Προς το περιεχόμενο

Evia Samos Pass

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 minutes ago, Pankard said:

Οταν λεει επεξεργασια απο δικαιουχο ,χωρις καμια επιλογη ειναι οκ;

Η οταν γινεται η αιτηση μετα το σταδιο της υποβολης βγαζει υπο ελεγχο κατευθειαν;

Εμένα ΥΠΟ ΈΛΕΓΧΟ έλεγε.

Σήμερα από 12:03 σε άφηνε να μπεις αλλά δεν δέχονταν τον κωδικό του κινητού.

Από 12:30 έβγαλε μήνυμα ότι δεν δέχεται άλλες αιτήσεις.

Που σημαίνει ότι έγιναν 8000 αιτήσεις σε 3-5 λεπτά.

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγώ έχω κολλήσει, επιβεβαιώσα email αλλά πατάω το κουμπί για το κινητό εδώ και μισή ώρα τουλάχιστον και δε κάνει κάτι

Δημοσ.

6000 κάτι ήταν οι κάρτες. Εγώ μπήκα από την αρχή στις 12:00 ακριβώς, έκανα επιβεβαίωση email, αλλά το SMS επιβεβαίωσης στο κινητό έφθασε στις 12:18! Ήταν όμως ήδη αργά... 

Δημοσ.
1 minute ago, squib said:

εγώ έχω κολλήσει, επιβεβαιώσα email αλλά πατάω το κουμπί για το κινητό εδώ και μισή ώρα τουλάχιστον και δε κάνει κάτι

Έχει βγάλει μήνυμα σε κάποιους ότι δεν δέχεται άλλες αιτήσεις.

IMG_20220725_132356.jpg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vsk είπε

6000 κάτι ήταν οι κάρτες. Εγώ μπήκα από την αρχή στις 12:00 ακριβώς, έκανα επιβεβαίωση email, αλλά το SMS επιβεβαίωσης στο κινητό έφθασε στις 12:18! Ήταν όμως ήδη αργά... 

Και μετα;ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω με το κινητο.δε με αφηνε να κανω οριστικη υποβολη και μου βγαζει status .επεξεργασια απο δικαιουχο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pankard είπε

Και μετα;ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω με το κινητο.δε με αφηνε να κανω οριστικη υποβολη και μου βγαζει status .επεξεργασια απο δικαιουχο

image.png.f8e7766acc34546ff22bdcb680614b6a.png

Αυτό σημαίνει ότι πήραμε... 🤐 !

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vsk είπε

image.png.f8e7766acc34546ff22bdcb680614b6a.png

Αυτό σημαίνει ότι πήραμε... 🤐 !

Κατάσταση αίτησης: ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ

Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης: Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022, 12:30:32

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, vsk είπε

Μια από τα ίδια, μπήκα 12:00, 12:01 όντως άνοιξε για να γίνουν οι αιτήσεις, έκανα τα στάδια και περίμενα email και sms, το email ήρθε μετά από κάνα 10λεπτο (μετά από 4-5 έξτρα προσπάθειες αποστολής επιβεβαίωσης) και το sms 12:16 (μετά από καμιά 15ρια προσπάθειες αποστολής κωδικού), 12:16:53 (που είναι και η ώρα τελευταίας ενημέρωσης που δείχνει στην εφαρμογή) έκανα και την επιβεβαίωση του sms και πήγα να πατήσω υποβολή και μου έβγαλε μήνυμα πως δεν δέχονται πλέον νέες αιτήσεις.

Απορώ πώς και σε ποιους άραγε πήγαν πιο γρήγορα τα sms και τα emails και προχώρησαν στην καταχώρηση της αίτησης. 

Δημοσ.

Σε εμένα πάλι,όλα καλά 🙂

12:05 μπήκα στην εφαρμογή,12:08 ήρθε το email,12:09 το sms.

Τώρα ψάχνω καμία καλή ταβέρνα προς Αγία Άννα να φάμε το 100αρικο,γιατί για κατάλυμα δεν το βλέπω πολυ εύκολο να βρεις τον Αύγουστο.

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nos1 είπε

Σε εμένα πάλι,όλα καλά 🙂

Τώρα ψάχνω καμία καλή ταβέρνα προς Αγία Άννα να φάμε το 100αρικο,γιατί για κατάλυμα δεν το βλέπω πολυ εύκολο να βρεις τον Αύγουστο.

Κ τι status σ βγαζει τωρα;υπο ελεγχο;

Δημοσ.

Σε εμένα πάλι,όλα καλά 🙂

Screenshot_2022-07-25-13-09-19-625_com.android.chrome.jpg

Δημοσ.
47 minutes ago, nos1 said:

Σε εμένα πάλι,όλα καλά 🙂

Screenshot_2022-07-25-13-09-19-625_com.android.chrome.jpg

Δες προς Ροβιές και Λουτρά Αιδηψού πήγαινε να φας. Είναι καλύτερα τα μέρη από εκεί, από Αγία Άννα τα καμμένα είναι περισσότερα και αυξημένες πιθανότητες να έχει κύμα.

Καταλύματα θα βρεις στα 40-50€ ακόμα και την ίδια μέρα βρήκα Σάββατο 

• Like 1
Δημοσ.

το κύμα στη Αγία Άννα ειναι πιο πιθανό όντως αλλά εγώ προσωπικά το Αιγαίο δε το συγκρίνω με τον Ευβοϊκό. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...