Προς το περιεχόμενο

Evia Samos Pass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Της π@@@@τανας γινεται. Να υποθεσω οτι μολις συμπληρωθουν οι θεσεις δεν θα μας αφηνει να κανουμε αιτηση , σωστα? Μην ταλαιπωρουμαστε αδικως.

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τα κατάφερα και εγώ απλά χρειάστηκε να μπω με δεδομένα καθώς με wifi δεν έλεγε να προχωρήσει !!

Για πείτε ρε παιδιά κάνα κατάλυμα που προτείνετε για βόρεια έυβοια ;

Δημοσ.

πρόλαβα μετά από καμια πενηνταριά refresh και μου έβγαλε..

Η αίτησή σας πληρoί τα κριτήρια επιδότησης και θα αποσταλεί στο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα σύντομα.

Δηλαδή κέρδισα; αμέσως βγάζει αποτέλεσμα; Σαν το ξυστό είναι;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ πρόλαβα, κατά τύχη θεωρώ και με πολύ προσπάθεια. Την 1η φορά με τεράστια δυσκολία και την 2η λίγο πιο γρήγορα, στην αρχή λέει υπό έλεγχο και μετά με refresh σου λέει οκ πληρεί τα κριτήρια και θα αποσταλεί στο viva wallet
EDIT: Μόλις έκλεισε για νέες αιτήσεις. Και πολύ κράτησε αυτή τη φορά, διάβασα ότι την προηγούμενη άντεξε 5 λεπτά, μάλλον δεν είχαν μπει και τόσοι να κολλάει διαρκώς.

Επεξ/σία από dimitris_st13
Δημοσ.

Υπαρχει καπου οδηγος τι κανουμε απο εδω και περα? Δεν εχω viva wallet πρεπει να φτιαξω πριν ερθει η καρτα ηλεκτρονικα?

Δημοσ.

"Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις έκδοσης άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας με προορισμό τη Βόρεια Εύβοια για την Φάση 3 (Σεπτεμβρίου), λόγω συμπλήρωσης του αριθμού των διαθέσιμων καρτών. "

Καλα τι μακακια συστημα ηταν αυτο παλι. Δλδ οποιος δουλευει και δεν μπορει να ειναι 12:00 πανω απο ενα pc αποκλειεται με τη μια....Βεβαια δεν εχει σημασια ποιος παιρνει βοηθημα, το θεμα ειναι να ακουγεται οτι δινεται.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, spocky είπε

"Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν οι αιτήσεις έκδοσης άυλης ψηφιακής χρεωστικής κάρτας με προορισμό τη Βόρεια Εύβοια για την Φάση 3 (Σεπτεμβρίου), λόγω συμπλήρωσης του αριθμού των διαθέσιμων καρτών. "

Καλα τι μακακια συστημα ηταν αυτο παλι. Δλδ οποιος δουλευει και δεν μπορει να ειναι 12:00 πανω απο ενα pc αποκλειεται με τη μια....Βεβαια δεν εχει σημασια ποιος παιρνει βοηθημα, το θεμα ειναι να ακουγεται οτι δινεται.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί, αυτά δεν είναι πολιτισμένες διαδικασίες. Έπρεπε να γίνεται με κλήρωση για να είναι δίκαιο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντα και με οποιο συστημα καποιοι θα μενουν οξω και θα γκρινιαζουν! 

Τωρα αμα βλεπω και καποιους που πηραν απο 2-3 ο καθενας και αλλοι τις πηραν για να τις πουλησουν και να βγαλουν χαρτζιλικι, τι περιμενεις?

Επεξ/σία από Evaggelos1
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρόλαβα και έκανα για Σάμο :) μετά από επιμονή και πολλά refresh.

Ευελπιστώ μήπως τον επόμενο μήνα μπορέσω με λογαριασμό κάποιου γονέα μου να κάνω και για Β.Εύβοια.

υγ. γινόταν κάποιος ν υποβάλλει με τα δικά του στοιχεία αίτηση και για Β.Εύβοια και για Σάμο;

υγ2. μόνο viva είχε ως επιλογή, σωστά; η διαδικασία, παρόμοια με του fuel pass?  δλδ έγκριση μετά από λίγες ημέρες κ προβολή στοιχείων κάρτας -> προσθήκη στο ψηφ. πορτοφόλι (όπως το fuelpass ? ) 

Επεξ/σία από Locke_John
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...