τους σαν διαδικασια. Στο Τουρισμος για Ολους ας πουμε γιατι επιλεξαν αλλη διαδικασια? Γιατι, η κληρωση ειναι σωστοτερη? Εμεις στην οικογενεια (οχι Α βαθμου) συνολο 5 αιτησεις, δεν κληρωθηκε κανεις! Φιλος σε 3 αιτησεις κληρωθηκαν οι 2. Ειναι δικαιο?
Evaggelos1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Εγώ που δεν έχω λογαριασμό στο vivawallet πως θα πιστωθούν τα χρήματα? Θα ενημερωθεις, ολα καλα θα πανε, μην ανησυχεις. Καλα να περασεις! 1
spocky Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Evaggelos1 είπε Γιατι, η κληρωση ειναι σωστοτερη? Εμεις στην οικογενεια (οχι Α βαθμου) συνολο 5 αιτησεις, δεν κληρωθηκε κανεις! Φιλος σε 3 αιτησεις κληρωθηκαν οι 2. Ειναι δικαιο? Ναι ειναι δικαιοτερο κατα την ταπεινη μου αποψη. Και αφου και τα 2 προγραμματα παρεχουν σχεδον τα ιδια (δλδ προπληρωμενες καρτες) δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχουν το ιδιο συστημα στην κατανομη.
Evaggelos1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, spocky είπε Ναι ειναι δικαιοτερο κατα την ταπεινη μου αποψη. Και αφου και τα 2 προγραμματα παρεχουν σχεδον τα ιδια (δλδ προπληρωμενες καρτες) δεν καταλαβαινω γιατι δεν εχουν το ιδιο συστημα στην κατανομη. Ναι κι εγω δεν το καταλαβαινω. Ισως για λογους συντομευσης της διαδικασιας μιας και ειναι για τον επομενο μηνα ενω το αλλο ειναι για ολο το χρονο και εγιναν συνολικα νομιζω 1.200.000 αιτησεις που προφανως χρειαζονται πολυ χρονο επεξεργασιας? Υποθεση κανω!
Bitbit Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 1 hour ago, Evaggelos1 said: Παντα και με οποιο συστημα καποιοι θα μενουν οξω και θα γκρινιαζουν! Τωρα αμα βλεπω και καποιους που πηραν απο 2-3 ο καθενας και αλλοι τις πηραν για να τις πουλησουν και να βγαλουν χαρτζιλικι, τι περιμενεις? αυτό ισχύει στα πάντα. Και στη φορολογία και στα τέλη κυκλοφορίας όπου πάντα κάποιοι θα θεωρούν τους εαυτούς τους αδικημένους. Κοινώς όποιος χάνει θεωρεί άδικο το σύστημα. Αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Δε μπορεί το κράτος να εφαρμόζει τακτικές τηλεπαιχνιδιού ή καζίνου. Μιλάμε για κωμικοτραγικές καταστάσεις. Το επόμενο στάδιο ποιο είναι; να φορτώσουν τα voucher σε ένα μπαλόνι (ή και σε πολλά), να το αφήσουν να το πάρει ο αέρας και οι πολίτες με δίκανα και σφεντόνες να προσπαθούν να το πετύχουν; Απ ότι κατάλαβα όντως κέρδισα. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Και το έγραφα στο φορουμ, δε μπορεί θα γυρίσει. Το κακό είναι ότι τέτοια εποχή τι να το κάνω; Ούτε άδεια παίζει, οπότε κανένα σκ αν εκμεταλλευτώ. Και το αστείο είναι ότι είχα πάει διακοπές φέτος και στην Εύβοια (πληρώνοντας από το υστέρημα μου). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις